Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Mute @ 2013 10 25, 23:50)
ir ka tu čia su manim padirbai blink.gif  lotuliukas.gif lyginu abi foto, nu ir galvoju g.gif kaip supratau plaukus nudažei į rudumą, tipo tamsiai rudi, ir dar antakius perdažei rudai g.gif  nu nežinau kaip tas tavo monitorius rodo, nes man per tris skirtingai rodo, tai nieko nuostabaus kad spalvas gali iškraipyt.
bet va del antakiu tai niekaip nesutiksiu kad juos taip turiu dažyt, nes sitoj foto jie natūralios spalvos, nedažyti.
o dėl plaukų, jų aš nedažiau juodai, jei taip manai, nes foto gali būti kad atrodo juodi. jie dažyti šviesiai ruda spalva, bet gavosi taip, nu man visad tamsiau gaunas, su kokia spalva nedažyčiau. Bet ši spalva labai panaši į mano natūralių plaukų spalvą. kažką panašaus buvau nusidažius vasarą, tai nelabai ji tiko, nors ir tamsūs atrodė

Man foto tikrai tavo plaukai atrodo juodi, ir antakiai irgi. Nors realiai fotožopa pasakė, kad jie yra tamsiai tamsiai raudoni... Tai nežinau, kokie iš tikro biggrin.gif

Aš tos plaukų spalvos iš lubų nekabinau, paėmiau kažką iš tavo pačios veido spalvų ir vos vos pašviesinau. Apgamą gal biggrin.gif

tai tu aišku tų antakių nedažyk, aš tik norėjau parodyt, kaip spalva išsprendžia išblyškimą biggrin.gif Nes žiūrėk kaip nori, o antroj foto tavęs išblyškimu tikrai niekas neapkaltintų biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 26, 00:59)
Man foto tikrai tavo plaukai atrodo juodi, ir antakiai irgi. Nors realiai fotožopa pasakė, kad jie yra tamsiai tamsiai raudoni... Tai nežinau, kokie iš tikro biggrin.gif

Aš tos plaukų spalvos iš lubų nekabinau, paėmiau kažką iš tavo pačios veido spalvų ir vos vos pašviesinau. Apgamą gal biggrin.gif

tai tu aišku tų antakių nedažyk, aš tik norėjau parodyt, kaip spalva išsprendžia išblyškimą biggrin.gif Nes žiūrėk kaip nori, o antroj foto tavęs išblyškimu tikrai niekas neapkaltintų biggrin.gif

nu ner jie tamsiai raudoni, iš kur tokia spalva tas fotozopa ištrauke, ir dar antakiai doh.gif lotuliukas.gif plaukai iš tikro tai tamsus, bet su rudu atspalvius, nes prieš tai buvo ryžai ruda dažyta, tai prasimuša dar ta ryža spalva ko gero. bet čia natūraliai kai matau save, o foto tai labai panaši i save natūralią, todel nusidažius plaukus ir galvoju kad visdel to esu bright winter, o ne bright spring, be to fuksija panašu labiau tinka nei oranžine, nors jos neatsisakiau dar smile.gif
Atsakyti
Mute, man vis dar atrodo, kad esi bright spring. O kas liečia perbalimą ir komentarus, tai greičiausiai rūbai kalti bus. Pastebėjau tendenciją, kad tokie ant ribos (kaip aš tarp autumn ir winter, dar vieną pažystu kuri vis galvojo, kad winter, bet yra bright spring) dažniausia rengiasi šaltojo sezono rūbais ir vat tada jiems visi bumba kokie jie nesveikai išbalę lotuliukas.gif o tereikia apsirengt šiltom spalvom ir jau nieks nebepastebi, kad tipo nuolat sirgai mažakraujyste lotuliukas.gif O kai tikrosios žiemos perbalę, tai jos būna karališkai baltos ir jau joms neprikaišioja niekas už baltumą. Matyt, tas baltumas normalus būna, o ne kaip mūsų (šiltukų) perbalimas? lotuliukas.gif
Beje, gi bright spring būna kiek šviesesniais plaukais nei antakiais, ne? Kitą kartą bandyk gal vos šviesesniais juos padažyt?

Papildyta:
LinaGuste, tu man vis dar dark winter atrodai smile.gif
Atsakyti
nepamenu kokios spalvos rubais budavau apsivilkus kai sakydavo kad perbalus, silti jie buvo ar salti. Dabar kol kas niekas nesargdina biggrin.gif tik pasako kad si plauku spalva mna tinka.
nu va ikleiu su silta ir salta spalva
user posted image
user posted image
o cia kazkas panasaus kaip kad Noa perdaze biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Aha, kame kampas smile.gif Ta ciklameno spalva nėra visiškai šalta smile.gif Aš pati beveik tokią turiu paletėj, būdama light spring biggrin.gif Aplamai yra laikoma, kad magenta - vienintelė spalva, tinkanti absoliučiai visiems tipams...

O oranžinė kiektai per oranžinė, bet tikrai tragedijos nėr. O gal nuo apšvietimo, nes apatinėj foto man visai normaliai ta oranžinė... Nei su viena spalva tragedijos nėr, nei su kita nėr. Man žieminiausios spalvos yra ta maikutė juodai - baltai raudona, tai va ji tinka mažiausiai.

Pavasaris persitamsinęs, va kas tu biggrin.gif
Papildyta:
ir kas be ko, prie šviesesnių plaukų atrodai tikrai mažiau išbalus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 26 spalio 2013 - 09:35
Oi, nu tai tegu būna ji išbalus. Man atrodo, kad ji gražiai šviesaus veido su dabartiniais savo plaukais.
Ir kas čia blogo būt išbalusiai, nu jei jau ligotai atrodai, tai gal ir nekas. Bet Mute taip neatrodo gi.
Atsakyti
Man Mute spalviškai labai panaši į Liną Kleizą biggrin.gif Ir, mano supratimu, jis yra ne žiema, o šiltas tipas, clear spring. Ypač tai pasimato, kai visa komanda vilki geltonai žalios spalvos marškinėliais (kiek pamenu, Pekino olimpiadoje visa delegacija buvo taip aprengta). Jis būna iš tų nedaugelio, ant kurio ta spalva atrodo gerai. Paskutiniu metu juos dažniau rengia tamsiai žalia spalva, kuri daugiau ar mažiau tinka visiems tipams.
Atsakyti
Pamačiau, kad vyksta diskusija apie akių spalvas. Gal truputuką pavėluotai įsiterpsiu, bet man būtų įdomu sužinoti kokį pavadinimą būtų galima priskirti mano akiai? ax.gif g.gif Man kažkaip atrodo pilkai žydra g.gif Būna taip, kad aplinkiniai sako, kad aš su linzėm ir akys labai ryškios .Pagal tuos užsieninius pavadinimus niekaip neprisitaikau doh.gif O akių spalva man labai keičiasi nuo apšvietimo, rūbų, ir t.t. Esu skaičiusi, kad labiausiai akių spalva keičiasi pavasariams.Ar aš kažką ne taip supratau? g.gif Gal kas žinot? g.gif
user posted image
Kas liečia MUTE tai man ji visgi atrodo pavasaris, nes mano akiai jai labai tinka ta oranžinė spalva. Dėl odos, kaip ir sutikčiau su NOA g.gif
LinaGuste tai man kažkaip sunku vienbalsiai pasakyt, nes jūsų foto labai skirtingos.Atsimenu dėjot iš foto studijos, tai atrodė vienaip.O kai įdedat namie darytas, tai atrodo kitaip.Man klausimas iškilo toks:kuriose nuotraukose jūs atrodot pati sau natūraliai(spalviškai)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aina1979: 26 spalio 2013 - 11:43
pradėjau vakar megzt megztuką mažiukei, tai dabar didelės vyksta derybos, nes abi užsimanė lotuliukas.gif ir abiem tikrai gražiai tinka. spalva šilta rausva, antra nuo kairės apačioj.
user posted image

Papildyta:
Mute, lik pas pavasarius, manau. Ta magenta ir man atrodo, kad šilta yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 10 25, 17:11)

mano akys gan panašios į to vaikiuko tik pas mane ryžų kleckiukų daugiau
Atsakyti
Sveikos gyvos.

Pagaliau nufotkinau mažėlį. Prašom dirstelėti ir tarti nuomonę.
Mano akiai vaikiukas soft autumn, nes softų softas. Tas pats atspavis akyse, plaukuose ir odoje. Visos soft autumn spalvos guli harmoningai ir dar niekaip neradau tinkamos mėlynos ar žydros. Labiau dera samaninė, haki, camel ir visokios kitos "murzinos" ir prislopintos.
Aš pati, kaip soft summer, esu už jį šaltesnė ir "kietesnė", kontrastingesnė. O jis labai "minkštas", bet turbūt visi vaikai tokie biggrin.gif

Nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 26, 11:33)
Aha, kame kampas smile.gif Ta ciklameno spalva nėra visiškai šalta smile.gif  Aš pati beveik tokią turiu paletėj, būdama light spring biggrin.gif Aplamai yra laikoma, kad magenta - vienintelė spalva, tinkanti absoliučiai visiems tipams...

O oranžinė kiektai per oranžinė, bet tikrai tragedijos nėr. O gal nuo apšvietimo, nes apatinėj foto man visai normaliai ta oranžinė... Nei su viena spalva tragedijos nėr, nei su kita nėr. Man žieminiausios spalvos yra ta maikutė juodai - baltai raudona, tai va ji tinka mažiausiai.

Pavasaris persitamsinęs, va kas tu biggrin.gif
Papildyta:
ir kas be ko, prie šviesesnių plaukų atrodai tikrai mažiau išbalus.

A tai kokia tada fuksija yra šalta, jei šita šilta g.gif
Matai, dėl mano blyškaus veido mane sargdindavo ne dabar, o kai buvau natūraliais plaukais, ne dabar. ir ta natūrali spalva buvo labiau panaši į tą tamsesnę, nei kad į tą šviesesnę. Panašu kad tikrai būsiu viena koja BW kita BS biggrin.gif Nebesigilinsiu, gal po kiek laiko savaime paaiškės
Atsakyti