geros paskutinės spalvos, gražios
netgi kai kurios light summer tinkamos šešėliams
mokinsis ant manęs dažyti čia viena tokia, tylėsiu kaip žemė, žiūrėsiu kokiom spalvom išdažys
su plaukų dažymu, norėjau 1-2 tonais pasišviesinti į peleninę blondinę
n metų esu natūrali blondinė
išaiškinau viską kirpėjai, atrodo suprato, rezultate gavausi praktiškai to pačio tamsumo kaip buvau! Karamelinė - t.y. šilta! O ne peleninė
nemanau, kad su šviesių iš prigimties, natūralių plaukų dažymu galima taip nugrybauti, dar susimokėjau durnelė, reikėjo nemokėt.
o atrodė normali išmananti kirpėja..
tai va pasiguodžiau apie spalvas
ne Noa aš apskritai apie visą kosmetiką
O gal kas mineralinius šešėlius naudojat? Gal ten galim kaip guašą susimaišyt iki norimos spalvos? Šiaip kažkurios firmos mačiau ir šiltus ir šaltus , o šitie dior būtų aniems per vidurį, nu per pus sumaišius... A vat rausvos bais bloznos, nieka nesigautų man...
Mute ką vietoj šampūno naudoji?
Man oda labai suglebo po to kai nebenaudoju kremų, tai nusprendžiau kad visgi reik... bet blogai man su tais kremais, blogai gerias visad, ima bert spuogais, pleiskanot... vat natūraliai ką užmakaluoji taip nebūna, bet starast ne radast, reik kažko naujai mokslo išrasto ušsiterliot
Mute ką vietoj šampūno naudoji?
Man oda labai suglebo po to kai nebenaudoju kremų, tai nusprendžiau kad visgi reik... bet blogai man su tais kremais, blogai gerias visad, ima bert spuogais, pleiskanot... vat natūraliai ką užmakaluoji taip nebūna, bet starast ne radast, reik kažko naujai mokslo išrasto ušsiterliot
apie šešėlių spalvas nelabai ką galių komentuot, nes nedaėjau iki to, pirma man reikia savo rūbų spalvas atsirinkt, kokias prie ko derint, ką turiu ko ne, o tai burdakas spintoj, daugiau nei pusė rubų ne mano tipo
Vietoj šampūno naudojau ruginius miltus, pasidarydavau tyrelę su vandeniu ir plaudavau. Biški terlionė ir kai išdžiūsta iššukuot reikia gerai, nes trupinuku visvien lieka šiek tiek bet plaukams buvo gerai, mažiau riebalavos, o po kiek laiko ir pleiskanos dingo, buvo atsirade nuo sampūno. Tik kad būtų minkštesni plaukai dar perskalaudavau su actu parūgštintu vandeniu.
o vietoj kremų veidui šiuo metu naudoju hidrolatą, aliejų, hialurono rūgštį ir dar gasulo molį prausimuisi, taip jau pusmetį tepliojuos ir kremų nepasigendu
Vietoj šampūno naudojau ruginius miltus, pasidarydavau tyrelę su vandeniu ir plaudavau. Biški terlionė ir kai išdžiūsta iššukuot reikia gerai, nes trupinuku visvien lieka šiek tiek bet plaukams buvo gerai, mažiau riebalavos, o po kiek laiko ir pleiskanos dingo, buvo atsirade nuo sampūno. Tik kad būtų minkštesni plaukai dar perskalaudavau su actu parūgštintu vandeniu.
o vietoj kremų veidui šiuo metu naudoju hidrolatą, aliejų, hialurono rūgštį ir dar gasulo molį prausimuisi, taip jau pusmetį tepliojuos ir kremų nepasigendu
QUOTE(Mute @ 2013 10 22, 21:55)
O gasulo molis neissausina odos?ar putoja?kur perkate hialurona ir hidriolata?
mano oda yra sausa, bet gasulo molis tinka, nes po to naudoju hidrolata ir alieju, tai sausumo nesijaucia. Jis neputoja, bet jausmas kaip kad su muilu praustumeis. Viska perku is http://www.bio-kosmetika.lt/lt/
Pasiziurejau, kad jie ir seseliu akims turi nemazai spalvu, tik nieko negaliu apie juos pasakyt, nes nenaudojau dar
... puse metų - trumpas laikotarpis, per kurį tik pasimato kad visgi naudoti kremai netiko. Man kažko trūkti pradėjo kažkur po poros metų... ir tai įskaitant, kad tai šį, tai tą panaudodavau (tarkim kremą nuo saulės ar kokį medicininį tepalą).
...ruginiai miltai - labai daug terlionės+sausina plaukus... Bet dėkui, kažkaip neteko užtikt tokio būdo...
labai gero gasulo molio yra "kvapų namuose". kiek žinau, juo ir galvą plauna
jei kremas man netinkamas, tai is karto pajauciu, buna tempimas, sausumo pojutis, nors kremas sausai odai butu, vargdavau su jais. O kad pasijaute kazko trukumas po poros metu, tai sakyciau ne tai kad netinkamas, o kad oda priprato prie kremo ir jis nebedaro tokio poveikio kaip pradzioje, tokiu atveju reiktu keisti i kita
kadangi mano plaukai linke labai riebaluotis, tai man ruginiai miltai tiko, nebereikejo plauti kas diena ar kas antra, o kad neissausetu visai, darydavau kokoso aliejaus kauke karta i savaite.
sakaiciau kad galima bet dar nemeginau su gasulo moliu plauku plaut,
Gal kas uzmatet kokiu rubu deriniu BW pilka-raudona, nesumastau kokio atspalvio tas pilkumas ir raudonumas turetu but kad deretu tarpusavy ir tiktu BW
kadangi neapsisprendžiu kas tokia esu, tai pamaniau kad paprasčiau yra makiažą pasirinkt pagal spalvinį tipą
Žiūrinėju elea blake cosmetic, nu man kažkaip vis vien prie true summer traukia pagal fasadą , bet tada neaišku kodėl tiek daug spalvų netinka iš true summer paletės? makiažą tai normaliai galiu užsitept, ir visai gražiai... bet ar tikrai gražiausiai nesuprasi. Faktas kad pavasariams siūlomų lūpdažių net nesu bandžius, ir neįsivaizduoju kaip juos tept, bo kai buvau dar jauna mergaitė, žurnalas moterims rašė kad rusvų/oranžinių atspalvių lūpdažiai tinka vyresnėms moterims, o jaunos turri teptis visokiais rožiniais
O light spring išvis kokį tai ochrinį lūpų blizgį siūlo:
Papildyta:
Žiūrinėju elea blake cosmetic, nu man kažkaip vis vien prie true summer traukia pagal fasadą , bet tada neaišku kodėl tiek daug spalvų netinka iš true summer paletės? makiažą tai normaliai galiu užsitept, ir visai gražiai... bet ar tikrai gražiausiai nesuprasi. Faktas kad pavasariams siūlomų lūpdažių net nesu bandžius, ir neįsivaizduoju kaip juos tept, bo kai buvau dar jauna mergaitė, žurnalas moterims rašė kad rusvų/oranžinių atspalvių lūpdažiai tinka vyresnėms moterims, o jaunos turri teptis visokiais rožiniais
Papildyta:
žiūriu kosmetinių bendraminčių yra
aš eko kosmetiką seniai naudoju
tik man vien tik grynų produktų naudojimas nepasiteisinęs, perku gatavus šampūnus, kremus ir tt. Rasulo nebent kokią kaukę retkarčiais
mineralinės spalvas žinoma galima maišyti, pudras daug kas netgi susimaišo, kad gerą spalvą išgauti, taigi milteliukai - ką nori tą darai
nesu makiažo specė, bet kodėl lineris visur gan tamsesnis už lūpdažį?
man light summer ir true summer sumaišius visai tiktų bet light kokia pašiltinta, gelsvos visos spalvos
tik man vien tik grynų produktų naudojimas nepasiteisinęs, perku gatavus šampūnus, kremus ir tt. Rasulo nebent kokią kaukę retkarčiais
mineralinės spalvas žinoma galima maišyti, pudras daug kas netgi susimaišo, kad gerą spalvą išgauti, taigi milteliukai - ką nori tą darai
man light summer ir true summer sumaišius visai tiktų bet light kokia pašiltinta, gelsvos visos spalvos
QUOTE(bytte @ 2013 10 23, 10:32)
kadangi neapsisprendžiu kas tokia esu, tai pamaniau kad paprasčiau yra makiažą pasirinkt pagal spalvinį tipą
Ooo koki gera pvz idejai del tu senesniu patarimu zurnaluose, tai nesiremiu jais... nu ka jie tada galejo ismanyt apie spalvinius tipus ir kokios spalvos kam tinka o tu pamegint tuo oranzinius, manau pavasariui turetu tikti, nes pati vienus meginau tai visai nieko, tik man turi buti daugiau oranziniai-raudoni nei oranziniai-rudi. o tu rožiniui tai niekada nemegau, nei jauna nei vyresne
Papildyta:
QUOTE(Dilukai @ 2013 10 23, 11:10)
žiūriu kosmetinių bendraminčių yra
Aha, pereinu po truputi prie eko kosmetikos pradejau nuo ruginiu miltu kol kas nieko tie gryni produktai, nors esu bandzius ir gatava krema, tai skirtumo kazkaip nepastebejau, tik kainose
o linerio nenaudoju, nu nepatinka jis man ir viskas, nusipirkau kazkada viena tai ir guli tik pora kartu panaudotas
Ką aš žinau... mano supročiu lūpas apvest reik vienu tonu tamsesniu pieštuku, nu gal kiek "šaltesniu"... o čia labai manau matytusi apvedimas, bet galim įsivaizduot, kad ir lūpdažis toks turi būt
light summer tokie ir yra pašiltinti, nors jų šešėlių komplketas toks ne ah žibantis:
cool summer palyginimui:
softams tai išvis kitoks, bet vis vien lyginimui ir šalia soft autumn prie to pačio:
warm autumn and warm spring
deep autumn and deep winter
bright winter and bright spring
Papildyta:
liko light spring
ir cool winter
čia kaip suprantu birūs šešėliai surinkti pagal paletes, va taip atskirai atrodo (pirmas žalias iš light spring paletės):
light summer tokie ir yra pašiltinti, nors jų šešėlių komplketas toks ne ah žibantis:
cool summer palyginimui:
softams tai išvis kitoks, bet vis vien lyginimui ir šalia soft autumn prie to pačio:
warm autumn and warm spring
deep autumn and deep winter
bright winter and bright spring
Papildyta:
liko light spring
ir cool winter
čia kaip suprantu birūs šešėliai surinkti pagal paletes, va taip atskirai atrodo (pirmas žalias iš light spring paletės):