Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

man negrazu tokie lupdaziai. Nebent Blake Lively dar dar. o visos kitos schmoll.gif
Atsakyti
man dar įdomu, kaip atrodo prie tokių lūpdažių dantys. Labai gintariniai ar vidutiniškai biggrin.gif
Atsakyti

nu taip, rodys tau kas dantis biggrin.gif cia tau ne arklius apžiūrinet prieš perkant lotuliukas.gif
Atsakyti
O tai paskui gali buti vaizdelis ir toks biggrin.gif
http://garbleyak.fil...ips_b.jpg?w=480

apie fuksijos spalvos lupdazius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 14 spalio 2013 - 17:53
Tiesa, bytte, Mute ir inc, buvau pabandyt ir palygint jusu visu pudras, 4u.gif tai ka galiu pasakyt, byttes oda pasirode sviesiausia ir rausviausia, man niekaip netiktu ta pudra, ji net ne i persikine i grynai i salta rozine puse, tokia grynai snieguoles baltuoles oda. smile.gif O Mutes ir inc pudru atspalviai labai panasus, inc gal vos vos tamselesnis, Mutes truputi maziau rausvumo, mano odai inc pudra irgi netiko, tamsumas atitiko, o atspalvis visai ne tai ko reikia, per siltas, per daug persikinis ar koks, labiau tiko toks kaip Mutes, tik irgi man dar rausvumo reiketu isimti, pilkumo prideti. Zodziu pasilyginau save su jumis visomis ir susidariau ispudi kad esu kazkokios saltai pilkai gelsvai zalsvai beige spalvos odos. unsure.gif Gaila kad ten nebuvo Lumene reikes kada dar su savo Lumene atspalviu palygint. ax.gif

Beje, clear mat makeup is essence sake nebebus jau pudru...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 14 spalio 2013 - 18:06
QUOTE(Hiver @ 2013 10 14, 18:45)

blink.gif Nafig, nė nesimatuosiu irnesakyk.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 10 14, 20:05)

Beje, clear mat makeup is essence sake nebebus jau pudru...

nu bliamba, tik atrask gera daiktą kad tiktų ir tuoj pradingsta doh.gif
Prisiminiau, kad kažkada mėginau Mary Key, beige spalvą, rai man per tamsi mano odai. schmoll.gif
reiks pamegint ką nors iš mineralinių pudrų, niekaip neprisiruošiu mėginukų parsisiųst ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 10 14, 21:01)
blink.gif Nafig, nė nesimatuosiu irnesakyk.gif lotuliukas.gif

biggrin.gif nu nebent reiktų kabliuką į lūpas įsivert, kad nesišypsotum ir kalbant dantys nesimatytų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 14, 20:27)
biggrin.gif  nu nebent reiktų kabliuką į lūpas įsivert, kad nesišypsotum ir kalbant dantys nesimatytų lotuliukas.gif

Blin, mano tie dantys nėr labai baisūs, kai pas dantistą reikalavau balinimo, nedavė - sakė, reikalo nėra. Bet būčiau buvus su tokiu lūpdažiu, jaučiu, būtų davęs lotuliukas.gif
Atsakyti

tai kai sumastysi kad reik balintis, tai pasidazyk fuksijos lūpdažiais, kai išbalins, iš tolo švies kaip fosforas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mano gan geltoni, deja, ypač iltys
jaučiu kaip osbornė būčiau
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 14, 22:39)
tai kai sumastysi kad reik balintis, tai pasidazyk fuksijos lūpdažiais, kai išbalins,  iš tolo švies kaip fosforas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kaip Cicinas būsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 14, 21:29)
Blin, mano tie dantys nėr labai baisūs, kai pas dantistą reikalavau balinimo, nedavė - sakė, reikalo nėra. Bet būčiau buvus su tokiu lūpdažiu, jaučiu, būtų davęs lotuliukas.gif

isivaizduoju, kaip atrodytu odontologes pirstines, po darbo prie tokios rozines burnos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 10 14, 23:43)
Kaip Cicinas būsiu biggrin.gif

nebusi, nes sviesios odos fone, balciausi dantys nesvyti. ant balto baltas.
Atsakyti