Va, perlaužiau bobą, dažytis pradėjo. Sakiau, kad gražuolė būsi
Na va ziuriu.... Mazum ir panasi spalviskai i mane Tik mano akys zalesnes (nors cia irgi nuo foto priklauso). O odos spalva regis panasi Nors as pati sau tai tokia blyski, balta vis atrodau, bet realiai tai cia tik man taip rodosi, nes foto kai pasiziuriu, tai nesu as jau tokia balta
Noa, baltas dar ne taip baisu, bet jei koks lelijavas Turbūt pati baisiausia spalva, kokią esu matavusis. Iš šviesių visai nieko persikinė gal ten kokia, turiu tokią bliuzelę, bet ji tokia pamarginta, tobulai atrodo man ant manes.
Inc, aš sau atrodau spalviškai panaši į Jus, tik Jūs labai tamsiom spalvom rengiatės, atrodo iš tų foto, kur įkėlėte, nes anos paskyros man neatidarė.
Inc, aš sau atrodau spalviškai panaši į Jus, tik Jūs labai tamsiom spalvom rengiatės, atrodo iš tų foto, kur įkėlėte, nes anos paskyros man neatidarė.
QUOTE(inc @ 2013 10 16, 07:48)
Sumislijau tokį teoriją, kad true spring geriausios spalvos yra mūsų trispalvės spalvos. Pavasariukai, kaip jums mano mintis?
Tikrai kad tinka
QUOTE(akoya_lt @ 2013 10 16, 14:30)
Noa, baltas dar ne taip baisu, bet jei koks lelijavas Turbūt pati baisiausia spalva, kokią esu matavusis. Iš šviesių visai nieko persikinė gal ten kokia, turiu tokią bliuzelę, bet ji tokia pamarginta, tobulai atrodo man ant manes.
tada pabandyk šitą
iš šviesių persikinė yra viena iš gerųjų man. o lelijavą kokią vadini. tą tokią itin šviesią violetinę (melsvąją)?
na o rengiuosi tikrai daugiau tamsiom arba ryškiom
QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 16, 19:58)
Tikrai kad tinka
na tada gerai ir labiausiai tavo atsakymo laukiau. vadinas, tikrai abi true būsit
Aš Inc akių nepamenu, bet man atrodo, kad jos žalsvos. Ibo man atrodo, kad deep autumn mėlynakių išvis nebūna... Kaip ir deep winter, tarpe kitko.
Aš jau imu manyti, kad Lina Gustė yra deep winter. Ibo Inc ir akoya_lt turi tarpusavy daugiau panašumo, o LinaGuste tokia lyg šaltesnė už jas abi...
Aš jau imu manyti, kad Lina Gustė yra deep winter. Ibo Inc ir akoya_lt turi tarpusavy daugiau panašumo, o LinaGuste tokia lyg šaltesnė už jas abi...
QUOTE(LinaGustė @ 2013 10 16, 21:08)
Šaaakės Nu tikrai panašumų matau. Ypač odoje ir akių raštas panašus. Tik jūsų akys lyg pilkšvos, melsvos? Va maniškės, tik išryškintos, kad raštas geriau matytųsi
akis tavo palyginus su maniške , tai gan ryški. na bet maniškis tipas kiek pasoftintas deep, tad gal tu ir deep autumn mano akys žalios su pilka čiut.
gal pameni ką aš tau per tipą sakiau? lyg ir dark winter, ne?
QUOTE(Noa @ 2013 10 16, 22:20)
aga, ir aš akoya panašumų įžiūrėjau
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 10 16, 13:07)
Va, perlaužiau bobą, dažytis pradėjo. Sakiau, kad gražuolė būsi
nu pasidažau pasidažau tik to maskuoklio vis nenusiperku o kas dėl gražuolės, tai dar didelis klausimas
QUOTE(inc @ 2013 10 16, 20:31)
tada pabandyk šitą
iš šviesių persikinė yra viena iš gerųjų man. o lelijavą kokią vadini. tą tokią itin šviesią violetinę (melsvąją)?
na tada gerai ir labiausiai tavo atsakymo laukiau. vadinas, tikrai abi true būsit
Man lelijava tokia šviesi alyvinė, mano mama sako- bezava, ne biežinė, o bezava
Vakar nusipirkau auskarus su akmenuku, akmuo toksai balzgano pieno spalvos, kur daugiau vandens, nei pieno, aišku, pardėj gražiau atrodė, bet ir namie labia gražiai Ir skaičiau kažkuriam bloge, kad pasukų spalva mums tinka, galvoju, kas žia dar do per spalva, panašiai kaip ten kažkokio kalno ir paskui Noa gelmių spalvą sugalvojo, ir va prašom, pasukų- ta dam!- mano auskarai Peržiūrėjau Jūsų, Inc, nuorodėlę, mano tas samaninis kažkoks žalias megtinis spalvos kaip Jūsų kepurė iš pačios pirmos foto, kur su raudonais auskarais ir akiniais.
Man Lina gustė akis labai ryški atrodo, tokia wow, mano draugė taip atrodo su žaliom linzėm , mūsų su Inc tokia dulksvesnė.
QUOTE(LinaGustė @ 2013 10 16, 22:08)
Šaaakės Nu tikrai panašumų matau. Ypač odoje ir akių raštas panašus. Tik jūsų akys lyg pilkšvos, melsvos? Va maniškės, tik išryškintos, kad raštas geriau matytųsi
pritariuNOA . Man LinaGustė irgi šaltesnės odos ir akies baltymas labai ryškus, kontrastas tarp rainelės
Cia ta akis siek tiek paryskinta, kad aiskiau matytusi raineles rastas Nors siaip va tokia aiski zalia spalva akiu buna sauleta diena, o jei niuru, patalpoj ar prie dirbtinio apsvietimo, tai tada tokia lyg zaliu alyvuogiu labiau.
QUOTE(Dilukai @ 2013 09 27, 11:35)
galadarling kažką su spalvų analize turi?
iš nuotraukų taip šuds, bet ir iš internetinių spalvų palečių nebūtinai gausis, spausdinant viskas virsta į cmyk spalvų formatą, o paveikslėliai būna dažniau kitokiais formatais rgb tarkim, tai beverčiant susigadina spalvos, yra atspalviai, kurie visai neatsikuria.
Žodž dar nesu tiek dizainerė, kad mokėčiau išspręsti tokius dalykus, bet kadangi spalvos domina ir aprangoj ir apskritai tai laiko klausimas gal
iš nuotraukų taip šuds, bet ir iš internetinių spalvų palečių nebūtinai gausis, spausdinant viskas virsta į cmyk spalvų formatą, o paveikslėliai būna dažniau kitokiais formatais rgb tarkim, tai beverčiant susigadina spalvos, yra atspalviai, kurie visai neatsikuria.
Žodž dar nesu tiek dizainerė, kad mokėčiau išspręsti tokius dalykus, bet kadangi spalvos domina ir aprangoj ir apskritai tai laiko klausimas gal
senai senai...
O nuotraukas kažin kokiam formate spausdina? Aš spausdinau kaip nuotraukas ant foto popieriaus ... kiek pamenu su ta nuotraukom instaliuota programa printeris (ten buvo printery funkcija nuotraukom spausdint, tai reikėdavo per papildomą programą atsidarinėt) kiek kitaip atspausdindavo jai kaip dokumentą paprastai spausdindavau, ir jai kaip nuotraukas... kažkaip pažaliuodavo paveikslai spausdinant kaip dokumentus, jai teisingai pamenu...
QUOTE(Hiver @ 2013 09 27, 23:14)
Dar taip vadinama tan spalva (idegusio kuno, naturaliai raugintos odos). Prisimenu kuno spalvos apatiniai buna skirstomi i du atspalvius, skin (arba nude) ir tan, tai skin ant gerai idegusio kuno per bliedni, o tan pats tas.
Tai si kaip ir silta.
kakava su pienu butu prie saltesniu
o mocha , tai balinta kava i kuria dedama kakavos arba sokolado, uztat jos spalva tokia ir yra, tarp balintos kavos ir balintos kakavos.
Tai si kaip ir silta.
kakava su pienu butu prie saltesniu
o mocha , tai balinta kava i kuria dedama kakavos arba sokolado, uztat jos spalva tokia ir yra, tarp balintos kavos ir balintos kakavos.
Man nei vieni, nei kiti nelabai... amžiais nerandu neutralių spalvų apatinių, kad tiktų... jie ant manęs kažkokie per pilki gaunas, kaip užskalbti, tai negi vaikščiosi tokia "pasipuošus". Jai reik kūno spalvos, naudoju šviesiai rausvus
Va va... anei šilta, anei šalta man netinka, man ta tarpinė - balintos kavos su šokoladu
Tai gaunas, kad esu visgi neutralus tipas ... o pagal ryškumą/tamsumą neįsipaišau nei į vieną ribinį tipą tai kur man eit?