Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Mute @ 2013 10 21, 22:01)
ale prisiziuri visokiu ekskliuzyvu ir po to rankas iki alkuniu nusigrauzt gali nuo norejimo biggrin.gif  kad nebutu tos nervacijos tu gali pasiprasyt, kad taves neileistu i tas visokias Kristutes, nu panasiai kaip i losimo namus kad neileidzia, kai jau baisiai suserga losimo manija, matai kad kenkia tavo sveikatai biggrin.gif
o uzsienio pardese ar ieskojai tokiu, dabar juk turi prasidet kaledines nuolaidos.
va, dar gali rasyt kaledu seniui laiska, kad nori tu ir ne kitokiu seseliu, mazu atnes po egle mirksiukas.gif  biggrin.gif

Tai va, šituos variantus ir svarstau. Tiksliau, pirmo ne, tik antrą ir trečią lotuliukas.gif Bet man pirmiausia reikėjo nuomonės, ar gali pavasariui jie tikt. O vdrug man tik pasirodė, kad tinka? lotuliukas.gif

Galima ir nežiūrėt, bet kai apima depresija, tai man čia geriausias antidepresantas biggrin.gif O nuo tų vaistų, būna, ir priklausomybė išsivysto paskui lotuliukas.gif

Nu bet jau viskas viskas, paskutiniai lotuliukas.gif
Atsakyti
Noa, piiiiirk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 10 22, 07:27)
Noa, piiiiirk  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti

biggrin.gif tai jau psio, gavai leidima, kaip sakant uzvizavo ir leksi pirkt to ekskliuzyvo, ne su tanku nesulaikysi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 10 21, 23:13)
Nu bet jau viskas viskas, paskutiniai lotuliukas.gif

ar tikrai??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Noa kad tave ... tie velniai ...
norėjau atrast kaip tie šešėliai ant akies atrodo... dabar radau kitokius dioro... kurių norėtau, bet tikrai nepirksiu. Man beja irgi labai sudėtinga kitos firmos šešėlius pagal spalvą atitaikyt, pastebėjau kad jai randi spalvą pas vienus, tai pas kitus užsimušęs nerasi.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 10 22, 08:55)
Noa kad tave ... tie velniai ...

lotuliukas.gif
O tau kokie gražūs? biggrin.gif
Su tais atitaikymais tai vat kad. Principe galima atitaikyt garsių gamintijų labai populiarius produktus po kokių poros metų. Kaip va Urban Decay Naked paletė - jie išleido, tai dabar jau jas leidžia visi kas netingi, visi susizgribo, kad o jolki matalki, elementarių kūno spalvos šešėlių rinkoje trūkumas! Arba chanel nagų lakai. Kultiniai senesni. Ne idealiai atitaikysi, bet daugiau mažiau...

Bet tu sugalvok atitaikyt ką tik išėjusius! doh.gif Arba kad ir seniai, bet egzptiškesnes spalvas! Kai jau nori būtent tos spalvos ir ne kitos!
Špygą gausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 22 spalio 2013 - 08:23
Man ne iš tos serijos rinkinukas
Bet žinai kažkaip man rodo neutralias kakavines? tai kaip ir nelabai... toks šaltokas makiažas gaunas, ne visai tavo rinkinukas, nors akių spalvą turėtų išryškint g.gif
user posted image
akis iš čia
Atsakyti
baikit juokus, ar jau violetinių šešėlių rinkoj nėra? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš kai dukrai violetinių šiltų šešėlių ieškojau, tai kažkokius panašius radau, bet labai šūdinai dengia, be to neturi to blizgesio metalinio... o šiaip visi nelabai tokie blush2.gif vieni per mėlyni, kiti per ryškūs... treti byra... kai žinai tiksliai ko nori, fyg susirasi, tik pardavėjos ima burbuliuot, mol nežinot ko norit.

Man pavasariniai dioro patiko, visai norėčiau pamėgint... wub.gif
Atsakyti
As tai visai suprantu Noa. Arba randi gryna analoga arba geriau nereikia. ax.gif Apie lakus galiu ta pati pasakyti, noriu dvieju tokiu spalvu kaip Chanel turi , ir netgi is klasikos senos, turiu abi panasias is OPI ir vat tik panasias - ir nera to efekto, yra kitoks, irgi grazus, bet ne toks. O dar geriau kad viena megstama turiu is visai pigiu, limituotu (essence, 5 ml), tai ieskau i jo vieta kazko is profesionaliu ir nerandu! Vat atrodo pilna laku fuksijos spalvos su melynai violetiniu shimeriu, bet nei vieno nera tokio kaip tas. Nes pas ana tas shimeris labai smulkus, kaip issklaidytas, ir ant nagu jis pasistebi tik tuo kad sukuria melsva aureole aplink spalva, o pats savaime neturi savarankisko i akis lendancio melyno perlamutro, nei atskiru blizguciu. Tai vasara eksperimentavau ir pirkinejau visokiu, ir kaip Noa sako negauni nei vieno nei kito. rolleyes.gif

Is Dior seniau labai norejau pirkt vienus seselius is Lift serijos
http://www.makeup4al...-for-fall-2011/
Ten per viduri yra seseliu baze vokams su liftingo efektu, (man nuo 30 metu vokai eme smukt, tai ja labai gundziaus, beje, analogiskos kombinacijos su seseliais pas kitus brendus iki siol nepastebejau), o desiniam apatiniam kampe labai stipriai pigmentuota spalva kaip laineris, pravedimams daryti, pas vienus labiau i ruduma, pas kitus i pilkuma.
Bet, kaip rusai sako, zaba zadusyla, ir taip ir nenusipirkau. blush2.gif Pradejo lyst proto balsas, kad galima naudot krema su liftingu ir bus tas pats, o seselius kokius kitokius ir bla bla bla... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 22 spalio 2013 - 10:53
QUOTE(Hiver @ 2013 10 22, 11:42)
Is Dior seniau labai norejau pirkt vienus seselius is Lift serijos
http://www.makeup4al...-for-fall-2011/
Ten per viduri yra seseliu baze vokams su liftingo efektu, (man nuo 30 metu vokai eme smukt, tai ja labai gundziaus, beje, analogiskos kombinacijos su seseliais pas kitus brendus iki siol nepastebejau)

Aš šitą perskaičiau tris kartus, žagtelėjau ir dabar patylėsiu ir pagerbsiu savo protą.
...
...
...
...
...
...
O kai pagerbiau, tai paaiškinsiu. man liftingas, aišku, irgi aktualus, kas visai aišku, pažiūrėjus į mano vaikų gimimo datas biggrin.gif Aš tą nuorodą žiūriu ir staiga pamatau. Kad tuos liftinančius šešėlius turiu. Ir nuolat naudoju, bet šešėlius, o ne bazę, nes ta man pasirodė neypatinga lotuliukas.gif Kad ji liftina, nežinojau lotuliukas.gif Paletę pirkau, nes buvo baisingo gerumo kaina, o man reikėjo nude šešėlių su persikine lotuliukas.gif
Jėzusmarija, tai čia kokio durnumo žmogus turi būt, kad turėdamas viso trejus šešėlius, nežinotų, iš ko vieni jų sudaryti doh.gif lotuliukas.gif

Tai dabar naudosiu, lai liftina lotuliukas.gif
Atsakyti

g.gif skaiciau bet nelabai supratau ka tie dior seseliai akims daro apart to kad graziai atrodai? kiba akiu vokus stangrina ar kaip? g.gif
Atsakyti