Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Man tai tinka skystas pravedimas arba visai užmozotas, kai dūmini darau g.gif
Dar tinka perlamutriniai šešėliai... matiniai kažkaip nilabai...
...nežinau man tokios taisyklės kažkaip... tarkim Angeliną kaip soft summer įvaizdyje imant (nes kas ten ją žino kas ji ištikrųjų), man labai gražiai su tuo apvedimu griežtu atrodo, kažkaip gal čia nuo akies formos labiau tai priklauso... kaip ir lūpų apvedimas... man netinka lūpų dažymas su ryškiu kontūru, bo to kontūro kaip ir nėr... daug geriau atrodo visokie blizgiai ar šiaip neryškūs blizgūs lūpdažiai, o dėl spalvos oi oi kokį galėtau užsitept - veik juodai raudoną, tik tada turiu sugalvot kur tos lūpos baigiasi lotuliukas.gif
čia kaip ir su plaukais... kad vasaroms geriausiai lengvai krentančios garbanos... tipo jau tiesiais plaukais vasarų nebūna, o jai jau esi tiesiaplaukė - susidėk pusmetį??? bo motina gamta apsiriko.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 23, 23:23)
Aš visai spakainiai ten daug violetinių iš vasarų prigriebčiau, tas šiltas - nu nafiga joms šiltos? biggrin.gif Jos akis daro žalias, kam vasarai tos žalios akys... Nu gali ten būt kokia tai hazel pas softą, ale tai vasarai gi visada mėlynos geriau! biggrin.gif Užtai lai ima visokias gražias nudines spalvas, arba va ružavas neparšelines, visokias pelenų rožės, ir taip dažosi, kokios bus gražuolės!
O tas violetines tai aš dėkui, paimsiu, dar su Inc pasidalinsiu, rudeniui žalios akys gerai biggrin.gif

Clear cool winter raudona - taigi bright springui pati ta, net ir lightui sueitų, ir niekas nesiskųstų biggrin.gif

O tuos visus nudinius, va kaip light spring viršutinės lūpos, arba šešėlių ten pabarstyta vienam kitam, tai dauguma gali, man regis, naudoti ir vargo nematyt biggrin.gif Siūlo jie čia mat - deep winter fuksijos lūpas. Tai gerai, jei ta DW nori tų fuksijos lūpų biggrin.gif O jei jos lūpos negražios, pavyzdžiui, kokios labai plonos? Ir jinai jų neakcentuoja, o akcentuoja akis? Tai lūpas tepa kažkuo natūraliu, o fuksiją atiduoda kokiam bright springui, ibo kaip lliaudyje buvo rašyta, magenta spalva yra unikali visiems tinkanti spalva.
Tiksliau, ant visų vienodai bjauri biggrin.gif

Pamiršai kad ir mano akys žalios, taip kad nėr ko tų violetinių susigriebt vienai lotuliukas.gif
I prašyčiau palikt winter spalvas, Raudoną ir fuksiją ji mat atiduos pavasariams, tipo žiemoms reikia akis akcentuot, a lūpoms tai špyga blink.gif A va paskaičiau Hiver idėtą nuorodą apie žiemos makiažą, tai ten parašyta, kad žiemoms tinka raudoni ir fuksijų, nes šalti, lūpadžiai, ne vien akis turi paryškint. Taip kad žiemos spalvas padedi į vietą, o visas tas bliednas tai gali dalint 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mute, tai tu pavasaris, ar žiema? a dar svarstyme? smile.gif

aš vis žadu pasifotkyt su žieminėm spalvom, ale neprisiruošiu, noriu, kad mergiotės užtvirtintumėt nuomonę, tpsakant;)
Atsakyti
galiu paaiškinti kodėl netinka pvz light summer tas merlin monro pravedimas.
Pirmas dalykas jis yra juodas, kontrastingas, o juoda vasarai no no no
antras dalykas jis yra griežtas ir aštrus, o šitos charakteristikos vasarai no no no
čia žiemai griežtumai ir aštrumai, o vasarai pro rūką...

o šiaip vasara tai taip turėtų būt garbanota ir raukinėliais pastelinėm gėlycėm apsirengus.
O mano plaukai kaip stygos, kirpimai tinka visokie geometriniai, rengtis irgi mėgstu minimalizmu patvistintu, tai tik spalvos ir atitinka biggrin.gif iš švelnių dalykų tik drapiruoti rūbai patinka biggrin.gif
Ir man išbandžiau netinka ta pravodkė aštri - nes akys užkritę lotuliukas.gif
na ir šiaip tas juodos ruoželis nesižiūro schmoll.gif tupi nesusilieja su bendru vaizdu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 24 spalio 2013 - 07:56

Kažkaip manau kad aš visdėlto žiema - BW. Nors kai kurias spalvas nugvelbsiu ir iš BS jei pasitaikys kas gero biggrin.gif
pamiršau tarp kokių tipų tu blaškaisi ir lauskim fotosesijos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 10 24, 08:56)
galiu paaiškinti kodėl netinka pvz light summer tas merlin monro pravedimas.
Pirmas dalykas jis yra juodas, kontrastingas, o juoda vasarai no no no
antras dalykas jis yra griežtas ir aštrus, o šitos charakteristikos vasarai no no no
čia žiemai griežtumai ir aštrumai, o vasarai pro rūką...

o šiaip vasara tai taip turėtų būt garbanota ir raukinėliais pastelinėm gėlycėm apsirengus.

vat kaip. dėl spalvų aš žiema, matyt. o dėl garbanotų plaukų, ir tinkamo makiažo vasara - pravedimai man kažkaip nelabai, mėgstu uždūmuot pieštuko pravedimus, išplaukę mano pasidažymai, nors lūpas mėgstu/tinka griežčiau apvest, jokių blizgių nenavyžu smile.gif
Man būrė vasarą iš vieno rusiško puslapio, ale čia mergiotės sutarė, kad žiema dark. Tai kaip ir nesiblaškau aš labai stipriai.
Atsakyti
na tai absoliučių atvejų realybėj kažin ar daug, kad visais požymiais, spalvų, veido, kūno, plaukų, zodiako ženklų ir charakterių, kad idealiai atitiktų tam tikrą tipą.
Man užtat kai nuvažiuoja į gelmes su charakterių analizėm pagal tipus, atrodo jau iš paralelinio pasaulio. Man spalvos įdomiausia, formas nagrinėju atskirai biggrin.gif
Atsakyti
Aš čia va apie pravotkę pamislyjau... va seimo pirmynykę matėt kokę gerą pravotkę naudoja - išplaukusę, kaip tik soft summer'iams... nu gi gražu begalo jai tas akis uždūminus... net juoks nebjam...
o light summer gali tamsiai mėlyna arba pilka plunksnele pravest akis, jai jau juoda per griežta... be to kuo plonesnis pravedimas, tuo gali būt tamsesnis, o pieštuku fyg ten pravesi labai plonai. Dabar nerandu, bet aštuntam dešimtmetį labai plonai vesdavo prie pat akies skystu pravedimu, nes pieštuku nesigauna. Manau tam ir prigalvojo skystą pravedimą, bo tokias kaip Monroe aš su pieštuku kaip nėr kas nusipiešiu ax.gif . Nu tai labai man jau sumeriškos tų laikų blondinės ir ne tik jos blush2.gif pavyzdžiui:
user posted imageuser posted image
aišku spalvos šiltos, bet klaustukas ar tikrai, bo nugelsta laikui bėgant... esmė, kodėl negali vat toks būt vasaros tipažas? kodėl neužtenka paminėt, kad vasaroms netinka kontrastai, bo jie pabrėžia jų monochromiškumą? Mol jau dūminis makiažas light summer gerai, kai matos tik akys kaip narkomanei (nu čia podiumus prisiminiau, visos pilkšvais riesiais plaukais ir su juodais paakiais prie neseniai metų)
Atsakyti
tai čia ir esminis skirtumas ar pilkas, mėlynas paplaukęs pravedimas ar šlapiai užvarytas juodas. Pirmas atvejis manau summer tinka ir dūminis atitinkamo tamsumo pagal potipį irgi manau tinka.

kaip netinkamą summer turėjau mintyje tokį, juoda kieta linija
čia tokie užlaušti variantai, na bet nerandu žmoniškesnio pvz
user posted image
user posted image

o toks minkštas dūminis gi tiktų spalvas pagal save tik pasikoregavus
šitas jaučiu bet kokiam tipui tinka biggrin.gif
user posted image

o šiaip tok lyrinis klausimas kilo, dūminis makiažas kai akies vokas būna visas tamsesniu šešėliu (kaip paveikslėlyje), ar kai voką dar pašviesina? Nes esu mačius abu variantus vadinamus dūminiu g.gif
Atsakyti
Man asmeniškai atrodo, kad ar skystas pravedimas tinka, ar netinka, čia priklauso visiškai ne nuo sezono.
O nuo (mano asmenine nuomone):
1. Rankų augimo vietos. Jei jos iš..., tada gausis kreivai, ir niekam netiks biggrin.gif Šitai ištaisoma praktikuojantis biggrin.gif

2. Akių formos. Jei labai užkritę akys, tai fig ten kas matysis, nafiga vargt. Užkritusiems vokams tinka smoky eyes, taip sakė Krygina, o ji žino biggrin.gif

3. Vyresniam amžiuj. Vyresniam amžiuj, kai nenori pabrėžt senatvės, išvis reikia vengti griežtų linijų ir didelių kontrastų makijaže, o ir ne makijaže... Bent jau mažint tą kontrastą, lyginant su savo nuosava jaunyste.

O vasarai, kuri yra jauna ir graži, galima, mano nuomone, laisvai tą skystą pravedimą, bet nebūtinai gi juodą. Šiemet ant bangos visokiausi pravedimai, gali būti pilkas metalic arba mėlynas...

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Dilukai @ 2013 10 24, 14:21)
o šiaip tok lyrinis klausimas kilo, dūminis makiažas kai akies vokas būna visas tamsesniu šešėliu (kaip paveikslėlyje), ar kai voką dar pašviesina? Nes esu mačius abu variantus vadinamus dūminiu g.gif

Mano suopračiu, tai smoky eyes yra tada, kai viskas tamsiai. Nebūtinai juodai, geli ir kita spalva būti, bet būtent viskas. Gali būt kokio pablizginimo, bet ne pašviesinimo. Su pašviesinimo - paprastas makijažas mastau.gif

user posted image

user posted image

O va kai tokį vadina, tada nežinau. Mano supratimu, pilki šešėliai - tai visai ne smoky eyes...
user posted image
Atsakyti
Noa ir aš linkus manyti, kad smoky eyes tas visas tamsiau
Atsakyti
user posted image
Atsakyti