akis silta ar salta? metaus tarp vasaros ir pavasario. Prisiskaiciau aprasymu ir pasimeciau, gal as visai ne pavasaris. Su spalvom isvis sunku, pastebejus esu, kad labiau tinka ryskios. Su juoda, pilka, atrodau pati pilka. Tik tos ryskios, atrodo nera skirtumo - ar salta ar silta tinka
LinaGuste Man patinka tikrai sakyčiau žiema.Ir labai jums tinka tos tamsios mėlynos, violetinės. WeGa Man kažkaip naiškus Jūsų variantas Akys kaip ir šaltos, plaukai man tokia chesnut spalvos. Aš kažkaip būčiau linkusi "statyt" už vasarą.Bet manau reiktų palaukt žinovių
Aš dėl Wega nieko nesuprantu, man kai bendro vaizdo nesimato, tai aš nieko ir nežinau. Būtų matyt visas vaizdas, ir nebūtinai vasarą įdegus, bet ir žiemą...
Хрен, положенный на мнение окружающих, обеспечивает спокойную и счастливую жизнь.
Atsiprašau, labai noriu įsikišti. Mano akiai Lina Gustė Soft Summer. Labai norėjau pritempti prie cool winter, bet man visgi gražiau kai prigesintos šaltos spalvos. Su cool winter per didelis kontrastas. Ir kiek pastebėjau cool winter tokios net žėrinčios spalvos, o pas Liną Gustę man gražu su ramesnėm spalvom.
Be to derinys balta-juoda Linai taip pat ne pats geriausias variantas. Tai pagrindinis argumentas ,kad ji ne žiema. Ir kur ji su prigesinta juoda man irgi gražaiau nei su ryškia.
Žo, pas kokį bright spring nelįsk (nors ten nei vienas sveiko proto ir nelenda, nebent jį priverčia arba jis varguolis, yra kurorte ir daugiau neturi kur lįst ), ir gerrrai bus
Noa , neprisikalbėk... Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2013 10 30, 23:04)
O gal butu galimybe dar kitam apsvietime aki idet? As lyg prisimenu tarp tu nuotrauku buvo dar viena akis.
Rozine geriau. O oranzines man atrodo kad labiau tiktu tokio tipo kaip tos trys nuo kaires
nu va, ir suprask dabar, vienos sako kad oranžinė geriau, kitos kad rožinė
Nu jei yra dar versijų, kas yra Lina Gustė, tada aš pasuoju Man ji atrodo šaltas tipas, bet kad vasara? A fig jejo znajet, jei ta vasara lietuviška, tada aš nesiginčiju
Nu jei yra dar versijų, kas yra Lina Gustė, tada aš pasuoju Man ji atrodo šaltas tipas, bet kad vasara? A fig jejo znajet, jei ta vasara lietuviška, tada aš nesiginčiju