QUOTE(Noa @ 2013 10 22, 15:10)
Ir spalvos geros, bent jau to, kur turiu, Amber.
Va va, i tokia pacia palete ir as dairiausi
, mano pacios megstamiausios spalvos. Zodziu dabar galiu nagus nusigrauzti kad nepirkau,
o jauciu juos turbut ir iseme is prekybos jei tokiom gerom kainom pardavinejo. Kristiana gi siaip sau nuolaidu nedaro, cia butu kaip sniegas vidury vasaros.
QUOTE(aina1979 @ 2013 10 22, 19:58)
Ne, nu moteriškės išprotėjot Matau, kad apie spalvas,derinimus ir nagrinėjimus visai užmiršot
ketinu kardinalų pasikeitimą...pasidemonstruosiu (jei pavyks) natūralia plaukų spalvą.
Gal ir spalvinį tipą man pakeisit.
Ne ne ne, cia viskas susije, juk ir makiazas spalviniam tipui priklauso
Lauksim pasikeitimu, as jau anksciau galvojau kad jusu naturalus tamsus plaukai jums gerai ziurisi.
QUOTE(Noa @ 2013 10 23, 11:22)
Tai kad dabar lineriu siūlo lūpas ne apvesti, o visas dažyti. Tiksliau, pirma apvesti, aišku, tada visas nudažyti, o tada ant viršaus lūpdažį. Kad nebūtų kontūro...
Papildyta:
O va savo šešėlius tai užsiseivinau. Akurat, velionis Dioras apie mane galvojo, tą violetinę kurdamas, o aš čia dar išsigalvoju... Nu psio, reikia materialiai susikaupt ir vis viena ją nusipirkt
Nes be susikaupimo nekas išeis šiuo momentu, šį mėnesį jau buvo tokio stiliaus mirtinai reikalingų pirkinių
Arba galima pirkti bespalvi laineri - tiks prie visu lupdaziu. Anksciau buvo mada apvedzioti lupas tamsiau (turbut daugiau negu pries 10 metu), dabar jis naudojamas pagrinde tam tikslui kad lupdazis per lupu kampucius neiskeliautu.
QUOTE(Noa @ 2013 10 23, 11:38)
Kad šešėlių skaidrių, kaip suvokiu, aplamai nelabai būna
Ten kaip supratau apie lupdazius kalbeta.
As tai nelabai derinu kosmetika prie tipo. Nes jeigu as cool summer tai man turetu tikti visoki riooooziniai lupdaziai ir blizgiai, melsvi pilki rausvi seseliai ir pan, o man nei viena nei kita netinka. Blizgius ir lupdazius as jau n metu perku mesos spalvos, truputi tamsesnius uz mano naturalia lupu spalva, dar tuo metu kai nude nebuvo ateje i mada as tuos rudai mesiskus rinkdavausi. Nu vasara kazka labiau sultingo link persiko ar link uogu pavartoju. O seseliai mano patys einamiausi rusvi, smeliniai, rudi su pilkumu, kreminiai, sampaniniai, neutralus svelnus persikas, balinta kava, violetine, sokoladine, charcoal. Turiu megstama tamsiai zalia tusa is Bourjois, jis su tokiu truputi perlamutru is saves, prie jo derinu tamsiai melynai zalia pravedima, liuks isryskina akiu melynuma.
O va ant vieno punkto tai suvokiau del ko as matyt busiu vasara - nes man netinka skystas pravedimas. Va netinka ir taskas. Kaip as tik nebandziau jo prisipratint prisiziurejus i graziai padarytas strelytes. Per grubus jis man, per grieztas. O piestukas arba minksta linija kreminiais ar sausais seseliais - pats tas.