Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Tai va, kad ne, visos pas mus Kristianose stovi... Na žiemos dar nestovi, čia tik preview, betgi stovės.

Man tai iš esmės visos tos iki šiol nekliuvo. Vasarinį tą blizgį netgi nusipirkau, nes manau, kad light springui jis priklauso pagal etatą biggrin.gif Ir į rudeninį žiūrėjau, bet persigalvojau, nes turiu beveik tokį pat biggrin.gif

Aišku, yra tokių "spygliukų", kaip tie pravedimai, su kuriais lygiai tokiais į gatvę - sunkiai, betgi Dioro akių pravedimai yra brendas, kaip Chanel grandinės... O iš esmės žiūri į foto ir galvoji - vau!
O į tą kalėdinę pasižiūrėjau ir akis išpūčiau biggrin.gif

Gal jis pasisamdo tą manekenę, ir ne kitą, ir turi ant jos bet kokį špaklių demonstruoti. O tuo tarpu kosmetiką kuria ne tik blondinėms, kokia ta manekenė yra, brunetėms irgi reikia. Nes iš esmės tas kalėdinis lūpdažis - fantastinio grožio, ir manekenė labai graži, tik viens prie kito netinka...
Atsakyti
Noa, o man visai neblogai ta manekene, kazkuo su Gwen Stefani asociacijas kelia ax.gif

va radau kita nuotrauka, anoj labai kazkokia pajuodele, biggrin.gif cia seseliai graziau krenta

user posted image

sioji irgi , su dark winter/autumn lupdaziu
user posted image

Siaip tose fotosesijose is bet kokios pilkos pelytes galima islaust kazka visiskai skirtingo, tik manau kad eksperimentas butu vykes butina galutiniam rezultate sukurti harmoninga tipa, Dioro atveju gavosi turbut clear spring ax.gif

user posted image
Atsakyti
Ale tikrai šitoj foto visai pusė bieso... Nu ant ribos ant ribos ant ribos, bet vat dar neperlenkta biggrin.gif
Pas juos ten visada yra biskutuką "ant ribos", bet čia lygis toks, nu. Iš mokėjimo, taip sakant, eina, ne iš nežinojimo. O tai didelis skirtumas, kaip mums sakydavo dailės mokykloj kompozicijos mokytoja biggrin.gif

O va Gven Stefani man į žiemą ir panaši mastau.gif

Ot kai tas lūpdažis bus, aš nueisiu ir jį pasimatuosiu. Specialiai! biggrin.gif
Atsakyti
tik pries tai pagulek soliariume ir linzes isistatyk biggrin.gif
Papildyta:
o cia visai zmogiskai:
user posted image
Atsakyti
ar buvo tokia lentele
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 13 spalio 2013 - 00:06
Bet va toj lentukėj Soft summer ir light spring praktiškai viskas tas pats surašyta g.gif
Gal kas turint pavyzdukų kaip derinti Spring'ams raudoną.Turiu raudoną puspaltį, tai nešioju tik su juoda.Bet man atrodo, kad per stiprus kontrastas ant manes gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytojryta @ 2013 10 13, 01:05)

A jiems su galva negerai, ko jie cia tai cool vasarai i palete kareiviska zalia, alyvuogiu, neonine lavanda, oranzine, kremine, persikine, lasisine, terakotine, plakto kiausinio, garstyciu spalvas sudejo? biggrin.gif

QUOTE(aina1979 @ 2013 10 13, 13:46)
Gal kas turint pavyzdukų kaip derinti Spring'ams raudoną.Turiu raudoną puspaltį, tai nešioju tik su juoda.Bet man atrodo, kad per stiprus kontrastas ant manes gaunasi g.gif

gal kaip nors panasiai?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

O cia ne light spring, bet negalejau neidet , labai spalviskai grazu wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 13 spalio 2013 - 13:16
Ačiū.Su rusvu man gražiausias aciuks.gif
Atsakyti

O man pilka su raudonu gražu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mute: 13 spalio 2013 - 16:14
QUOTE(rytojryta @ 2013 10 13, 00:19)
o cia visai zmogiskai:

Nu jo, vat aš ją irgi šita spalva dažyčiau. Kita vertus, šita foto iš tikro taip į akis nekrenta, apie ją diskutuoti nėra ko biggrin.gif

QUOTE(rytojryta @ 2013 10 13, 01:05)
ar buvo tokia lentele

Ne. Ot čiūdikai, vieni sako, kad light springui dulkinos spalvos - baisus blogis, o šitie - še tau ir prašom! Net ir oranžinę, imk, nešiok biggrin.gif

Nu kokias tris spalvas iš bėdos atrasčiau biggrin.gif Įdomūs žmonės, negi reiktų eiti į vestuves, apsirengus Paršiuko Čiuko spalvos sukna? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 13 spalio 2013 - 17:04
QUOTE(aina1979 @ 2013 10 13, 14:34)
Ačiū.Su rusvu man gražiausias  aciuks.gif

Dar galima bandyt tokiu budu, is savo paletes imant spalvas ax.gif
user posted image
Tarkim yra kazkuri is raudonu, tai prie jos derinam ka nors is tu sviesiu smeliniu, kreminiu ar beige, o kokiems batams ar kam kitam ko norim tamsaus (nes ne visada praktiska rudeni sviesios spalvos, ypac apacioj) galim imt ta tamsiai pilka ar tamsiai ruda.

Arba is sitos paletes
Jeigu ta koralini kvadrateli imt kaip jusu raudona paltuka...

user posted image

QUOTE(Noa @ 2013 10 13, 18:03)
Nu jo, vat aš ją irgi šita spalva dažyčiau. Kita vertus, šita foto iš tikro taip į akis nekrenta, apie ją diskutuoti nėra ko  biggrin.gif
Ne. Ot čiūdikai, vieni sako, kad light springui dulkinos spalvos - baisus blogis, o šitie - še tau ir prašom! Net ir oranžinę, imk, nešiok biggrin.gif

O man daejo kad jie ten pasirodo cool summer idejo ta pacia palete kaip ir warm spring, zodziu, nerimta firma irnesakyk.gif

Radau su roziniu lupdaziu Blake Lively, ji yra light spring

user posted image

Emma Stone, bet nezinau koks ji tipas
user posted image

Katy Perry, clear winter lygtai
user posted image

Nicole Richie, soft autumn
user posted image

Si sezona tokios ryskiai rozines ziuriu labai ant bangos. smile.gif Pernai buvo sokoladine vysnia, o siemet visokios avietes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 14 spalio 2013 - 11:38
QUOTE(Hiver @ 2013 10 14, 12:20)
Si sezona tokios ryskiai rozines ziuriu labai ant bangos.  smile.gif Pernai buvo sokoladine vysnia, o siemet visokios avietes.

Jo jo, todėl ir banguoju. Bet žiūrėdama į tas babces, nenusprendžiu, ar man realiai čia gražu, ar ne itin... Nu įdomiai taip...
Atsakyti