Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(inc @ 2013 10 16, 08:48)
Sumislijau tokį teoriją, kad true spring geriausios spalvos yra mūsų trispalvės spalvos. Pavasariukai, kaip jums mano mintis?

Išsiėmiau linzes lotuliukas.gif

Vadinasi, tikri lietuviai gali būti tik true spring, ir niekas daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti

A tai kiti tipai tada kokios tautybės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 16, 08:56)
A tai kiti tipai tada kokios tautybės g.gif

Nu latviai aiškiai deep autumn biggrin.gif
Atsakyti
eee, ne taip giliai aš čia knisu lotuliukas.gif

Aš tas savo panas kai rengiu pastebėjau, kad vienai ką berengčiau geriausiai tinka geltona, raudona ir žalia, bet tokios kaip atmintyje man vėliavos spalvos. Žinoma, ir tas vėliavas visaip išdarkytom spalvom padaro, bet turiu omeny tokias tvarkingas ir teisingas. Na vat ir sugalvojau, kad reik man rokiruotes padaryt jų nustatytuose tipuose. Vieną perkeliu pas true, o kitą pas light (čia tą kurią už bright laikiau). Vat ir nereiks labai aiškintis man už jų akių ryškumą lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, skaičiau skaičiau, galvojau galvojau, bet nesimatavau labai nieko, bet mąstyčiau, kad esu dark (deep) autumn, ar pritartumėte man? smile.gif Mano pačios akimis sau geriausiai atrodau su tamsiom spalvom, esu biškiuką prie medicinos, tai darbinis baltas chalatas man visai netinka, o vat juoda man visai nieko, tamsiai mėlyna, raudona tokia tamsi, bet ne bordo, bet gal tarybinio pomidorų padažo spalvos ( g.gif ), tamsiai žalia, samaninė tokia, bet gal į rudumą, nėra kad būtų žalia žalia. Taigi, Jūsų teismui smile.gif

http://www.part.lt/vartotojo_galerija
Atsakyti
[quote=akoya_lt,2013 10 16, 10:06]
Sveikos, mergaitės, skaičiau skaičiau, galvojau galvojau, bet nesimatavau labai nieko, bet mąstyčiau, kad esu dark (deep) autumn, ar pritartumėte man? smile.gif Mano pačios akimis sau geriausiai atrodau su tamsiom spalvom, esu biškiuką prie medicinos, tai darbinis baltas chalatas man visai netinka, o vat juoda man visai nieko, tamsiai mėlyna, raudona tokia tamsi, bet ne bordo, bet gal tarybinio pomidorų padažo spalvos ( g.gif ), tamsiai žalia, samaninė tokia, bet gal į rudumą, nėra kad būtų žalia žalia. Taigi, Jūsų teismui smile.gif

Žiūriu, kadman pačiai neatidaro blush2.gif

user posted image

Gal dabar bus geriau smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akoya_lt: 16 spalio 2013 - 10:31
QUOTE(Noa @ 2013 10 15, 17:41)
Nda. O pp to Obamą vadinti juodaodžiu?! lotuliukas.gif

Obama tikras gražuolis, o jeigu dar ir dainuotų, tai Cicinui tik slėptis beliktų smile.gif

Dėl spalvų teorijos ir trsipalvės blink.gif ; tai matyt žmonių spalvinis koloritas labai linkęs kisti Lietuvoje, žiūrėk nauja okupacija, nauja vėliava - jau najas ir spalvinis tipas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akoya_lt @ 2013 10 16, 11:26)
Sveikos, mergaitės, skaičiau skaičiau, galvojau galvojau, bet nesimatavau labai nieko, bet mąstyčiau, kad esu dark (deep) autumn, ar pritartumėte man?  smile.gif

Aš tai pritarčiau mastau.gif Oda šilta, akys šiltos. Ko ne?

Arba kitas koks ruduo, warm... Nors man panašiau į deep biggrin.gif

Nors deep tai gal baltas chalatas nebūtų taip jau blogai? Ar jis ten ne baltas, o pastelinis?
Nors va pagal šitą tai chrienoviausiai standartinių spalvų medikų chalatai tinka warm autumn:
http://www.cardigane...-warm-rich.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 16 spalio 2013 - 11:56
akoya_lt, greičiausiai tu teisi mirksiukas.gif ... ot, gerai bus man kompanijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2013 10 16, 12:56)
akoya_lt, greičiausiai tu teisi  mirksiukas.gif ... ot, gerai bus man kompanijos smile.gif

inc, kaip noreciau jusu foto pamatyti..... Na palyginimui biggrin.gif Jus deep autumn, kaip supratau?
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 10 16, 13:30)
inc, kaip noreciau jusu foto pamatyti..... Na palyginimui biggrin.gif Jus deep autumn, kaip supratau?

Jos paraše yra nuoroda į jos blogą. Ten eik ir žiūrėk į sveikatą.
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 10 16, 12:30)

man dzin kiek kas mane kur pamatys, tai čia įmesiu kelias biggrin.gif
user posted image

user posted image

o čia milijonas fotkių beieškant spalvinio tipo
Atsakyti