Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(inc @ 2013 11 01, 21:31)
LinaGuste, o tu bandei pasimatuot kokią koralinę? Ji nelabai tinka šaltiems. Mažu ji leistų tave kur perkraustyti  g.gif

O kokia yra "koralinė"? Prisimatavusi nemažai aš spalvų... Turiu gal jau tokią smile.gif
Papildyta:
Gal tokios:
user posted image

user posted image

Atsakyti
žydros ir violetinės deep žiemoms:
user posted imageuser posted image

Atsakyti
Va lyg ir žieminė mėlyna

user posted image
Papildyta:
Va gal dar koralinė

user posted image

O čia dar deep spava

user posted image

Papildyta:
Na ir dar mėlyna su violetine biggrin.gif
Jetus jetus, kaip kokia narcizė čia savo fizionomiją vis kišu doh.gif doh.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 11 01, 21:18)
žydros ir violetinės deep žiemoms:

tik tarp jų matau, kad ir deep autumn yra biggrin.gif

LinaGuste
, ta ale koraline gal nėr visai koralinė, bet barštinė tau, mano manymu, kur kas geriau tinka. Gal tu niekur nesiblaškyk ir lik vis gi pas žiemas, a? smile.gif
Atsakyti
O radau... ją nustatė pagal BFAS kažkokią saulėta žiema
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 11 01, 22:38)
O radau... ją nustatė pagal BFAS kažkokią saulėta žiema

Gal yra panašumo g.gif Bet mano antakiai atmsesni. Ir akys lyg tamsesnės, žalesnės (natūroj). Ir į kaklo odą žiūrint, tai pas tą merginą ji tokia lyg gelsoka, o mano kaklas baltesnis g.gif
Atsakyti
Nu antakių pas ją iš principo nėra, tai ir šviesūs dėl to... o akys žaliausios kokias radau ne clear variante, kitos tokios pilkai žalios, visai ne į tą pusę.
Oda tai pas visas žiemas turi tokį gelsvumą, nebent cool winter... a su jūsų akim į cool nikaip.
Įmetu winter žaliaakių aprašymus pagal BFAS:
1. STRIKING
Skin tones from pale rose, olive, beige-ivory, rose-ivory, and tan are set against jet black or darkest brown hair colors. A platinum blonde or silver-gray hair color is also in this harmony. Jewel-green eyes range from neutral gray to mint green and deep forest green.

2. SOLAR
Eye colors in yellow and green hues – deep green umber, clear olive, and gray-green – create an affinity for pale gold. Beige- ivory, tan, and olive skin tones team with lightest and darkest hair colors – platinum blonde, silver, darkest brown, and black.

3. EXOTIC
Olive-beige, ivory, and soft tanned skin tones provide a light backdrop for eyes in green-browns-medium to dark and bronze browns. Hair colors range from silver-gray to platinum blonde, gray-brown, black-brown, and black.
Atsakyti
Šita persona irgi saulėta žiema (solar winter), foto gan rausva atrodo, bet odos numeriukas sakyčiau visai gelsvas, arba testuota buvo su įdegiu. Jos akys rudesnės, sakyčiau rudos labiau nei žalios g.gif
Jos akies spalva su akcentine tarpelyje
...ir odos spalva su akcentine per vidury

Papildyta:
čia daugiau akių ir paspalvintų, ne tik rainelės ... bet ir vienų rainelių yra biggrin.gif
Atsakyti
daug gėrybių pririnkta žiemoms
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 11 01, 22:27)
Jetus jetus, kaip kokia narcizė čia savo fizionomiją vis kišu  doh.gif  doh.gif

Man tai bjauru, kai kas nors kišą negražią fizionomiją biggrin.gif O taviškė visai nieko biggrin.gif
Bet man jau irgi atrodo, kad tu daugiau žiema. Nėr taip, kad tos šiltos spalvos tau visai netiktų, bet iš esmės tai imk tą žiemos paletę ir naudok sau ramiai.

O jei kokią spalvą iš rudens priglausi - irgi nebus blogai biggrin.gif Bet kad turbūt pas deep autumn nėra išvis tokios spalvos, su kuria deep winter atrodytų siaubingai ir tragiškai. Čia lygiai kaip light spring su light summer spalvom - būna geriau, bet daugumoj ne tragedija... Nebent jau ten su kokiom rizikingom, taupe visokiom, žaist, ir tai išvežt įmanoma.

Žo, pas kokį bright spring nelįsk (nors ten nei vienas sveiko proto ir nelenda, nebent jį priverčia arba jis varguolis, yra kurorte ir daugiau neturi kur lįst biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif), ir gerrrai bus biggrin.gif

QUOTE(LinaGustė @ 2013 11 01, 22:45)
Gal yra panašumo  g.gif  Bet mano antakiai atmsesni.

Antakiai tipą nustatant nesiskaičiuoja, juos gali nusipaišyt kokius nori, nori, kaip Brežnevo, nori - kaip Martinėlės biggrin.gif

Nebent tik spalvą tikslina, kai natūrali plaukų spalva visai neaiški, bet pas tave aiški biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 02 lapkričio 2013 - 12:28
Grįžtu ir aš į temą.Nurėžiau savo kasas ir tikėjausi, kad liks tik natūrali plaukų spalva, bet klydau verysad.gif Liko galuose blondiniški plaukai.Teks dar kartą po kokio mėnesiuko vėl "berniuku" apsikirpt ir tuomet spalvinį tipą iš naujo tyrinėt. ax.gif
LinaGuste Jūs bandėt pasimatuot juoda-balta derinį ,taip kaip Mute ?Jei ne tai pabandykit.Būtų įdomu pažiūrėt kaip ant jūsų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 02 lapkričio 2013 - 12:37
Gi buvo, mes išbrokijom. Per ryškus jai... biggrin.gif Viena balta - nieko, viena juoda - gerai, nu derinys kažkaip pernelyg...
Atsakyti