nu i koks velnias nese i ta Kristute, jei po to akys nori, o pinigine rekia kad pabludai ir nieko neduos, is isgascio 20 spynu kabina As tai i tokias istaigas ne kojos nekeliu, nes po to nervacija ima ir reik raminamuju, bereikalingos vel islaidos
QUOTE(Mute @ 2013 10 21, 16:25)
nu i koks velnias nese i ta Kristute, jei po to akys nori, o pinigine rekia kad pabludai ir nieko neduos, is isgascio 20 spynu kabina As tai i tokias istaigas ne kojos nekeliu, nes po to nervacija ima ir reik raminamuju, bereikalingos vel islaidos
A vot Kažkaip taip man šūdinai išėjo
Nu man kosmetika baisiai įdomu
Aš ir buvau nusiteikus pirkti, ir nusipirkau lūpdažį ir lūpų pieštuką. Bet jie tokios neutralios spalvos, tai už tokią pinigus mokėti negaila - universali. Kaip kokie tamsiai mėlyni džinsai. Kaip ir už juodą tušą, tamsiai rudą pieštuką, na ir panašiai.
O vat už alyvinius šešėlius jau man sukilo abejonės Gražu, bet velnias, kiek pinigų, bet velnias, limited, paskui neliks, bet velnias, ar čia mano spalvos, bet velnias, labai neprastai atrodė, bet velnias, turi tu tų šešėlių, bet velnias, jie gi 100ui metų, valgyt neprašys, bet velnias, ar tu po 100 metų norėsi tokių spalvų, bet velnias, paskui užsinorėsiu, ir nebus...
Maždaug taip
nu vieni velniai panasu kad kazkokioj pekloj buvai, ne Kristutej, kad sitiek velniu tave ikalbinejo sekanti karta jei eisi kur kosmetikos ziurinet, geriau pasisventyk, mazu pades ir nepuls taip taves ikalbinet tie velniai
Papildyta:
QUOTE(rytojryta @ 2013 10 21, 20:10)
nesenai inc rase,kad pavasariui tinka trispalves spalvos
vo ant kokio paveikslelio uzsiroviau osinkoj
vo ant kokio paveikslelio uzsiroviau osinkoj
Nerodo paveikslelio
QUOTE(Mute @ 2013 10 21, 19:16)
nu vieni velniai panasu kad kazkokioj pekloj buvai, ne Kristutej, kad sitiek velniu tave ikalbinejo sekanti karta jei eisi kur kosmetikos ziurinet, geriau pasisventyk, mazu pades ir nepuls taip taves ikalbinet tie velniai
Tada paaiškės, kad švęstas vanduo yra Kristutėj, flakonuose su gėlytėm, ir kainuoja 99 Lt mažas, 169 - didelis
aik tu, svesto vandens papigiai daznai buna pigu.lt pries menesi pirkaus dideli flakona uz 78 Lt sventinuos keikviena diena ir nesuku i jokias Kristutes
QUOTE(Mute @ 2013 10 21, 19:57)
aik tu, svesto vandens papigiai daznai buna pigu.lt pries menesi pirkaus dideli flakona uz 78 Lt sventinuos keikviena diena ir nesuku i jokias Kristutes
Beveik dykai
QUOTE(Noa @ 2013 10 21, 21:03)
Beveik dykai
aha kai 100 ml kainuoja virs 200 Lt, tai uz 78 Lt griekas neimt, taigi buciau sau atleidimo neisrasius o tu pasiziurek ten,uzsisakyk naujienlaiski i el.pasta, mazu ir tavu tu seseliu light spring gal pasitaikys papigiai, kazkaip tu neziurinejau, tai nezinau, nors kosmetikai tai daznokai jie nuolaidas taiko ir gan nemazas
QUOTE(Mute @ 2013 10 21, 21:00)
aha kai 100 ml kainuoja virs 200 Lt, tai uz 78 Lt griekas neimt, taigi buciau sau atleidimo neisrasius o tu pasiziurek ten,uzsisakyk naujienlaiski i el.pasta, mazu ir tavu tu seseliu light spring gal pasitaikys papigiai, kazkaip tu neziurinejau, tai nezinau, nors kosmetikai tai daznokai jie nuolaidas taiko ir gan nemazas
Lyg ir gaunu, nepastebėjau...
Man mat kaip su tais šešėliais buvo. Aš juos prieš pasirodant prekyboj pafiksavau. Ir kaip pafiksavau - gražūs, bet ne mano! Nužiūrėjau vieną lūpdažį, bet natūroj jis man netiko, pasirodė per šviesus, už lūpas šviesesnis Nu tai nafig.
Tada rusės pradėjo savo forumuose baisiai girtis. Tipo, moja novaja pokupka/ u menia tozhe estj... Aš dar padiskutavau, tipo, a kak na glazach, pokazhi makijazh, makijažą parodė rudaakė rudeninukė - nu aš ką, aš tai nerudaakė... Gražu, bet ne man.
Ir čia ta prezentacija! Tipo, užsirašai valandą, o ten būna vizažistė, tave padažo ta kosmetika, kurią prezentuoja. Jei tau kas įdomu, gali išmėgint. O man taigi buvo įdomu Aš į tuos šešėlius bakst - o jinai sako, mielai prašom, jums labai tiks!
Ir tiko ***.
Aš planavau, kad kažkas tiks, bet tiko daugiau, negu suplanuota, va bėda
Dabar turiu galvaskaudį
Jei bogu, švęsto vandens reikia. A to išėjus iš Bažnyčios, tikrai nėra jokių galvaskaudžių
Nu netikiu kad neatrastum tokiu spalvu kur kitur pigiau. Ar pas tavo mieste nebus kokios Grozio muges? pas mum Klp si savaitgali buvo, tai sake daug ka galejai ismegint ir nusipirkt daug pigiau nei pardese. Va bus tau vaikciot i tokias prezentacijas
QUOTE(Mute @ 2013 10 21, 21:41)
Nu netikiu kad neatrastum tokiu spalvu kur kitur pigiau. Ar pas tavo mieste nebus kokios Grozio muges? pas mum Klp si savaitgali buvo, tai sake daug ka galejai ismegint ir nusipirkt daug pigiau nei pardese. Va bus tau vaikciot i tokias prezentacijas
NU vat visokiose mugėse, duty free, užsienio pardose ir yra pigiau...
Žinok, kitos firmos spalvų niekad savo gyvenime nesu identiškai atiderinus. Arba aš turiu talentą užsimanyt visokių ekskliuzyvų, arba esu itin jautri spalvoms
Kai, pavyzdžiui, žinai, kad nori tamsiai rudo tušo, ir tau pofig, kokios firmos - tada vienas reikalas. O kai pamatai baisiai kažką TOOOKIO, ir mėgini atsiderint - chrien gaunasi Birželį mėginau atiderint nagų laką. Finale kokius 50 Lt išleidau panašiems, bet ne visai tokiems, ir vis tiek finale nusipirkau tą, kurio ir norėjau, nes tie netiko
Žo, aš tiesiog arba pirksiu, arba ne. Kai nusiperki, turi daiktą, kurio norėjai. Kai nenusiperki, tada sutaupai. Ar taip, ar taip pliusas! O kai nusiperki panašų, bet ne tokį, tada ir nesutaupai, ir neturi ko norėjai
ale prisiziuri visokiu ekskliuzyvu ir po to rankas iki alkuniu nusigrauzt gali nuo norejimo kad nebutu tos nervacijos tu gali pasiprasyt, kad taves neileistu i tas visokias Kristutes, nu panasiai kaip i losimo namus kad neileidzia, kai jau baisiai suserga losimo manija, matai kad kenkia tavo sveikatai
o uzsienio pardese ar ieskojai tokiu, dabar juk turi prasidet kaledines nuolaidos.
va, dar gali rasyt kaledu seniui laiska, kad nori tu ir ne kitokiu seseliu, mazu atnes po egle