man šiltos žalios akys čia
http://gallery.photo.../7396231-lg.jpg
http://mettaaudio.co..._green_eyes.jpg
http://www.short-hai...wn-21282759.jpg
o čia jau šaltos
http://3.bp.blogspot...110926_1714.jpg
http://i.imgur.com/pKIsSCP.jpg
visai šaltos
http://t1.gstatic.co...jPPzQAUdxCzf4pg
QUOTE(Hiver @ 2013 10 25, 17:36)
Nu o ko cia susipainiot? Jeigu pas sunu dar zalesnes, reiskia, jos jau zalios, o nebe melynos - vadinasi praejo riba kur baigiasi silta melyna ir prasidejo salta zalia.
Tada pradedu atsipainiot. Va, dar Dilukai įmetė foto, irgi padėjo atpainiot Nu teisingai, aš dar pavasaris, nes pas mane šilta mėlyna (link žalios), o jei dar biskutuką žalios, tada jinai pereina į šaltą žalią (arti mėlynos).
Ale man jau net mano akys yra šaltesnės už Mutes akis! Man Mutes akis šilta, ir basta
Nes va mano vyresnėlio akis, žalia šalta. Tai tokia pat, kaip mano, tik to rudo centre daugiau. O kraštai pilkai mėlyni, kaip ir pas mane. Užtai iš toliau bendras vaizdas žalesnis, dėl to rudo didesnio kiekio, lyginant su mėlyna
Ką aš čia plepu tada, žalių šaltų nemačius Kai galiu bet kada nueit prie kompo ir pasižiūrėt Arba iškept vištą, tada pats ateis
QUOTE(Noa @ 2013 10 25, 15:12)
Mano supratimu, čia tas, ką amerikonai vadina hazel Pavasaris arba ruduo
Bet iš tikro tai reikia gyvai matyt.
Bet iš tikro tai reikia gyvai matyt.
ane? dar perfotkinau, tik jau pasidazius buvau. Arciau be sansu pritraukt...
QUOTE(Hiver @ 2013 10 25, 15:35)
Oi koks ryskus muted tipas! Zalia akis su rudumu ir pilkumu. Jei manot kad esat vasara tai tiksliai soft
labai noretusi softu buti, nes is vasaru man ju palete arciausiai sirdies o kad vasara esu, tai labai neabejoju. kazkada ir bytte pagalbos prasiau, ir ji patvirtino mano itarimus.
Tik del potipio vis metausi
ir man atrodo soft summer
akys čia šaltai žalios
akys čia šaltai žalios
QUOTE(Atari. @ 2013 10 25, 19:11)
ane? dar perfotkinau, tik jau pasidazius buvau.
Neeea, dabar jau nebe hazel Dabar jau ir aš sutinku, kad šalta ir kad soft summer Net pačiai nepatogu
Papildyta:
Jau, regis, pradedu išsiaiškint, kokios tos akys šaltos. Pradėjau ieškot sūnaus akių, bet jis su akiniais, tai ryškiai niekur neradau. Bet užtai Kuzma katinas be akinių. Jei jis būtų žmogus, tokios akys jau būtų šaltos, ar dar šiltos?
Papildyta:
QUOTE(Mute @ 2013 10 25, 00:29)
Atsinešiau palygint, kad būtų vienam psl
Nu klausykitės, va čia tai panašu
QUOTE(pear @ 2013 10 25, 14:39)
mano akis irgi žalia, šilta, bet oda ir plaukai - šalti, todėl žiema
Prisižiūrėjau čia tų akių, diskusijų apie makiažus prisikaičiau na ir vėl prie savo dilemos grįžtu Oda mano šalta ar šilta? Nes akys tai sakyčiau, kad šiltos, tai va nuo odos tipo turbūt ir priklausys, dark winter aš ar dark autumn
Katino, Mutės ir Linagustės man visų akys šiltos
negaliu koks katinas fainuolis
negaliu koks katinas fainuolis
QUOTE(bytte @ 2013 10 25, 16:42)
Aš tai pamačiau kad Mutes akis ten , bet man rodos priskyriau tiesiog clear/bright tipui
O mano supročiu tai va tokio žalumo kaip ir šaltos skaitytusi... matėt pas ką nors tokias?
O mano supročiu tai va tokio žalumo kaip ir šaltos skaitytusi... matėt pas ką nors tokias?
ir tikėjaus kad atpažinsi kieno akis dėl akių kaip ir nekilo diskusija kiek pamenu, dėl odos, šilta ar šalta kilo neaiškumų
o tokio žalumo akys nu nebent pas varlę galįtų būt, i tai ar ne per tamsios nesu mačius tokių akių, jos tai tikrai šaltai atrodo
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 10 25, 17:25)
O tai ko jinai sako, kad yra žiema? Ir dar bright Bright žiema gal ir gali būti su tokiom emerald green akim, bet ar čia gali būti laikoma emerald green?
Man atrodo, kad emerald green - tai čia ir yra ta spalva, kurios aš bėdavojuosi natūroj ant žmogaus nemačius. Linzės nesiskaito
Pas ją man toksai topaz ar light hazel, tai čia sutinku, bet tada jau pavasariukas kažkatras tai
O tai žėk, kaip čia išeina Mano akis ant to rato vis viena bus toliau link šaltos, negu pati šalčiausia žalia
Ar tada daroma taip - pirmiausia nustatai, žalia ar mėlyna, o tada jau sprendi, šilta ar šalta? Ir šilta mėlyna vis viena yra šaltesnė už šaltą žalią?
Visai susipainiojau
Tai klausyk, gal tada mano akis galima traktuoti kaip nerealaus šaltumo žalias, jau tokias šaltas, kad net beveik mėlynas? O jei jau jos šaltos žalios, tai aš galiu irgi sau būti žiema?
Papildyta:
Vo, tokią sistemą aš suprantu
Ir kad mano akis mėlynai žalia, irgi laisvai suprantu.
Bet ar Mutes akis žaliai mėlyna? Nes man jinai žalia, chaki tiesiog, su rudais plėmiukais ir pilku apvadu Mėlynos aš ten neįmatau
Man atrodo, kad emerald green - tai čia ir yra ta spalva, kurios aš bėdavojuosi natūroj ant žmogaus nemačius. Linzės nesiskaito
Pas ją man toksai topaz ar light hazel, tai čia sutinku, bet tada jau pavasariukas kažkatras tai
O tai žėk, kaip čia išeina Mano akis ant to rato vis viena bus toliau link šaltos, negu pati šalčiausia žalia
Ar tada daroma taip - pirmiausia nustatai, žalia ar mėlyna, o tada jau sprendi, šilta ar šalta? Ir šilta mėlyna vis viena yra šaltesnė už šaltą žalią?
Visai susipainiojau
Tai klausyk, gal tada mano akis galima traktuoti kaip nerealaus šaltumo žalias, jau tokias šaltas, kad net beveik mėlynas? O jei jau jos šaltos žalios, tai aš galiu irgi sau būti žiema?
Papildyta:
Vo, tokią sistemą aš suprantu
Ir kad mano akis mėlynai žalia, irgi laisvai suprantu.
Bet ar Mutes akis žaliai mėlyna? Nes man jinai žalia, chaki tiesiog, su rudais plėmiukais ir pilku apvadu Mėlynos aš ten neįmatau
i tai kur sumastei mane iškraustyt su ta žallia akim kodėl jau Brihgt winter negaliu būt arba Bright spring? kad akis šilta ar kad žalia spalva neatitinka aprašymo
O mėlynos ir nėra pas mane, yra pilka, todėl ir man jos atrodo pilkai žalios. Vat idomu kaip su tuo pilkumu, kada šaltesnės, kai žaliai pilkos ar pilkai žalios?
priklausomai nuo to kokia pilka
šilta pilka arba šalta pilka
šilta pilka arba šalta pilka
QUOTE(Noa @ 2013 10 25, 20:47)
Neeea, dabar jau nebe hazel Dabar jau ir aš sutinku, kad šalta ir kad soft summer Net pačiai nepatogu
Papildyta:
Jau, regis, pradedu išsiaiškint, kokios tos akys šaltos. Pradėjau ieškot sūnaus akių, bet jis su akiniais, tai ryškiai niekur neradau. Bet užtai Kuzma katinas be akinių. Jei jis būtų žmogus, tokios akys jau būtų šaltos, ar dar šiltos?
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
nu šakes... lygino su brangakmeniais, daba jau prie katinų perėjo
nu bet lygtai panaši spalva tik pas katiną akį pilkumo nėra
QUOTE(Mute @ 2013 10 25, 20:25)
i tai kur sumastei mane iškraustyt su ta žallia akim kodėl jau Brihgt winter negaliu būt arba Bright spring? kad akis šilta ar kad žalia spalva neatitinka aprašymo
O mėlynos ir nėra pas mane, yra pilka, todėl ir man jos atrodo pilkai žalios. Vat idomu kaip su tuo pilkumu, kada šaltesnės, kai žaliai pilkos ar pilkai žalios?
Eik tu verčiau į bright spring ar į kokį kitą springą. Ten tau vieta Būtų tas apvadas mėlynas, kaip pas mane, tai dar tau būtų šansų - o dabar? Mėlynumo nė lašo. Tai kur šaltumas??? Nėr šaltumo. Tai ko tu į žiemą be šaltumo? Sušalsi!
Nu arba įsidėk mėlynas linzes, tada gali kur nori
Mačiau violetinių linzių. Man labai įdomu, kur numigruoja žmonės su violetinėm linzėm
Jaučiu, į Disnėjaus Princeses
Papildyta:
QUOTE(Mute @ 2013 10 25, 20:42)
nu bet lygtai panaši spalva tik pas katiną akį pilkumo nėra
Užtat aplinkui akį - pilkumo iki ausų! Tiesiogine prasme
Papildyta:
QUOTE(LinaGustė @ 2013 10 25, 19:49)
Prisižiūrėjau čia tų akių, diskusijų apie makiažus prisikaičiau na ir vėl prie savo dilemos grįžtu Oda mano šalta ar šilta? Nes akys tai sakyčiau, kad šiltos, tai va nuo odos tipo turbūt ir priklausys, dark winter aš ar dark autumn
Šiandien tema apie akis. Apie odas aš nesuprantu, ir tas mėlynas skuduras tau gal ir nelabai. BET tas mėlynas skuduras tau netinka MAŽIAU< negu ta oranžinė lentyna viršuj!
Iš to darau išvadą, kad oda šalta
Iš to darau išvadą, kad vis tik žiema
QUOTE(Noa @ 2013 10 25, 21:45)
Eik tu verčiau į bright spring ar į kokį kitą springą. Ten tau vieta Būtų tas apvadas mėlynas, kaip pas mane, tai dar tau būtų šansų - o dabar? Mėlynumo nė lašo. Tai kur šaltumas??? Nėr šaltumo. Tai ko tu į žiemą be šaltumo? Sušalsi!
Mačiau violetinių linzių. Man labai įdomu, kur numigruoja žmonės su violetinėm linzėm
Papildyta:
Papildyta:
va tep i liksiu benamė, ir vėl varo lauk iš ten, kur jau tik įsikrausčiau, nu nėr gyvenimo parodyčiau foto tai ko gero vėl lieptum čiumadanus krautis
a linziu aš nenoriu, jokių mėlynų ar violetinių man gerai ir su tokiom katiniškom akim
tai rezultate žiema - bright winter ar pavasaris - bright spirng