kaip ir viskas teisingai, bet praktiškai nesu mačius šaltos žalios spalvos akių. Gal kas žinot kokią žaliaakę žieminę ar vasarinę garsenybę, pažiūrėčiau...
QUOTE(Noa @ 2013 10 24, 21:56)
kaip ir viskas teisingai, bet praktiškai nesu mačius šaltos žalios spalvos akių. Gal kas žinot kokią žaliaakę žieminę ar vasarinę garsenybę, pažiūrėčiau...
Labas vakaras,
nesu garsenybė, bet parodysiu savo akį
Ją skaitau už žalią, nes kitos spalvos kaip įvardyti neįsivaizduoju. Tad būdama soft summer dažau violetavais šešėliais ir jokiam kitam sezonui tų šešėlių neatiduosiu, nes kitais išryškinti akių spalvos nemoku.
Neužskaitau! Matau pilkai mėlyną, kaip padoriai vasarai ir pridera
QUOTE(Noa @ 2013 10 24, 15:03)
Va va, lygiai toki pati ir as darausi ir man jis labai tinka su kreminiu pravedimu. Taipogi kaip ir minejau, su piestuku, net ir juodu, su sausais seseliais irgi. Vienintelis kas netinka tai tas klasikinis pravedimas plunksnele, ir nesvarbu kokio storumo ji bebutu. Tiesa, esu bandzius tik juoda, bet turiu itarima kad ir tamsiai pilkas ar tamsiai melynas ne ka geriau ziuretusi. Nubrezti pavyksta lygiai. As pasidarau kazkokia isplaukus ir pavargus prie tokio pravedimo, kazkokia negaivi, nesviezia, nemoku paaiskint.
QUOTE(Noa @ 2013 10 24, 21:56)
O salta melyna i periwinkle nesa.
Saltos zalios akys gal tokios arba tokios
QUOTE(kuti kuti @ 2013 10 24, 22:49)
Ją skaitau už žalią, nes kitos spalvos kaip įvardyti neįsivaizduoju.
Maniske tokios pat rusies, as ja skaitau uz zalsvai pilkai melsva. Didzioji dauguma mane visa gyvenima laike melynake, nors pora zmoniu yra nusprende kad mano akys pilkos.
Beje, dazant violetiniais seseliais mano akys pasidaro pusiau zalios, apskritai labai idomus efektas atsiranda su visokiais baklazano atspalviais.
Noa, o sita kokia pagal tave, kokios spalvos ir kuriam tipui?
QUOTE(Noa @ 2013 10 24, 22:51)
Neužskaitau! Matau pilkai mėlyną, kaip padoriai vasarai ir pridera
Na, aš nesu labai padori vasara, o su potraukiu link rudens
QUOTE(Hiver @ 2013 10 24, 23:50)
Maniske tokios pat rusies, as ja skaitau uz zalsvai pilkai melsva. Didzioji dauguma mane visa gyvenima laike melynake, nors pora zmoniu yra nusprende kad mano akys pilkos.
Beje, dazant violetiniais seseliais mano akys pasidaro pusiau zalios, apskritai labai idomus efektas atsiranda su visokiais baklazano atspalviais.
Sunku nusakyti tą spalvą, kai esu šešėlyje, išlindau prieš saulę su veidrodžiu - na tikrai šviesi žalia, o foto - pilkesnės atrodo, musiau numėlynuoja fotoaparatas.
Dar man akių žalumas labai išryškėja šalia raudonos spalvos, paraudus veidui.
O čia radau lietuviškai apie akių spalvas, dėmes, pigmentus iš biologijos pusės.
QUOTE(kuti kuti @ 2013 10 24, 22:49)
arba mano kompas blogai rodo, arba aš nepažįstu spalvų. Žalumo anei kiek neįžiūrau. Pilkai mėlynas ir man rodo.
ir aš nematau jokio žalumo per du kompus žiurėjau, visvien pilkai mėlyna matau
QUOTE(Mute @ 2013 10 25, 00:29)
Nu vien pagal akį tai tipą nustatyti sunku... Šita akis, mano suvokimu, yra žalia, bet šviesi. Na tai greičiausiai būtų koks light spring, gal dar light summer, vis viena jos ten šalimais, o odos tai tiek ir matosi... Dar gal galėtų būt kokie warm spring ar soft autumn, bet taip tai aš tau ne kokia iridodiagnostė, nežinau gi, juolab kitko nesimato
Nu va žiema tai mano suvokimu negalėtų būt, per daug šviesi. Vasarai - šiltoka...
Bet ateitų kokia Bytte, ji gal geriau pasakytų ;D
Šiandien vakare arba poryt įkelsiu prieš geresnę šviesą darytas foto. Ten labiau ir žalsvumas išryškėja. Toks 3 spalvų derinys, bet tikrai ne melsvos jos.
šitoji žalia su ryškiu apvadėliu tai vasara nelabai, gal labiau pavasarinė