Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Nu tai gal jau tiek žinau biggrin.gif Ai nu, ateis kokie žinovesni žinovai, ir pasakys biggrin.gif Aš geriausiai susigaudau savam tipe biggrin.gif Nu ir aplinkiniuose... Bright spring, pvz hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 03, 11:38)
Nu tai gal jau tiek žinau biggrin.gif Ai nu, ateis kokie žinovesni žinovai, ir pasakys biggrin.gif Aš geriausiai susigaudau savam tipe biggrin.gif Nu ir aplinkiniuose... Bright spring, pvz hihihi.gif

Kad tu spring žinau tik teoriškai, nes nesu mačius tavęs be makiažo. biggrin.gif

Aš pati deep autumn irgi tokia nei ruduo nei žiema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 03 lapkričio 2013 - 10:46
QUOTE(Ledum @ 2013 11 03, 11:41)
Kad tu spring žinau tik teoriškai, nes nesu mačius tavęs be makiažo.  biggrin.gif

Aš pati deep autumn irgi tokia nei ruduo nei žiema.

Tai jau tu tiesiog taip patikėk, ibo mane nustatė oficialiai BFAS salone su skudurų dėliojimais ir už baisingas tais laikais babkes ir davė paletę į dantis irnesakyk.gif

Be to, o ką tas makijažas! Gi akių spalva nepasikeičia, odos esminė irgi matosi! biggrin.gif

Atsakyti
Hm, o aš būsiu iš tų, kam LinGustė atrodo nešaltas tipas. Kažkaip pas mus mėgstama į šaltus iškart nurašyti, jeigu žmogus blyškesnės odos, be įdegio. Bet tos pačios blyškios odos atspalvis gali būti tiek šaltas, tiek šiltas. Man ant jos gražiau atrodo šiltos, sodresnės spalvos, nors kai kurios ir šviesesnės, bet jokiu būdu ne šaltos. Ypač blogai atrodo praktiškai visos mėlynos. Ir anksčiau spėjau, kad ruduo, o dabar balsuoju už dark autumn.

user posted image

Palyginkit, kaip tinka šilta žalia, tamsi žalia, murzinta žalia, ir kaip nelimpa žiemiška ryški šalta žalia.

Kaip atrodo su žiemine fuksija, o kaip su sodria, ne per ryškia raudona.

Žieminė mėlyna - geriau nereikia. O rudeninė žalia - tobulai. Kaip ir ruda.

Tamsias patempia, bet ne juoda-balta kontrastą.

Žieminis spalvų derinys - visiškai užgožia veidą. Vasarinis - kažkoks išskydęs, per silpnas jai. Jeigu vertint ne pagal veido išraiškas, kur gražiau išėjusi, kur ne tokia išraiška nutaisyta (labai sunku nuo to atsiriboti), tai šitas rudeninis slapvų derinys atrodo kaip veido pratęsimas, absoliučiai papildo bendrą vaizdą ir atrodo labai harmoningai.

Atsakyti
Ledum, visas nuotraukas mano vienodas sudejote....
As pacioj pacioj pradzioj svarsciau soft summer varianta. Na bet tos visos sviesios zydros... nelabai tinka lyg ir... o jei as deep winter, tai ten tos spalvos ir nera labai rekiancios irbryskios. Tiesiog tokios sodrios ir tamsesnes. Ar as neteisi? "Zalia" as dar sitoj srity smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 03, 11:54)
Be to, o ką tas makijažas! Gi akių spalva nepasikeičia, odos esminė irgi matosi! biggrin.gif

blush2.gif Man nieko nebesimato su makiažu.

QUOTE(LinaGustė @ 2013 11 03, 12:04)
Ledum, visas nuotraukas mano vienodas sudejote....

Tuoj pabandysiu kitaip sudėti. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 11 02, 00:33)
Nu antakių pas ją iš principo nėra, tai ir šviesūs dėl to...

Yra yra antakiai, ir veslus, ne kokie siuliukai, tik patys plaukeliai sviesus. 4u.gif

QUOTE(WeGa @ 2013 11 02, 14:29)
Padekit nuspresti vis delto

akis silta ar salta?
metaus tarp vasaros ir pavasario. Prisiskaiciau aprasymu ir pasimeciau, gal as visai ne pavasaris. Su spalvom isvis sunku, pastebejus esu, kad labiau tinka ryskios. Su juoda, pilka,  atrodau pati pilka. Tik tos ryskios, atrodo nera skirtumo - ar salta ar silta tinka g.gif
Plaukai naturalus

Is akies plauku ir odos speciau kad light summer. Taciau galit but ir soft summer ir soft autumn, taciau jeigu sakot kad tinka ryskios spalvos tai sie du tipai atkrenta. Bet tiksliausiai tipa galima nustatyt pagal tinkancias spalvas, nes realiai jos apsprendzia koks tipas yra zmogus, o isvaizdos pozymiai yra antrinis dalykas. smile.gif

QUOTE(Ledum @ 2013 11 03, 08:31)
Mano akiai Lina Gustė Soft Summer. Labai norėjau pritempti prie cool winter, bet man visgi gražiau kai prigesintos šaltos spalvos.
Su cool winter per didelis kontrastas. Ir kiek pastebėjau cool winter tokios net žėrinčios spalvos, o pas Liną Gustę man gražu su ramesnėm spalvom.
Dar radau tokią paletę vasarai su žiemos įtaka.   smile.gif 

Man atrodo nei cool summer nei cool winter ji negaletu but, priezastis - akiu spalva. 4u.gif
Soft summer varianta as irgi svarsciau, taciau ta kur bytte buvo idejus koki tai naujai israsta su tamsia soft summer, tas labai artimas dark winter spalvoms, tik labiau pasoftintas, duslesnis.
As manau jeigu vasara, ta ta tamsi soft, o jeigu winter, tai deep winter.

QUOTE(Mute @ 2013 11 03, 09:03)

nu va, ir suprask dabar, vienos sako kad oranžinė geriau, kitos kad rožinė g.gif  doh.gif

Manyciau kad ir oranzine tinka, tiesiog ne ta konkreti oranzine (turiu omeny ta kur prie veido prisidejus), ta tai man kazkokia rudeniska. unsure.gif Arba pavasariui su rudens itaka. As apie tokia oranzine kalbu:
user posted image
Beje, ta oranzine palaidinuke kur esat apsirengusi cia yra ta pati kur prie veido pridejus?

Kalbant apie rozine, ji labai tinka bright spring
user posted image

Siulymai bright spring:

Your Best Colors To Wear
Clear Red, Hot Turquoise, Black, Lime Green, Hot Pink, Mint, Coral, Periwinkle, Violet, Bright Teal Blue, Bright Warm Green, Bright Yellow, Yellow Green, Navy, Off White

Your Secondary Colors To Wear
True Red, Blue Red, Hot Turquoise, Royal Blue, Emerald Green, Black – worn away from the face, not a turtleneck

Your Best Neutrals
Brown-black, Black, Camel

Avoid These Colors
Dusty Blues, Muddy Browns, Tans and Beiges

Your best colors are black and bright yellow. Avoid dark, dusty and pale colors… these will make you look dull and lifeless. Aim for bright and clear colors. Your color palette is high contrast and full saturation… not muted.

is cia: http://outfitideas4y...color-analysis/

Niekur neminima oranzine, beje, kadangi ji yra ir warm spring paleteje, tai manyciau testavimui netinka.

QUOTE(Mute @ 2013 11 03, 09:22)
va dar viena akis

Nu va cia jau aiskiai matosi siluma. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2013 11 03, 12:03)
Palyginkit, kaip tinka tamsi žalia,

Nu jau sita spalva tai wub.gif karalieniu karaliene. Man pati graziausiai besiziurinti ant jos. thumbup.gif

"šitas rudeninis spalvų derinys atrodo kaip veido pratęsimas, absoliučiai papildo bendrą vaizdą ir atrodo labai harmoningai."

Sis irgi graziai. Vat duslios ir tamsios tikrai tinka jai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 03 lapkričio 2013 - 11:25
QUOTE(Hiver @ 2013 11 03, 12:24)
Sis irgi graziai. Vat duslios ir tamsios tikrai tinka jai drinks_cheers.gif

Ir aš noriu, kad man tokios tiktų! blush2.gif

LinaGuste, davai baigiam tą diskusiją ir keičiamės biggrin.gif Tu būk light spring, o aš imu tavo duslias tamsias ir galiu būti Mįslingas Žmogus Be Tipo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 03, 12:38)
Ir aš noriu, kad man tokios tiktų! blush2.gif

LinaGuste, davai baigiam tą diskusiją ir keičiamės biggrin.gif Tu būk light spring, o aš imu tavo duslias tamsias ir galiu būti Mįslingas Žmogus Be Tipo biggrin.gif

Nenoriu keistis schmoll.gif pradzioj maniau, kad as esu, tiksliau noriu buti kokis tai soft autumn ar pan., beeet.. gryzau i doros kelia ir labai nesunkiai "prisijaukinau" tas tamsias spalvas biggrin.gif ir nebandykit dabar manes kur nors kitur pripaisyti biggrin.gif
Beje, o kaip manot, kokia plauku spalva tiktu? Na noriu pasikeist, pati kirpima jau vis kaitalioju, tai dabar galvoju su spalva "suzaist" kol kas galvoje du variantai: tamsinti arba "ideti" sviesiu sruogeliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 11 03, 11:47)
Beje, o kaip manot, kokia plauku spalva tiktu? Na noriu pasikeist, pati kirpima jau vis kaitalioju,  tai dabar galvoju su spalva "suzaist" kol kas galvoje du variantai: tamsinti arba "ideti" sviesiu sruogeliu  g.gif

Oi ne, tik ne sruogelių schmoll.gif Tuos subtilius žaismus palik vasaroms. Mano supratimu, tiktų patamsinti plaukai. Jeigu norisi ekstravagancijos, gal galima galvoti apie raudoną atspalvį, bet tokį link kaštoninio, ne gryną.
Atsakyti
Nu ne, baikit su tamsinimais, tamsinti plaukų neverta, nes tamsinimas ypatingai baisiai atrodo nors kiek ataugęs. Šviesesnis sklastymas prie tamsių plaukų atrodo labai nekaip biggrin.gif Atspalvį keist - viena, o tamsint - nafig biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 11 03, 13:12)
Atspalvį keist - viena, o tamsint - nafig biggrin.gif

Tai ka kirpejai sakyt? biggrin.gif
Atsakyti