QUOTE(Mute @ 2013 10 25, 23:50)
ir ka tu čia su manim padirbai lyginu abi foto, nu ir galvoju kaip supratau plaukus nudažei į rudumą, tipo tamsiai rudi, ir dar antakius perdažei rudai nu nežinau kaip tas tavo monitorius rodo, nes man per tris skirtingai rodo, tai nieko nuostabaus kad spalvas gali iškraipyt.
bet va del antakiu tai niekaip nesutiksiu kad juos taip turiu dažyt, nes sitoj foto jie natūralios spalvos, nedažyti.
o dėl plaukų, jų aš nedažiau juodai, jei taip manai, nes foto gali būti kad atrodo juodi. jie dažyti šviesiai ruda spalva, bet gavosi taip, nu man visad tamsiau gaunas, su kokia spalva nedažyčiau. Bet ši spalva labai panaši į mano natūralių plaukų spalvą. kažką panašaus buvau nusidažius vasarą, tai nelabai ji tiko, nors ir tamsūs atrodė
bet va del antakiu tai niekaip nesutiksiu kad juos taip turiu dažyt, nes sitoj foto jie natūralios spalvos, nedažyti.
o dėl plaukų, jų aš nedažiau juodai, jei taip manai, nes foto gali būti kad atrodo juodi. jie dažyti šviesiai ruda spalva, bet gavosi taip, nu man visad tamsiau gaunas, su kokia spalva nedažyčiau. Bet ši spalva labai panaši į mano natūralių plaukų spalvą. kažką panašaus buvau nusidažius vasarą, tai nelabai ji tiko, nors ir tamsūs atrodė
Man foto tikrai tavo plaukai atrodo juodi, ir antakiai irgi. Nors realiai fotožopa pasakė, kad jie yra tamsiai tamsiai raudoni... Tai nežinau, kokie iš tikro
Aš tos plaukų spalvos iš lubų nekabinau, paėmiau kažką iš tavo pačios veido spalvų ir vos vos pašviesinau. Apgamą gal
tai tu aišku tų antakių nedažyk, aš tik norėjau parodyt, kaip spalva išsprendžia išblyškimą Nes žiūrėk kaip nori, o antroj foto tavęs išblyškimu tikrai niekas neapkaltintų