Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Mute @ 2013 10 28, 22:40)
Panašu kad tikrai būsiu viena koja BW kita BS biggrin.gif  Nebesigilinsiu, gal po kiek laiko savaime paaiškės

Nematau aš jokios tavo kojos BW biggrin.gif Matau abi kojas BS biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai nieko nesakysiu, bo parsisiunčiau paletes, kur visų tipų sudėtos... nu ir taip žiūrėjau, ir anaip... mano monitorius kai kurias spalvas vienodas rodo tiek bright spring, tiek true summer... būtent visas tas madžentas doh.gif bet kiek pamenu, jos visgi skyriasi. Riaiškia kažko kompas nedarodo... kaip ir LinaGuste akis vienur normali, šilta, link samanų žalia, o vienoj foto nenormali - kažkokia briliantinės žalumos, ir dar flomasterinio ryškumo... tokių tik su lindzėm galim rast, gyvenime schmoll.gif ... vadinas arba kompas, arba LinaGuste su Hue yrankiu padirbėjo smile.gif

Neiškenčiau dedu iš osinkos palečių pavyzdėlius, kaip jums?
Atsakyti
Atvirai pasakius, aš čia nieko nesuprantu. Būtų nors ant kokio balto padėta, kad galėtum rast spalvinį atskaitos tašką. O dabar - saliutas koksai tai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2013 10 30, 19:58)
Aš tai nieko nesakysiu, bo parsisiunčiau paletes, kur visų tipų sudėtos... nu ir taip žiūrėjau, ir anaip... mano monitorius kai kurias spalvas vienodas rodo tiek bright spring, tiek true summer... būtent visas tas madžentas  doh.gif bet kiek pamenu, jos visgi skyriasi.

Bet tu pasižiūrėk iš praktinės pusės. Kam reikia visiškai tiksliai jas ten matyti? Gi kad parduotuvėj galėtum išsirinkti tinkamą, tarkim, skarą. Ania? Bet parduotuvėj nebus 5 skirtingų madžentų. Dar gerai bus, jei viena bus. O jei dar paletės kišenėj neturėsi, ir neturėsi su kuo lygint... Tai ką daryt? Nugis į veidrodį žiūrėt, ir tiek... Aš finale tokią išvadą priėjau. Nes su palete identiškai tokios spalvos nusipirkti tikrai neįmanoma. Bandžiau irnesakyk.gif Galima nusipirkt - kažką panašaus...

Tai daugmaž primeti, kokios tau spalvos tinka, kokių tu spalvų norėtum, tarkim, nori pilko palto ir magenta šaliko. Nu tai primeti, kad tu vasara, tau pilka turi būti katino spalvos, o ne pelės, o magenta šalto ciklameno, ne šilto, ir valio... O su didesniais reikalavimais išvis niekada nieko nenusipirksi biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 10 30, 19:58)
kaip ir LinaGuste akis vienur normali, šilta, link samanų žalia, o vienoj foto nenormali - kažkokia briliantinės žalumos, ir dar flomasterinio ryškumo... tokių tik su lindzėm galim rast, gyvenime  schmoll.gif ... vadinas arba kompas, arba LinaGuste su Hue yrankiu padirbėjo smile.gif

Taigi taip taip, aš ir rašiau, kad toj vienoj foto ryškinau spalvas, kad ryškiau ir aiškiau būtent rainelės raštas matytųsi biggrin.gif Realiai mano akys ir yra tokios samaninės, gal alyvuogių žalios smile.gif Jos tik prieš saulę, ryškią dieną paryškėja, pašaltėja gal kiek.
Ir dar Dilukai berods klausė, kokia aš sau realiai natūraliai atrodau - ar ta, kur dedu "namines" foto, ar kur buvau kadaise fotostudijoje darytas įdėjusi. Tai tos studijinės gal ne visai realybę atitinka. Vis gi ten ir apšvietimas dirbtinis, pareguliuotas buvo, ir pačios foto gal kiek paredaguotos. Natūraliai esu šviesesnės odos spalvos smile.gif
Atsakyti
Noa tau vasara su žaliom akim, bagal BFAS berots true luminant , a pagal 12-lika tipų - biesas žino blush2.gif
O čia dar vienos vasaros vyzdys... nu pagal BFAS - porcialianinė kažkokia vasara:

vat vat... nu ir koks skirtumas kas aš esu pagal tokias paletes... noriu pamatyt kaip ten jos realiai ar skiriasi lotuliukas.gif
aš tai žiūriu ir nesuprantu kuri ta madženta man labiau tinka... lyg ir ta nieko, ir ana fainai... o va šita jau per ryški... psio, šilta/šalta vienodai... ir nebesuprantu prie ko man ją derint, nu tai derinu prie juodos lotuliukas.gif

LinaGustė - aš jau maniau mano kompas visai farikt... doh.gif
Papildyta:
Dar 16-lika tipų kažkas suklijavo iš 12-likos palečių:
neperdidžiausios, nelabai galim įžiūrėt
Papildyta:
dar neapsisprendžiančiom dėl temperatūros (nu drungniems tipams) vat tokie testeriai turėtų padėt (o mane galutinai subalamūtijo, bo atitinkmenis radau tik su žalia... o vat šalta žalia mane padaro ligota, o šilta - sveikai rustelėjusę g.gif )
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Dar lindzių spalvų pavadinimai
LinaGuste - emerald ar amazon?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 10 30, 20:50)
Noa tau vasara su žaliom akim, bagal BFAS berots true  luminant , a pagal 12-lika tipų - biesas žino blush2.gif

vat vat... nu ir koks skirtumas kas aš esu pagal tokias paletes... noriu pamatyt kaip ten jos realiai ar skiriasi lotuliukas.gif
aš tai žiūriu ir nesuprantu kuri ta madženta man labiau tinka... lyg ir ta nieko, ir ana fainai... o va šita jau per ryški... psio, šilta/šalta vienodai... ir nebesuprantu prie ko man ją derint, nu tai derinu prie juodos lotuliukas.gif

Aš šiandien pati pasdariau žalias akis lotuliukas.gif Pasidažius ružavais šešėliais. O tiksliau - net ne šešėliais, o rūžu lotuliukas.gif Ir dar primetus visokių kitokių, rudų, metalic žydrų ir visokios fignios, ten gavosi kažkoks interesnas variantas, o akys - žalios kaip nežinau kas biggrin.gif

Tai va, aš dėlto ir labai negailėjau, kad vaikai tas paletes mano sudrožė. Kad praktiškai svarbu esmę žinot, liniją, o ne smulkmenas. Nes realiai tų spalvų yra daug daugiau, negu paletėj. Va nueik į kokį Benetoną - ten išvis nėra jokios spalvos, kuri yra kažkur kitur biggrin.gif Atrodo - žydra, bet tą žydrą nusipirkus, gali užsimušt kitur tokios pat beieškodamas biggrin.gif Ir kitur taip. Slėptis tik su savo palete biggrin.gif

O kai aš daugmaž žinau, kad va, šiltesnės spalvos - rudeniui, ryškesnės - brightams, šaltesnės - vasarai, tamsesnės - žiemai, o kas per viduriuką, tas mano - ir aišku biggrin.gif

O dar reik paskaičiuot, kad kitą sykelį ta netinkama spalva su kita netinkama spalva sudaro kokį tai vaizdą, kuris dar su kažkuomi suderinus yra ir visai netgi nieko mastau.gif Čia žinai, kaip etikos normos - kitą sykį geriau kažką pažeisti, kad rezultatas būtų optimalus, pameluot, pvz., negu laikytis nuo - iki, o rezultatas jau koks bus, toks - ne visada tas rezultatas taip būna geriausias... Tai ir aprangoj kartais tam tikras taisyklių laužymas gali būti visai į pliusą.
Aišku, tiktai prieš laužant reikia jas žinoti biggrin.gif

Tas žinojimas palengvina gyvenimą. Žiūri - išėjo kažkur prašmatni nagų lakų kolekcija! Noriu! Tik va šitas tiksliai ne mano, tas irgi ne, ir šitas ne, nu va šitas mano, arba tas gal, bet to nenoriu, tai va tą ir imam... Lengva apsispręst lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2013 10 30, 21:09)
dar neapsisprendžiančiom dėl temperatūros (nu drungniems tipams) vat tokie testeriai turėtų padėt (o mane galutinai subalamūtijo, bo atitinkmenis radau tik su žalia... o vat šalta žalia mane padaro ligota, o šilta - sveikai rustelėjusę g.gif )

Asmeniškai man visos išvardintos mėlynos ir žalios tinka, o iš geltonų fig - mano geltonos čia nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 25, 20:25)

O mėlynos ir nėra pas mane, yra pilka, todėl ir man jos atrodo pilkai žalios.

O gal butu galimybe dar kitam apsvietime aki idet? 4u.gif As lyg prisimenu tarp tu nuotrauku buvo dar viena akis. blush2.gif

QUOTE(inc @ 2013 10 26, 08:10)
Matyt, tas baltumas normalus būna, o ne kaip mūsų (šiltukų) perbalimas?  lotuliukas.gif

Jo, is testo sprendziant jusu su Mute odos vienodo sviesumo ir atspalvio labai panasaus. drinks_cheers.gif

QUOTE(Mute @ 2013 10 26, 09:24)

nu va ikleiu su silta ir salta spalva

Rozine geriau. 4u.gif
O oranzines man atrodo kad labiau tiktu tokio tipo kaip tos trys nuo kaires
user posted image

QUOTE(aina1979 @ 2013 10 26, 12:27)
Pamačiau, kad vyksta diskusija apie akių spalvas. Gal truputuką pavėluotai įsiterpsiu, bet man būtų įdomu sužinoti kokį pavadinimą būtų galima priskirti mano akiai? ax.gif  g.gif Man kažkaip atrodo pilkai žydra g.gif Būna taip, kad aplinkiniai sako, kad aš su linzėm ir akys labai ryškios .Pagal tuos užsieninius pavadinimus niekaip neprisitaikau doh.gif O akių spalva man labai keičiasi nuo apšvietimo, rūbų, ir t.t. Esu skaičiusi, kad labiausiai akių spalva keičiasi pavasariams.Ar aš kažką ne taip supratau? g.gif Gal kas žinot? g.gif
http://images45.fotk...DSC03744-vi.jpg

Man tai jusu akis zydros arba turkio spalvos. Pilkumo turi bet labai nedaug. Labai pavasariska. Vadinciau ja siltai zydra. smile.gif
Del akiu keitimosi pavasariams nieko nesu girdejus.

QUOTE(ramyra @ 2013 10 28, 22:21)
Sveikos gyvos.

Pagaliau nufotkinau mažėlį. Prašom dirstelėti ir tarti nuomonę.

Nerodo unsure.gif

QUOTE(LinaGustė @ 2013 10 30, 20:33)
Taigi taip taip, aš ir rašiau, kad toj vienoj foto ryškinau spalvas, kad ryškiau ir aiškiau būtent rainelės raštas matytųsi  biggrin.gif

Tokiu atveju geriausia butu daryt nespalvota juodai balta nuotrauka 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 10 30, 21:22)
Tas žinojimas palengvina gyvenimą. Žiūri - išėjo kažkur prašmatni nagų lakų kolekcija! Noriu! Tik va šitas tiksliai ne mano, tas irgi ne, ir šitas ne, nu va šitas mano, arba tas gal, bet to nenoriu, tai va tą ir imam... Lengva apsispręst lotuliukas.gif

O as sitoj vietoj isvis i tipa neziuriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 10 30, 22:04)
O as sitoj vietoj isvis i tipa neziuriu biggrin.gif

O aš tai žiūriu. Bet nebūtinai klausau lotuliukas.gif

Dabar va šitie mano topas (tik, aišku, nagai čia ne mano biggrin.gif)
user posted image

Light springui, skaitau, pats tas lotuliukas.gif

Kita vertus... Tegu ačiū sako, kad ne juodas nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 30, 22:36)
Dabar va šitie mano topas (tik, aišku, nagai čia ne mano biggrin.gif)

Light springui, skaitau, pats tas lotuliukas.gif

Labai grazu, ir cia visiem visiem kas tik nori nail.gif
Atsakyti
As pvz. skaitydamasi vasara, su tokiais visokiais vaikstau
user posted image
user posted image
ir tarp kitko labai graziai derinasi prie ruskes kates pilkos, ir prie navy, ir prie sendintos rozines, taupe spalvos... nagu spalva tai kaip juvelyrika, tai cia kaip ziedo akmenukas kad butu. smile.gif Va reiktu detis prie ausu tada gal dar pamastyciau. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 10 31, 00:15)
As pvz. skaitydamasi vasara, su tokiais visokiais vaikstau

ir tarp kitko labai graziai derinasi prie ruskes kates pilkos, ir prie navy, ir prie sendintos rozines, taupe spalvos... nagu spalva tai kaip juvelyrika, tai cia kaip ziedo akmenukas kad butu. smile.gif Va reiktu detis prie ausu tada gal dar pamastyciau. biggrin.gif

Irgi gražu biggrin.gif

Tiesą pasakius, taip, jei jau ten pradėsi žiūrėt visokias triusikų gumelių spalvas, tai realiai išeisi iš proto ir neturėsi jokios saviraiškos... Svarbu pagrindinės atitinka biggrin.gif Ir palei veidą biggrin.gif

Ir vat žiūriu šiemet net madoj toks vat biskutuką nedaderinimas, vat kažkoks toks kosmetinis neatitikimas. Pvz. šviesiai blondei - mūsų nagų spalvos lūpos... Ir nieko biggrin.gif Pavyzdys - tas mano Dioras, kur putas leidau. Paskui apsižiūrėjau, kad ne jis vienas taip išdykauja šį sezoną biggrin.gif O deda žmonės violetinius šešėlius ir koralinius lūpdažius ant vienos bobos - ir vargo nemato biggrin.gif Tik pažiūri, kad nepersūdytų ir matrioškos nepadarytų biggrin.gif

O va chanel apskritai pavasariui visų manekenių nagus nudažė juodai, į jų spalvas nepažiūrėjęs, ir niekas nesiskundė, kad Lagerfeldas spalvų neskiria ir baisios bobos pas jį podiumu eina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 10 30, 21:09)
Dar lindzių spalvų pavadinimai
LinaGuste - emerald ar amazon?

Amazon arba Jade gal net g.gif
Atsakyti