QUOTE(bytte @ 2013 10 30, 20:50)
Noa tau
vasara su žaliom akim, bagal BFAS berots true luminant , a pagal 12-lika tipų - biesas žino
vat vat... nu ir koks skirtumas kas aš esu pagal tokias paletes... noriu pamatyt kaip ten jos realiai ar skiriasi
aš tai žiūriu ir nesuprantu kuri ta madženta man labiau tinka... lyg ir ta nieko, ir ana fainai... o va šita jau per ryški... psio, šilta/šalta vienodai... ir nebesuprantu prie ko man ją derint, nu tai derinu prie juodos
Aš šiandien pati pasdariau žalias akis
Pasidažius ružavais šešėliais. O tiksliau - net ne šešėliais, o rūžu
Ir dar primetus visokių kitokių, rudų, metalic žydrų ir visokios fignios, ten gavosi kažkoks interesnas variantas, o akys - žalios kaip nežinau kas
Tai va, aš dėlto ir labai negailėjau, kad vaikai tas paletes mano sudrožė. Kad praktiškai svarbu esmę žinot, liniją, o ne smulkmenas. Nes realiai tų spalvų yra daug daugiau, negu paletėj. Va nueik į kokį Benetoną - ten išvis nėra jokios spalvos, kuri yra kažkur kitur
Atrodo - žydra, bet tą žydrą nusipirkus, gali užsimušt kitur tokios pat beieškodamas
Ir kitur taip. Slėptis tik su savo palete
O kai aš daugmaž žinau, kad va, šiltesnės spalvos - rudeniui, ryškesnės - brightams, šaltesnės - vasarai, tamsesnės - žiemai, o kas per viduriuką, tas mano - ir aišku
O dar reik paskaičiuot, kad kitą sykelį ta netinkama spalva su kita netinkama spalva sudaro kokį tai vaizdą, kuris dar su kažkuomi suderinus yra ir visai netgi nieko
Čia žinai, kaip etikos normos - kitą sykį geriau kažką pažeisti, kad rezultatas būtų optimalus, pameluot, pvz., negu laikytis nuo - iki, o rezultatas jau koks bus, toks - ne visada tas rezultatas taip būna geriausias... Tai ir aprangoj kartais tam tikras taisyklių laužymas gali būti visai į pliusą.
Aišku, tiktai prieš laužant reikia jas žinoti
Tas žinojimas palengvina gyvenimą. Žiūri - išėjo kažkur prašmatni nagų lakų kolekcija! Noriu! Tik va šitas tiksliai ne mano, tas irgi ne, ir šitas ne, nu va šitas mano, arba tas gal, bet to nenoriu, tai va tą ir imam... Lengva apsispręst
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2013 10 30, 21:09)
dar neapsisprendžiančiom dėl temperatūros (nu drungniems tipams) vat tokie testeriai turėtų padėt (o mane galutinai subalamūtijo, bo atitinkmenis radau tik su žalia... o vat šalta žalia mane padaro ligota, o šilta - sveikai rustelėjusę
)
Asmeniškai man visos išvardintos mėlynos ir žalios tinka, o iš geltonų fig - mano geltonos čia nėra