Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Dilukai @ 2013 10 23, 10:10)
nesu makiažo specė, bet kodėl lineris visur gan tamsesnis už lūpdažį?

Tai kad dabar lineriu siūlo lūpas ne apvesti, o visas dažyti. Tiksliau, pirma apvesti, aišku, tada visas nudažyti, o tada ant viršaus lūpdažį. Kad nebūtų kontūro...
Papildyta:
O va savo šešėlius tai užsiseivinau. Akurat, velionis Dioras apie mane galvojo, tą violetinę kurdamas, o aš čia dar išsigalvoju... Nu psio, reikia materialiai susikaupt ir vis viena ją nusipirkt biggrin.gif Nes be susikaupimo nekas išeis šiuo momentu, šį mėnesį jau buvo tokio stiliaus mirtinai reikalingų pirkinių lotuliukas.gif
Atsakyti
dukslokos spalvos light summer, čia grynai makiažinė paletė ania?
man lūpdažius sunkiausia atitaikyti, tai per daug rėkia tai per daug užmurzinti
norisi kažko neutraliai skaidraus smile.gif
Atsakyti
Kad šešėlių skaidrių, kaip suvokiu, aplamai nelabai būna, ant to jie ir šešėliai... Svarbu kaip ant akių... Jau pati pastebėjau, kad šmutkė yra šmutkė, o šešėlis yra šešėlis, ir visiškai nebūtinai turi atitikt. Žėk, net pavasarių spalvos dulkėtos.

Nu bet kita vertus, markeriu tai nesidažysi! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 22, 15:10)
Ir spalvos geros, bent jau to, kur turiu, Amber.

Va va, i tokia pacia palete ir as dairiausi drinks_cheers.gif , mano pacios megstamiausios spalvos. Zodziu dabar galiu nagus nusigrauzti kad nepirkau, verysad.gif o jauciu juos turbut ir iseme is prekybos jei tokiom gerom kainom pardavinejo. Kristiana gi siaip sau nuolaidu nedaro, cia butu kaip sniegas vidury vasaros. cool.gif

QUOTE(aina1979 @ 2013 10 22, 19:58)
Ne, nu moteriškės išprotėjot Matau, kad apie spalvas,derinimus ir nagrinėjimus visai užmiršot
ketinu kardinalų pasikeitimą...pasidemonstruosiu (jei pavyks) natūralia plaukų spalvą. ax.gif Gal ir spalvinį tipą man pakeisit. bigsmile.gif

Ne ne ne, cia viskas susije, juk ir makiazas spalviniam tipui priklauso bigsmile.gif
Lauksim pasikeitimu, as jau anksciau galvojau kad jusu naturalus tamsus plaukai jums gerai ziurisi. 4u.gif

QUOTE(Noa @ 2013 10 23, 11:22)
Tai kad dabar lineriu siūlo lūpas ne apvesti, o visas dažyti. Tiksliau, pirma apvesti, aišku, tada visas nudažyti, o tada ant viršaus lūpdažį. Kad nebūtų kontūro...
Papildyta:
O va savo šešėlius tai užsiseivinau. Akurat, velionis Dioras apie mane galvojo, tą violetinę kurdamas, o aš čia dar išsigalvoju... Nu psio, reikia materialiai susikaupt ir vis viena ją nusipirkt biggrin.gif Nes be susikaupimo nekas išeis šiuo momentu, šį mėnesį jau buvo tokio stiliaus mirtinai reikalingų pirkinių lotuliukas.gif

Arba galima pirkti bespalvi laineri - tiks prie visu lupdaziu. Anksciau buvo mada apvedzioti lupas tamsiau (turbut daugiau negu pries 10 metu), dabar jis naudojamas pagrinde tam tikslui kad lupdazis per lupu kampucius neiskeliautu. smile.gif

QUOTE(Noa @ 2013 10 23, 11:38)
Kad šešėlių skaidrių, kaip suvokiu, aplamai nelabai būna

Ten kaip supratau apie lupdazius kalbeta.

As tai nelabai derinu kosmetika prie tipo. Nes jeigu as cool summer tai man turetu tikti visoki riooooziniai lupdaziai ir blizgiai, melsvi pilki rausvi seseliai ir pan, o man nei viena nei kita netinka. Blizgius ir lupdazius as jau n metu perku mesos spalvos, truputi tamsesnius uz mano naturalia lupu spalva, dar tuo metu kai nude nebuvo ateje i mada as tuos rudai mesiskus rinkdavausi. Nu vasara kazka labiau sultingo link persiko ar link uogu pavartoju. O seseliai mano patys einamiausi rusvi, smeliniai, rudi su pilkumu, kreminiai, sampaniniai, neutralus svelnus persikas, balinta kava, violetine, sokoladine, charcoal. Turiu megstama tamsiai zalia tusa is Bourjois, jis su tokiu truputi perlamutru is saves, prie jo derinu tamsiai melynai zalia pravedima, liuks isryskina akiu melynuma.
O va ant vieno punkto tai suvokiau del ko as matyt busiu vasara - nes man netinka skystas pravedimas. Va netinka ir taskas. Kaip as tik nebandziau jo prisipratint prisiziurejus i graziai padarytas strelytes. Per grubus jis man, per grieztas. O piestukas arba minksta linija kreminiais ar sausais seseliais - pats tas.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 10 23, 17:25)
Va va, i tokia pacia palete ir as dairiausi drinks_cheers.gif , mano pacios megstamiausios spalvos. Zodziu dabar galiu nagus nusigrauzti kad nepirkau, verysad.gif  o jauciu juos turbut ir iseme is prekybos jei tokiom gerom kainom pardavinejo. Kristiana gi siaip sau nuolaidu nedaro, cia butu kaip sniegas vidury vasaros. cool.gif

Ot ne!
Va čia yra, ir kainom tikrai neblogom (30 proc. mažiau nuo Kristianos).
http://www.escentual...makeup2011_012/
Jie, regis, 2011 sukurti, ir mažiau spalvų likę, bet tavo norimi dar yra (o tu tikrai ne to rose nori?)
Lyg ir vietoj neturi, bet per 4 dienas suveikia.
Siuntimas 20 Lt. Bet vis tiek pigiau. O jei dar ne vieną daiktą perki! biggrin.gif

Aš saviškius, jei pirksiu, tai iš čia imsiu biggrin.gif

O va ant vieno punkto tai suvokiau del ko as matyt busiu vasara - nes man netinka skystas pravedimas. Va netinka ir taskas. Kaip as tik nebandziau jo prisipratint prisiziurejus i graziai padarytas strelytes. Per grubus jis man, per grieztas. O piestukas arba minksta linija kreminiais ar sausais seseliais - pats tas.

O kur parašyta, kad jis vasaroms netinka? Gal ten parašyta ir kas pavasariams? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 23 spalio 2013 - 16:52
ir man įdomu dėl tų skystų pravedimų, kodėl jie tik vasaroms tinka g.gif
Noa, tai jau užtikai savajį galvaskaudį pigiau biggrin.gif
Šiandien ieškojau vieno, o netikėtai radau kitką, tik įdomiai suskirstyta g.gif

warm muted autumn
user posted image
deep warm autumn
user posted image
warm muted autumn
user posted image
clear cool winter
user posted image
cool clear winter
user posted image
deep cool winter
user posted image
light cool summer
user posted image
cool muted summer
user posted image
cool clear summer
user posted image
light warm spring
user posted image

Papildyta:
clear warm sping
user posted image
warm clear sping
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 23, 17:51)
tavo norimi dar yra (o tu tikrai ne to rose nori?)

O kur parašyta, kad jis vasaroms netinka? Gal ten parašyta ir kas pavasariams? bigsmile.gif

Ne, ne rose, tu mane gal su bytte sumaisei? biggrin.gif Nes ji rase kad rozine jai tinka.
As net nebandziau tos rozines parduotuvej, prisimenu svarsciau tarp ivory ir amber, ivory pasirode neutraliausia, bet ant manes jie beveik nesimate, todel nusprendziau noret amber.
Nu as ten daznai kazkur vis skaitydavau kad vasaroms tinka subtilus makiazai, isplaukusios linijos, svelnus perejimai, nestipriai kontrastingos seseliu spalvos, perlamutras tinka... Todel save vis stebejau kad man netinka tos strelytes su pluksnele, akurat galvoju reiskia vasara as ax.gif . Nes buvo rasyta kad labai jos tinka ziemoms. Apie kitus tipus nieko nezinau. blush2.gif

QUOTE(Mute @ 2013 10 23, 19:16)
user posted image

Nu va, skirstymas skirstymu, o visa esme yra! 4u.gif
Sitam pavyzdy lupos mano labai megstamo atspalvio wub.gif

O cia rusu k. makiazai spalviniams tipams

ziema
http://cosmetic.ua/c...ilnyjj_makiyazh

ruduo

vasara

pavasaris

Papildyta:
ziuriu, kaip tik ir ten raso:
ziemoms
Цветотип зима лучше всех остальных «дружит» со стрелками.
o vasaroms
Очень идут цветотипу лето подведенные карандашом глаза. Желателен именно карандаш, а не жидкая подводка, так как он дает более светлую и размытую линию, что для цветотипа лето предпочтительнее.
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 23, 19:16)
ir man įdomu dėl tų skystų pravedimų, kodėl jie tik vasaroms tinka g.gif
Noa, tai jau užtikai savajį galvaskaudį pigiau biggrin.gif

Tai kaip tik vasaroms jie NE tinka mastau.gif Ale kodėl?

Aš jau kai klausiau, buvau radus biggrin.gif Jau už Kristutės kainas tai lai jie patys ir perka irnesakyk.gif umn.gif
Ale kad ir taip nepigu...

Paveiksliukai tai gražūs, o realiai panaudot mastau.gif Man atrodo, čia suskirstė panašiai kaip aš kates lotuliukas.gif Prie žiemos įmetė kažkokią 2011 Dioro limitkę, kurią visi plūdo dėl prastos kokybės, ir ką? Jei ta žiema jos užsimanys, taigi vis viena neberas biggrin.gif

Kitų neseku, tai nežinau biggrin.gif

Atsakyti

O va man tos skystos strielkes ir nepatinka, neišeina ju gražiai nupiešt, viena akis da nieko, o kita amžinai pavinguriavus gaunas doh.gif vos ne į dailės būrelį reik užsirašyt, kad gražiai jas nusipieščiau biggrin.gif su pieštuku visai kitaip, tik brukšt brūkšt ir tvarka biggrin.gif

Noa, kadangi kates neblogai suskirstei, tai ir čia visai nieko, nors ir keistokai biggrin.gif Baisiai tu Diora insimylėjus esi biggrin.gif tu į spalvas, į spalvas žiūrėk, o ne prasta ar bloga kokybė tu metų Dioro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 23, 21:01)
Noa, kadangi kates neblogai suskirstei, tai ir čia visai nieko, nors ir keistokai biggrin.gif  Baisiai tu Diora insimylėjus esi biggrin.gif  tu į spalvas, į spalvas žiūrėk, o ne prasta ar bloga kokybė tu metų Dioro lotuliukas.gif

Diorą aš gerbiu, tas teisybė, vienas iš mano triejų mylimiausių dekoratyvinės kosmetikos srity biggrin.gif Jei pakliūvu kada į kokį dutyfree, tai visada einu ten pas jį pastovėt ir pažiūrėt, kas gero: arba naujo, arba su nuolaida biggrin.gif
Gal ir iškeisčiau jį į ką nors, ale kad visi atbyra, su juo palyginus. O špaklius man labai įdomus nuo 13os metų, ne, dar nuo anksčiau, kai visus mamos lancome išpendzeliodavom biggrin.gif Taigi, ilgametė patirtis, škia biggrin.gif

Tik į spalvas žiūrėt neina. Kas iš to, kai žiūri tik į spalvas, o paskui tau tos spalvos į raukšles sueina, arba blizgučiai nubyra ant žandų ir būna blizgantys žandai? biggrin.gif Kaip dabar pas daug ką yra, ibo dideli blizgučiai madoj... biggrin.gif

Arba kuo clear winter šešėliai netiktų belekatrai vasarai?

Ne, ne visai aš sutinku su tuo skirstymu. Mano supratimu, atinka tik bendras paveiksliuko spalvinis tonas, bet ne smulkmenos biggrin.gif

O be to, man atrodo, kad tos deep autumn lūpos, kurių HIver nori kaip vasara, išvis beveik neutralios...
Arba kodėl light/cool summer šešėliai, ne kur dėžutėj, bet kur ant akies, netinka warm spring? Man atrodo, geriau tinka, negu tai vasarai biggrin.gif

Atsakyti

nuo 13 metų pas dauguma prasidejo patirtis su mamų kosmetika biggrin.gif
As tai pradžiai į spalvas žiūriu, užsiseivinu kas ano tipo, o kai pribres reiklas tai jau eisiu ieškot spalvų ir kokybės smile.gif vat blizgiai tai man nepatinka, net lūpų blizgio neperku,tik lūpdažius

nu visai subalamutinsi moteras, pradėjo ji perskirstynėt kas kam gali tikt doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 23, 22:02)
nu visai subalamutinsi moteras, pradėjo ji perskirstynėt kas kam gali tikt doh.gif  biggrin.gif

Aš visai spakainiai ten daug violetinių iš vasarų prigriebčiau, tas šiltas - nu nafiga joms šiltos? biggrin.gif Jos akis daro žalias, kam vasarai tos žalios akys... Nu gali ten būt kokia tai hazel pas softą, ale tai vasarai gi visada mėlynos geriau! biggrin.gif Užtai lai ima visokias gražias nudines spalvas, arba va ružavas neparšelines, visokias pelenų rožės, ir taip dažosi, kokios bus gražuolės!
O tas violetines tai aš dėkui, paimsiu, dar su Inc pasidalinsiu, rudeniui žalios akys gerai biggrin.gif

Clear cool winter raudona - taigi bright springui pati ta, net ir lightui sueitų, ir niekas nesiskųstų biggrin.gif

O tuos visus nudinius, va kaip light spring viršutinės lūpos, arba šešėlių ten pabarstyta vienam kitam, tai dauguma gali, man regis, naudoti ir vargo nematyt biggrin.gif Siūlo jie čia mat - deep winter fuksijos lūpas. Tai gerai, jei ta DW nori tų fuksijos lūpų biggrin.gif O jei jos lūpos negražios, pavyzdžiui, kokios labai plonos? Ir jinai jų neakcentuoja, o akcentuoja akis? Tai lūpas tepa kažkuo natūraliu, o fuksiją atiduoda kokiam bright springui, ibo kaip lliaudyje buvo rašyta, magenta spalva yra unikali visiems tinkanti spalva.
Tiksliau, ant visų vienodai bjauri biggrin.gif
Atsakyti