Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Calmness @ 2013 09 26, 16:37)
noreciau,kad man nustatytumet spalvini tipa  biggrin.gif
http://www.part.lt/p...1f99bdf7758.jpg

Iš to kiek eina įžvelgti, tai sakyčiau vasara g.gif Bet gal labiau žinančios pasakys kitaip smile.gif
Atsakyti
Manau, kad vasara, bet gal ir pavasaris 4u.gif
Atsakyti
laukiu ir kitu nuomoniu,jei vasara ,pasiziurejus i tinkama spalvu palete,nei vienos megiamos spalvos biggrin.gif

ir kokia plauku spalva man butu artimiausia,ruosiuosi dazyti neapsisprendziu su spalva niekaip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calmness: 27 rugsėjo 2013 - 06:45
QUOTE(Calmness @ 2013 09 27, 08:43)
laukiu ir kitu nuomoniu,jei vasara ,pasiziurejus i tinkama spalvu palete,nei vienos megiamos spalvos  biggrin.gif

ir kokia plauku spalva man butu artimiausia,ruosiuosi dazyti neapsisprendziu su spalva niekaip  4u.gif

tarp mėgiamų ir tinkamų spalvų yra skirtumas. Gali labai mėgt kai kurias spalvas, bet jei jos netina ir kas iš to. ir pirma iššsiaiškink koks tipas esi, po to galėsi galvot kokią plaukų spalvą rinktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2013 09 26, 16:37)
noreciau,kad man nustatytumet spalvini tipa  biggrin.gif (plaukai dazyti,naturalus ties saknimis,pilki kazkokie)
http://www.part.lt/p...1f99bdf7758.jpg

Fig čia galvot, light summer, kol neįrodyta kitaip biggrin.gif Man 300 Lt už nustatymą lotuliukas.gif
Atsakyti
amerikietiškas kalnas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 27, 10:24)
Fig čia galvot, light summer, kol neįrodyta kitaip biggrin.gif Man 300 Lt už nustatymą lotuliukas.gif

aciuks.gif 000552.gif (vietoj 300 lt. biggrin.gif )
perziurejau spinta nei vieno skuduro kuris man tinka palei spalvas lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi už light summer kiek matau, nors matau mažai... gal ta oda tokia ružava dėl plaukų, blykstės ar pan.
Aš tai vat neįsivaizduoju kaip turint šviesius plaukus visai nieko į tą pusę iš rūbų neturėt g.gif Nu dar ir tendencijos tokios, kad bent jau žalsvos ant bangos... nebent spintoj spalvų išvis ne prūdai, dominuoja juoda rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 09 27, 11:24)

ale greitumas koks, iš kart už litų biggrin.gif o jei klaidingai nustatei? biggrin.gif
Atsakyti
kilo tokia mintis, kuri būtų įgyvendinama jeigu ekranai ir tuo labiau printeriai neišdarkytų spalvų

susirinkt visų įdomesnių palečių spalvas ir susidėt tokiais gradient'ais
pvz mėlynas visus variantus nuo iki light summer, raudonos nuo - iki ir tt.

bet kas iš to, atspausdinus iš jų nieko neliks tų spalvų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 27, 10:25)
kilo tokia mintis, kuri būtų įgyvendinama jeigu ekranai ir tuo labiau printeriai neišdarkytų spalvų

susirinkt visų įdomesnių palečių spalvas ir susidėt tokiais gradient'ais
pvz mėlynas visus variantus nuo iki light summer, raudonos nuo - iki ir tt.

bet kas iš to, atspausdinus iš jų nieko neliks tų spalvų doh.gif

Aš spausdinausi iš galadarling puslapio, gavosi ax.gif . Nesigauna tos kur perpaveiksluotos, o kitos tai turi gi gautis... dabar vis planuoju platesnės spalvų gamos atsispausdint (šita, kur paskutinė įdėta, matyt netinka, nes tokia lyg skanuota atrodo g.gif ).
Spausdinau kaip nuotrauką, ant foto popieriaus, labai išdidinau ir dalimis. Daviau mamai, kad žinotų kokių spalvų mažiams rūbus pirkt, bet nebeturi jau tų popierukų, pametė. Bet ir nebereik jau jų, nes gana greit įsikirto kas ir prie ko, ir net kur nebuvo spalvos paletėj atitaiko. Reik tik tokį vizualinį vaizdinį matyt susidaryt, paskui problemų nebekyla. Juoba kad visi sutinkam kad mūsuose taip toč toč atitaikyt spalvų rūbams vis vien nepavyks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 09 27, 11:10)
Aš irgi už light summer kiek matau, nors matau mažai... gal ta oda tokia ružava dėl plaukų, blykstės ar pan.
Aš tai vat neįsivaizduoju kaip turint šviesius plaukus visai nieko į tą pusę iš rūbų neturėt g.gif Nu dar ir tendencijos tokios, kad bent jau žalsvos ant bangos... nebent spintoj spalvų išvis ne prūdai, dominuoja juoda rolleyes.gif
user posted image

pas mane dominuoja pagrinde,juoda ,balta,ruda smile.gif kazkaip nemegeja ryskesniu spavu.
Skaiciau,kad man netinka juoda ,raudona,oranzine,o sioj paletej yra raudona g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calmness: 27 rugsėjo 2013 - 11:20