Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2013 10 25, 14:05)
Nu vien pagal akį tai tipą nustatyti sunku... Šita akis, mano suvokimu, yra žalia, bet šviesi. Na tai greičiausiai būtų koks light spring, gal dar light summer, vis viena jos ten šalimais, o odos tai tiek ir matosi... Dar gal galėtų būt kokie warm spring ar soft autumn, bet taip tai aš tau ne kokia iridodiagnostė, nežinau gi, juolab kitko nesimato biggrin.gif

Nu va žiema tai mano suvokimu negalėtų būt, per daug šviesi. Vasarai - šiltoka...

Bet ateitų kokia Bytte, ji gal geriau pasakytų ;D

lotuliukas.gif nu iš visų spėjimų nė į vieną nepataikei lotuliukas.gif o Bytte šią akį jau matė ir priskyrė žiemai, nu aišku ne pagal vien akį, nors kiti spėjo BS. Norėjai pamatyt žiemos žalias akis, tai va, rodausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 25, 13:35)
lotuliukas.gif nu iš visų spėjimų nė į vieną nepataikei lotuliukas.gif  o Bytte šią akį jau matė ir priskyrė žiemai, nu aišku ne pagal vien akį, nors kiti spėjo BS.  Norėjai pamatyt žiemos žalias akis, tai va, rodausi biggrin.gif

Man tai ji nė per kur nešalta mastau.gif

Ir viso, pas mane akis melsvai žalia - tai tauta sako, ir šiaip patvirtinta, kad šilta. Jūs man paaiškinkit, kaip melsvai žalia gali būti šiltesnė už žalią? Žalioje gi geltonos daugiau, negu melsvai žalioj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 25 spalio 2013 - 12:41
QUOTE(Mute @ 2013 10 24, 21:29)
Noa, o sita kokia pagal tave, kokios spalvos ir kuriam tipui?
user posted image

dar savo žalią įdedu šalia
user posted image

gal tikrai Mutes šaltesnė g.gif Sakyčiau vėsesnė, bet ar šalta g.gif
Atsakyti
Gerai, o čia mano ŠILTA biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Tai kieno šiltesnė, mano, Light spring, ar Mute, kažkokios žiemos? biggrin.gif O ryškume didelių skirtumų matot? Jos apvadėlis ryškesnis, bet tik tiek.

Kodėl tada mano šilta, o jos šalta? biggrin.gif
Atsakyti
user posted image ir user posted image

Bandau ir as savo aki ikist biggrin.gif Zalia ar pilka labiau? Silta ar salta? Kokiai vasarai priskirtumet?
Atsakyti
Atari, nieko nesimato, tik dirbtinis apšvietimas...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 25, 14:40)
Man tai ji nė per kur nešalta mastau.gif

Ir viso, pas mane akis melsvai žalia - tai tauta sako, ir šiaip patvirtinta, kad šilta. Jūs man paaiškinkit, kaip melsvai žalia gali būti šiltesnė už žalią? Žalioje gi geltonos daugiau, negu melsvai žalioj.

Aš tai sakau kad ji labiau žaliai pilka,pilkai žalia nei kad vien žalia. Speju kad to šiltumo duoda dar rusva ar rusvai gelsva spalva, net nežinau kaip ja pavadint, nes prieš saulę matosi dar viena spalva šiek tiek. Be to gal dėl pilkos spalvos žalia šaltesnė nei kad melsvai pilka. g.gif Man ji ir neatrodo šalta, bet žiūrint į odą ir plaukus visumoj visvien Bytte priskyrė mane žiemai, o Inc - pavasariui. Matomai gal dėl to, kad BW ir BS yra gretimai ir turi vienas kito įtakos, todėl taip ir gaunas, kad akis kaip ir šilta, bet žiema. Dar kažkur skaičiau, kad nebūtinai visi trys (plaukai, oda ir akys) turi būti šilti ar šalti. Gali būti 1 kuris nors šiltas, o 2 šalti, ir būsi visumoj visvien šaltas tipas ir atvirkšiai. Nes aš ir galvojau, kad jei jau šaltas, tai būtinai viskas turi būti šalta
Atsakyti
mano akis irgi žalia, šilta, bet oda ir plaukai - šalti, todėl žiema
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 25, 15:08)
Gerai, o čia mano ŠILTA biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Tai kieno šiltesnė, mano, Light spring, ar Mute, kažkokios žiemos? biggrin.gif O ryškume didelių skirtumų matot? Jos apvadėlis ryškesnis, bet tik tiek.

Kodėl tada mano šilta, o jos šalta? biggrin.gif

akių demonstravimo diena šiandien biggrin.gif per tą apsiniaukusį monitorių nieka neina suprast, kuri šiltesnė kuri ne doh.gif reiks namie lygint. ir ne kažkokios žiemos , o Bright winter cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 25, 13:29)
Atari, nieko nesimato, tik dirbtinis apšvietimas...

Bandau pasitaisyt hi.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Su turima technika ir mano fotografavimo igudziais stebuklo geriau nesitiket... Labai sunku aplink vyzdi einancio rasto tikraja spalva pagaut... Ne ruda ji, o tokia khaki i zalesne puse. Net nezinau, kaip pavadint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atari.: 25 spalio 2013 - 14:22
Aš tai pamačiau kad Mutes akis ten blush2.gif , bet man rodos priskyriau tiesiog clear/bright tipui g.gif
Šiaip grynai šaltų akių skaitos kad nėr, nėr nei cool summer, nei cool winter pridėtų... o ten kitur tai vis vien pusiau su šiltumu... o pagal spalvinį ratą žalia, kur daugiau mėlynos skaitos šalta... nu tai kaip ir nelabai šaltos visos žalios akys:
user posted image
O mano supročiu tai va tokio žalumo kaip ir šaltos skaitytusi... matėt pas ką nors tokias?
Atsakyti
QUOTE(Atari. @ 2013 10 25, 15:19)
Ne ruda ji, o tokia khaki i zalesne puse. Net nezinau, kaip pavadint biggrin.gif

Mano supratimu, čia tas, ką amerikonai vadina hazel mastau.gif Pavasaris arba ruduo mastau.gif
Bet iš tikro tai reikia gyvai matyt.
Atsakyti