Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

As tai Mutes aki sioje nuotraukoje priskirciau zalioms, o Noa melynoms smile.gif (tiksliau zydroms, nes melyna mano vaizduoteje tamsi ir be zalsvumo)

Siaip yra skirtumas ar zaliai melyna ar melynai zalia. Pirmuoju atveju spalva laikoma silta, antruoju salta. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 10 25, 15:42)
Aš tai pamačiau kad Mutes akis ten blush2.gif , bet man rodos priskyriau tiesiog clear/bright tipui g.gif
Šiaip grynai šaltų akių skaitos kad nėr, nėr nei cool summer, nei cool winter pridėtų... o ten kitur tai vis vien pusiau su šiltumu... o pagal spalvinį ratą žalia, kur daugiau mėlynos skaitos šalta... nu tai kaip ir nelabai šaltos visos žalios akys:

O tai ko jinai sako, kad yra žiema? biggrin.gif Ir dar bright mastau.gif Bright žiema gal ir gali būti su tokiom emerald green akim, bet ar čia gali būti laikoma emerald green? unsure.gif
Man atrodo, kad emerald green - tai čia ir yra ta spalva, kurios aš bėdavojuosi natūroj ant žmogaus nemačius. Linzės nesiskaito biggrin.gif

Pas ją man toksai topaz ar light hazel, tai čia sutinku, bet tada jau pavasariukas kažkatras tai mastau.gif

O tai žėk, kaip čia išeina biggrin.gif Mano akis ant to rato vis viena bus toliau link šaltos, negu pati šalčiausia žalia biggrin.gif
Ar tada daroma taip - pirmiausia nustatai, žalia ar mėlyna, o tada jau sprendi, šilta ar šalta? biggrin.gif Ir šilta mėlyna vis viena yra šaltesnė už šaltą žalią? lotuliukas.gif
Visai susipainiojau lotuliukas.gif

Tai klausyk, gal tada mano akis galima traktuoti kaip nerealaus šaltumo žalias, jau tokias šaltas, kad net beveik mėlynas? biggrin.gif O jei jau jos šaltos žalios, tai aš galiu irgi sau būti žiema? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2013 10 25, 16:15)
As tai Mutes aki sioje nuotraukoje priskirciau zalioms, o Noa melynoms smile.gif  (tiksliau zydroms, nes melyna mano vaizduoteje tamsi ir be zalsvumo)

Siaip yra skirtumas ar zaliai melyna ar melynai zalia. Pirmuoju atveju spalva laikoma silta, antruoju salta. ax.gif

Vo, tokią sistemą aš suprantu biggrin.gif

Ir kad mano akis mėlynai žalia, irgi laisvai suprantu.

Bet ar Mutes akis žaliai mėlyna? unsure.gif Nes man jinai žalia, chaki tiesiog, su rudais plėmiukais ir pilku apvadu mastau.gif Mėlynos aš ten neįmatau mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 25 spalio 2013 - 15:27
QUOTE(Atari. @ 2013 10 25, 14:24)
Bandau ir as savo aki ikist  biggrin.gif  Zalia ar pilka labiau? Silta ar salta? Kokiai vasarai priskirtumet?

Oi koks ryskus muted tipas! 4u.gif Zalia akis su rudumu ir pilkumu. Jei manot kad esat vasara tai tiksliai soft smile.gif

QUOTE(bytte @ 2013 10 25, 15:42)
O mano supročiu tai va tokio žalumo kaip ir šaltos skaitytusi... matėt pas ką nors tokias?

user posted image
bet cia jau turbut melynos g.gif

user posted image

Sitas jau dejau jos tik labai sviesios jos, bet manyciau saltos http://4.bp.blogspot.....ssion+005.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 25 spalio 2013 - 15:36
QUOTE(Hiver @ 2013 10 25, 16:35)
user posted image

Sitas jau dejau jos tik labai sviesios jos, bet manyciau saltos http://4.bp.blogspot.....ssion+005.JPG

Nu jo, tos antros tai tikriausiai jos ir bus... Nes žalesnių į šaltumą pas žmones gal ir nebūna mastau.gif Ir pas tą, kur šviesios. Irgi turbūt šaltos. Bet ar žieminės? Gi ir tos, ir anos tikrai tamsumu nepasižymi mastau.gif O žiemai tai kontrastas kaip ir turėtų būti, kokia čia žiema be kontrasto? Be kontrasto bus light summer biggrin.gif

Bet Mute akis man pavasarinė biggrin.gif Mano toks monitorius biggrin.gif Nors, aišku, jei oda ir plaukai šalti, gal sušaltina tą bendrą vaizdą...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 25, 16:25)
Ir kad mano akis mėlynai žalia, irgi laisvai suprantu.

Bet ar Mutes akis žaliai mėlyna? unsure.gif
Nes man jinai žalia, chaki tiesiog, su rudais plėmiukais ir pilku apvadu mastau.gif Mėlynos aš ten neįmatau mastau.gif

Noa, atvirksciai biggrin.gif as matau tavo aki zaliai melsva, su melynu apvadeliu ir rusva saulute aplink vyzdi. Bet tau realiai geriau matos, tuomet tyliu. smile.gif

O taip kaip apibudinai as matau Atari. aki biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 10 25, 16:46)
Nu jo, tos antros tai tikriausiai jos ir bus... Nes žalesnių į šaltumą pas žmones gal ir nebūna mastau.gif Ir pas tą, kur šviesios. Irgi turbūt šaltos. Bet ar žieminės? Gi ir tos, ir anos tikrai tamsumu nepasižymi mastau.gif O žiemai tai kontrastas kaip ir turėtų būti, kokia čia žiema be kontrasto? Be kontrasto bus light summer biggrin.gif
..

Tai gali but kontrastas tarp akiu ir plauku. smile.gif Pas brightus kiek pastebejau jeigu akys va tokios sviesios plaukai privalo but artimi juodiems.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 10 25, 16:47)
Noa, atvirksciai biggrin.gif  as matau tavo aki zaliai melsva, su melynu apvadeliu ir rusva saulute aplink vyzdi. Bet tau realiai geriau matos, tuomet tyliu. smile.gif

O taip kaip apibudinai as matau Atari. aki biggrin.gif

Tu žinok, mano akis ar melsvai žalia, ar žaliai melsva, tai niekas ir nenustatė, net BFAS konsultantės, kurios išdavė paletę su ta spalva. Ji tokia kažkokia - tarp žalios ir mėlynos, ir dar visa tokia subalamūtinta biggrin.gif Jos sakė - mėlyna. Bet kad ten tiek ant ribos, kad pavadinsi ir nepagadinsi biggrin.gif

Atari akis tai mano motitoriuje hazel, o Mute - kokia tai topaz. Aišku, raštai kitokie, ir šiaip akys kitorios, bet pirmas įspūdis pažiūrėjus į akį per mano motitorių yra toks. Bet kuriuo atveju, pas mane rodo abi šiltas biggrin.gif
Atsakyti
Vat a6 irgi galvojau kad mano šaltos žalios... o kur inc raineles buvo įmetus... žiūrau toč toč kaip šiltos mėlynos, nu į ką dabar...
Šiaip mano mamos žalios šaltos, bet iš toli neatrodo šaltos, nes turi gelsvą žvaigždę... nu tokios link mint beveik, kaip Hiver dėtos šviesios...
iš žiemų žiūriu Katy Perry kai kur su šaltom akim, bet kitur mėlynos atrodo g.gif šiaip irgi ant žiemos traukia
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 25, 16:46)
Bet Mute akis man pavasarinė biggrin.gif Mano toks monitorius biggrin.gif Nors, aišku, jei oda ir plaukai šalti, gal sušaltina tą bendrą vaizdą...

Matai, Atari. idejo savo aki, man pirma mintis kad tai soft tipo akis. ax.gif Ir manau gali but tiek soft summer tiek soft autumn, o paskui jau nuo kitu faktoriu priklauso. Tai gal ir su brightais tas pat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 10 25, 16:50)
Tai gali but kontrastas tarp akiu ir plauku. smile.gif  Pas brightus kiek pastebejau jeigu akys va tokios sviesios plaukai privalo but artimi juodiems.

Bet pagrindu vis viena turėtų būti kontrastas tarp akių ir odos mastau.gif Nes kitaip būtų labai lengva keisti tipą - nusidažei plaukus, ir vualia biggrin.gif O realiai ne visada taip gaunasi. Kitą sykį nusidažai plaukus, ir ne vualia, o stačiai ***, tipas tas pats, tik plaukai be ryšio biggrin.gif

Nors pavasariui tai tokių akių turėtų užtekti mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 25 spalio 2013 - 15:59
QUOTE(Noa @ 2013 10 25, 16:51)
Mute - kokia tai topaz.

Nu topaza man labiau primena taviske. biggrin.gif Arba turki. Sutinku su tom konsultantem kad jos labiau melynos negu zalios.
user posted image
http://koalatcutgems.....0cut gems.JPG

O Mutes akys man primena zaliaji ametista kaip ten jis dar vadinasi?
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 25 spalio 2013 - 16:04
Kita vertus, jei šita motera (Alexis Bledel, kad ir kas ji būtų biggrin.gif) priskiriama pri bright winter, tai tada ir Mutes akis ne ką šviesesnė mastau.gif Na tik žalia, o čia mėlynos biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Ai nu jei kalbėti apie topazą, kaip apie akmenį, tai tada jie tokių spalvų būna biggrin.gif

user posted image

Žalias ametistas - prasiolite, nžn, kaip lietuviškai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hiver @ 2013 10 25, 17:03)
O Mutes akys man primena zaliaji ametista kaip ten jis dar vadinasi?
user posted image
user posted image

user posted image

O man gal ji tarpinė tarp to fraziolito ir perdoto mastau.gif
Papildyta:
Bet akyse tai aš topaz šitaip suprantu (čia, aišku, linzės, bet jų spalva taip vadinasi biggrin.gif)

user posted image
Papildyta:
Pradėjau googlint akis, atradau labai gerą būdą - kur šukuosenos biggrin.gif
http://beautyeditor....airstyle-ideas/
Norėjau kelt čia, paskui nutariau, kad jau susipainiojau, nieko nesuprantu žaliose akyse biggrin.gif
Pas mano vyresnėlį sūnų žalios, tojest, tokios žalios, kaip mano, tik žalio vos daugiau - žmonės sako, jo jau žalios ir vasara. O mano mėlynesnės, bet pavasaris. Ne, vaikučiai, aš pasuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 25 spalio 2013 - 16:14
QUOTE(Noa @ 2013 10 25, 16:53)
būtų labai lengva keisti tipą - nusidažei plaukus, ir vualia biggrin.gif O realiai ne visada taip gaunasi. Kitą sykį nusidažai plaukus, ir ne vualia, o stačiai ***, tipas tas pats, tik plaukai be ryšio biggrin.gif

Tai tokiu budu gal ir paaiskeja ar gali migruot, jeigu persidazius nieko gero nesigavo, tai ir mars atgal i lightus. biggrin.gif

QUOTE(Noa @ 2013 10 25, 17:14)

Ai nu jei kalbėti apie topazą, kaip apie akmenį, tai tada jie tokių spalvų būna biggrin.gif

user posted image

Oho! Tai turbut ta pati desiniausia virsutinej eilej turejai omeni? Bet man jos akyse daugiau melsvumo, praziolitas panasesnis. g.gif

QUOTE(Noa @ 2013 10 25, 17:14)
O man gal ji tarpinė tarp to fraziolito ir perdoto mastau.gif

Tarpinis variantas tikrai gaunasi drinks_cheers.gif praziolitas labai atitinka fonine akies spalva be tu gelsvu taskeliu. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 10 25, 17:26)

Pas mano vyresnėlį sūnų žalios, tojest, tokios žalios, kaip mano, tik žalio vos daugiau - žmonės sako, jo jau žalios ir vasara. O mano mėlynesnės, bet pavasaris. Ne, vaikučiai, aš pasuoju  lotuliukas.gif

Nu o ko cia susipainiot? smile.gif Jeigu pas sunu dar zalesnes, reiskia, jos jau zalios, o nebe melynos - vadinasi praejo riba kur baigiasi silta melyna ir prasidejo salta zalia. mirksiukas.gif
Atsakyti