Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(inc @ 2013 10 16, 07:48)
Sumislijau tokį teoriją, kad true spring geriausios spalvos yra mūsų trispalvės spalvos. Pavasariukai, kaip jums mano mintis?

Aš tai va bandau tokią teoriją priaust, kad kiekviena tauta per amžių amžius atsirenka sau tinkamą tautinį rūbą. O jai tikėt, kad kažkaip surinktos trispalvės spalvos buvo dažniausiai tautiniuose rūbuose naudojamos spalvos (nu bent taip pasakoja), gaunas, kad dauguma lietuvių true spring biggrin.gif
Ir šiaip sakyčiau tautinių rūbų spalvos vyrauja šiltos...
Tiesa Klaipėdos kraštas toks... deep spalvų paletės... bet man baba sakė kad mūsu krašte žmonės tamsūs, mol šviesūs dzūkai, aukštaičiai... o mes tamsūs, ne ispanai, bet visgi tamsūs... tai gal dėl to ir rūbai tamsesni.
Atsakyti
Tiesa radau šešėlio spalvą su kuria mano pilkai/žaliai/melsvos akys pasidaro mėlynesnės
user posted image
va tokios spalvos ir lieka biggrin.gif , nereik nei lindzių...
o jai imu tą patį nujuodintą spalvos variantą, gaunas šviesiai mėlynos, beveik dangaus žydrumo thumbup.gif ( topsecret.gif perdedu truputi aišku)
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 10 18, 09:03)
Tai gaunas, kad esu visgi neutralus tipas g.gif ... o pagal ryškumą/tamsumą neįsipaišau nei į vieną ribinį tipą  unsure.gif tai kur man eit?

Į vasaras biggrin.gif Ten jos visos neutralios, neutralių neutraliausios, nei prie jokios tautybės netinka biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2013 10 18, 09:54)
Tiesa radau šešėlio spalvą su kuria mano pilkai/žaliai/melsvos akys pasidaro mėlynesnės

biggrin.gif
Protingu kiekiu visai ta spalva nieko biggrin.gif

O klausyk, su elementariais rusvais tonais jos nepasidaro tokios? Nes su violetiniais turi darytis žalesnės...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 18, 13:21)
Į vasaras biggrin.gif Ten jos visos neutralios, neutralių neutraliausios, nei prie jokios tautybės netinka biggrin.gif
biggrin.gif
Protingu kiekiu visai ta spalva nieko biggrin.gif

O klausyk, su elementariais rusvais tonais jos nepasidaro tokios? Nes su violetiniais turi darytis žalesnės...

Aha vasaras... fyg... pagal ryškumą/kontrastinguma turėtau būt cool, o pagal temperatūra tai drungna esu

Su rusvais nesidaro, ir su violetiniais ne, čia purple arba kitaip magenta, nu tie šaltybarščiai mano neraliuoti... o su juoda baklažanas kokis tai gaunas. Vat su ta baklažano spalvos bliuska ir pamačiau kad veizolai visai žydri liko... nu mysliju, gi čia ta pati magenta tik juodos primaišyta, vat ir pamėginau. Kodėl toks efektas nelabai suprantu po kolkas, bo mano teorijos vadovėlyje spalvų ratas be purple spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 10 18, 09:54)
user posted image

Tinka, bet gražiau būtų jeigu dar juodu skystu eyeliner'iu tik viršutinį voką paryskintumėt - tokia precizine plona, o ne stora linija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2013 10 18, 15:01)
Aha vasaras... fyg... pagal ryškumą/kontrastinguma turėtau būt cool, o pagal temperatūra tai drungna esu

NU ir būk cool! Gerai skamba biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(snaige10 @ 2013 10 18, 15:43)
Tinka, bet gražiau būtų jeigu dar juodu skystu eyeliner'iu tik viršutinį voką paryskintumėt - tokia precizine plona, o ne stora linija  smile.gif

Aš tai supratau, kad čia ne makijažas, o tik spalvos demonstracija smile.gif
Bytte, ar čia aplamai tavo akis? smile.gif
Atsakyti
Nemano čia akis, kažkokios blogerės valentino dienos proga makiažo variantas, galutiniame rezultate:
user posted image
Atsakyti
Ir visai gražus makijažas, ir aš tokio noriu biggrin.gif Aplamai esu baisiuose apmąstymuose, ar man tinka tokios va spalvos, ar netinka:

http://www.kaisobses...-1-1024x768.jpg[/IMG]

Pagal rūbų spalvas tai spjaučiau triskart į tą pusę ir sakyčiau - light springui, jūs ką, juokaujat, aš jums ne koks ruduo! biggrin.gif
Bet mane čiupo ir ta palete padažė. Ir ką aš žinau, kažkodėl buvo visai gražu unsure.gif

tai kaip čia dabar šitaip? unsure.gif
Atsakyti
o man atrodo, kad pavasariui ta palete visai tinkama smile.gif

Savaitaglį vizažistę namie turėjau, mat dažėm prieš fotosesiją mano sesytę, tai oj visko pripasakojo. Ir dar apie violetinę mano akim pašnekėjom, tai sakė, kaip aš ir maniau, kad prigesinto baklažano turėtų tikt smile.gif

Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 10 21, 15:18)
o man atrodo, kad pavasariui ta palete visai tinkama smile.gif

Atsargiai taip sakyk, ibo man jau žopa žym žym, o kaina tai jos tokia... Nu tokia biskutuką jbtjmtj biggrin.gif Ir nelabai reikia, bet norėčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 21 spalio 2013 - 14:24

tai paieskok tokiu spalvu, bet kaina kad butu padoresne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 21, 15:33)
tai paieskok tokiu spalvu, bet kaina kad butu padoresne mirksiukas.gif

Aha, o rask tu šešėlius tokių spalvų kito gamintojo dry.gif Jau kartą mėginau. Fig. Dėžutėj panašiai, ant akies visai kitaip doh.gif Dengimas kitas, pigmentacijas kita ir vaizdas kitas doh.gif

Aš geriau pasiieškosiu šitų pigiau... biggrin.gif
O nerasiu - eina jie visi šikt schmoll.gif biggrin.gif Už tiek, kiek Kristutėj, tikrai nepirksiu, iš jų pats Dioras nepirktų, gyvas būdamas dry.gif Bent trečdalį užsimetę pardavinėja sau laimingi dry.gif
Atsakyti