Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Mute @ 2013 10 22, 12:57)
g.gif  skaiciau bet nelabai supratau ka tie dior seseliai akims daro apart to kad graziai atrodai?  kiba akiu vokus stangrina ar kaip? g.gif

Nu aš tai taip supratau. Kad tipo ne šešėliuose, o toj vidury esančioj bazėj yra ten kažko voksma puoselėti, o ne tik kad šešėliai laikytų!
Atsakyti

nu gal.. a idomu kokia sudetis yra, kas ten gali tuos vokus stangrint?
Atsakyti
Tai jau nepasakysiu, aš juos jau metus laiko kaip naudoju. Dėžutės seniai nebebebėr...
Atsakyti
paskaiciau siek tiek apie ta liftinga, tai stangrina kalogenas ir hialurono rugstis pagrinde. reiks dabar ne tik paakius tept su hialurono rugstim bet ir vokus, nereiks ne Dior seseliu bigsmile.gif

va ka dar radau
https://sites.google...remas-liftingas
http://www.tiande-ju...-ir-standinimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mute: 22 spalio 2013 - 12:25
QUOTE(Mute @ 2013 10 22, 13:23)
paskaiciau siek tiek apie ta liftinga, tai stangrina kalogenas ir hialurono rugstis pagrinde.  reiks dabar ne tik paakius tept su hialurono rugstim bet ir vokus, nereiks ne Dior seseliu bigsmile.gif

Tai daug kas ten stangrina, taip paėmus biggrin.gif Tik tiek, kad Dioras tatai sudėjo į viena su šešėliais, ir tu kartu ir špakliuojiesi, ir sau odą gerini... kažkiek biggrin.gif Nes patys šešėliai - o parašyta, kad į juos ten irgi kažkoks serumas įeina - irgi naudingi, o dar plius ir kokybiški. Ir spalvos geros, bent jau to, kur turiu, Amber.

Žo, gudrus tas Dioras, tiksliau, tas, kas jį atstovauja, ibo pats Dioras seniai numiręs ir ilsisi ramybėje, o aš jį geru žodžiu miniu.

Ir baigiu prieiti išvados, kad padoriai dviejų vaikų motinai 3jų paletukių šešėlių, iš kurių dvi nudinės, yra mažai, kad jinai ir light spring ir ruškus makijažas jai netinka biggrin.gif
Atsakyti

o vat as kitaip ziuriu i tokius kur sudeda i viena - ir spakliuojies ir stangrina, nepasitikiu tuo ka jie reklamuoja, spalva grazi, o kiek jie ten stangrina tai didelis klausimas g.gif o be to i ta kosmetika ir taip visokio s.. prideda tai nebesuprasi kas ten stangrina, o kas ten grauzia oda. man jau geriau atskirai, jei dazymui tai dazymui, o stangrinimui pasiieskot ko nors kitko, kas tikrai stangrina ir butu kuo naturalesnis. pvz veidui nebeperku jokiu kremu ir oda visai ju nepasigenda, pries kuri laika gera pusmeti sampuno plaukams nebepirkau, bet aptingau blush2.gif ir vel pradejau pirkt
Atsakyti
Ot babcė, ot supyko ant Dioro, ką jis tau varguolis padarė, į batus primyžo? biggrin.gif
Geras diedukas buvo, meniškas biggrin.gif Aš gi čia tik spalvos pasiklaust norėjau. Maniau, ateis Inc ir sakys - nu baik tu, pavasariui, a tu akių neturi, gluše - tuo diskusiją ir baigsim biggrin.gif O apie stangrinimus galima paties Dioro temoj pakalbėt. Nors tiesa, vargu ar ten kas ką pasakys. Chrien ten znajet, stangrina, nestangrina, man spalvos gražios, taipogi pagal sezoną gerai tink smile.gif

Nestumk ant Dioro. Stumk ant Kristutės, kad kainas užsilupa nesveikai dry.gif
Atsakyti
įdėkit to dioro sudėtį pilną ir pabylosiu aš jum tiesą biggrin.gif
nebetikiu jokiom "prabangiom" kosmetikom jau senokai
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 22, 19:08)
Ot babcė, ot supyko ant Dioro, ką jis tau varguolis padarė, į batus primyžo? biggrin.gif
Geras diedukas buvo, meniškas biggrin.gif Aš gi čia tik spalvos pasiklaust norėjau. Maniau, ateis Inc ir sakys - nu baik tu, pavasariui, a tu akių neturi, gluše - tuo diskusiją ir baigsim biggrin.gif O apie stangrinimus galima paties Dioro temoj pakalbėt. Nors tiesa, vargu ar ten kas ką pasakys. Chrien ten znajet, stangrina, nestangrina, man spalvos gražios, taipogi pagal sezoną gerai tink smile.gif

Nestumk ant Dioro. Stumk ant Kristutės, kad kainas užsilupa nesveikai dry.gif

lotuliukas.gif nu gal ne katinu gimines tas Dioras yra kad i batus myztu. fui lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nepykstu ant to Dioro, juk ne ans tu stangrinimu i tuos seselius pridejo biggrin.gif jo laikais kazi ar is viso apie tokius dalykus butu pamastes. dabartiniai gamintojai viska tik krauna i viena ir tik pirk biggrin.gif Jei tau spalva tinka, sirdys cypia ir kaseliokas negrasina metams uzsiraukt tai pirk, juk ir is Inc gavai palaiminima mirksiukas.gif
O ant Kristutes tai as senai esu supykus, kai pries daug metu ieskojau vienu kvepalu, kuriuos netycia buvau gavus papigiai, nors ir tuo metu kaina buvo nemaza, tai kai pamaciau kiek jie Kristutej kainuoja, nes tik ten ju tebuvo doh.gif tai supykau, perzegnojau ir daugiau kojos ten nesu kelus
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 10 22, 18:42)
įdėkit to dioro sudėtį pilną ir pabylosiu aš jum tiesą biggrin.gif
nebetikiu jokiom "prabangiom" kosmetikom jau senokai

O kur ją rast? unsure.gif

Ai, tu apie patį Diorą? Tai kadangi jis numirė 1957 metais, tai manau, kad dabar jo sudėtis - vieni kaulai. O gal ir išvis be sudėties, nelygu, kokia žemė kapinėse lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne, nu moteriškės išprotėjot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Matau, kad apie spalvas,derinimus ir nagrinėjimus visai užmiršot doh.gif Ot palaukit. Jei pavyks tai į temukę užsuksiu po lapkričio 4 su prašymu ax.gif ...Bo ketinu kardinalų pasikeitimą...pasidemonstruosiu (jei pavyks) natūralia plaukų spalvą. ax.gif Gal ir spalvinį tipą man pakeisit. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 22, 17:08)
...Maniau, ateis Inc ir sakys - nu baik tu, pavasariui, a tu akių neturi, gluše - tuo diskusiją ir baigsim biggrin.gif ...

Aš pati sau niekaip negaliu atitaikyt violetinės spalvos pieštuko ir šešėlių, tai pilnai suprantu tavo norą. Tuo labiau, kad man itin svarbu rast sau tinkančią. Mat mano gi tipo žalios akys, tai kaip ir jas paryškintų. Žodžiu, jei tik radai idealią, tai ir imk jei gali mirksiukas.gif
Aną dieną minėjau, kad dažėm prieš fotosesiją. Va ten jai gal kažkokią panašią ir parinkom kaip tu nori. Paskutinės fotkės ir man toks jausmas, kad ta mano sesytė arba dark winter, arba bright spring. Nors vizualiai turim panašumo su ja.
Papildyta:
rudeninukės tokiu paveiksliuku dalinasi

user posted image
Atsakyti