Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2013 10 07, 13:50)
Žinok, jei dantys ne vampyro, tai šiltesnių atspalvių lūpdažis kaip tik geriau geltonumą maskuoja.

drinks_cheers.gif Salta spalva labiau isryskina salia jos esancia silta, būdamos salia viena kitos, priesingose spalvinio rato pusese esancios spalvos vieną kitą pabrezia. O dar bytte ir kita teorija minejo, kad spalva, bendra dviem spalvoms, jeigu jos greta viena kitos, susilpnėja. Taigi iseitu kad kreminiai dantys ir persikinis lupdazis, abu turi geltonos, reiskia geltonos abiejose spalvose tampa maziau. O saltas rozinis rupdazis kaip tik paryskintu dantu geltonuma.

QUOTE(LinaGustė @ 2013 10 07, 18:13)
Šis lūpdažis šaltas ar šiltas?
Čia Lumene Wild Rose serijos, Berry nude wink.gif

Fuksiją testavausi, va

Siltas, bet i neuralesne puse. Jums gal rinkciau labiau "apsiniaukusia". biggrin.gif
Gal tokia kaip ta vidurine
user posted image
arba gal net tokia
user posted image
Nors cia tik apie tipa galvojant, siaip jeigu patinka spalva tai galima ivairiai nusimakiazint. pudru pagalba. ax.gif

Fuksija palaidinuke jums gana graziai, bet man atrodo per svari, per skaidri, irgi rinkciau sudetingesne spalva, tokio stiliaus fuksija:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 11 spalio 2013 - 21:46
QUOTE(Hiver @ 2013 10 11, 22:38)
Fuksija palaidinuke jums gana graziai, bet man atrodo per svari, per skaidri, irgi rinkciau sudetingesne spalva, tokio stiliaus fuksija:

Ir tai reikštų, kad ana ruduo? Ar ne?

Žiūriu aš dabar į Dioro špakliaus kalėdinę kolekciją. Nu špaklius kaip špaklius, bet man bais keistai atrodo babcės makijažas. Aš, aišku, suvokiu, kad čia apšvietimas, reklama ir fotožopa, nu bet vis dėlto mastau.gif Žiemos spalvos ant kažkokios pavasarinės manekenės???
user posted image

O tai kodėl dabar jisai taip padarė, ar jis juodas manekenes išbaigė? unsure.gif Ne nu, foto gal nieko, o kaip ji natūroj su tokiu lūpdažiu eitų? unsure.gif dantys kaip persikai, o pati kaip hepatitas vaikščiojantis? unsure.gif

Ar čia man vienai ne į temą atrodo, o kitiems viskas labai gerai? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 11 spalio 2013 - 21:48
QUOTE(Noa @ 2013 10 11, 22:47)
Ir tai reikštų, kad ana ruduo? Ar ne?

Žiūriu aš dabar į Dioro špakliaus kalėdinę kolekciją. Nu špaklius kaip špaklius,  bet man bais keistai atrodo babcės makijažas. Aš, aišku, suvokiu, kad čia apšvietimas, reklama ir fotožopa, nu bet vis dėlto mastau.gif Žiemos spalvos ant kažkokios pavasarinės manekenės???
O tai kodėl dabar jisai taip padarė, ar jis juodas manekenes išbaigė? unsure.gif Ne nu, foto gal nieko, o kaip ji natūroj su tokiu lūpdažiu eitų? unsure.gif dantys kaip persikai, o pati kaip hepatitas vaikščiojantis? unsure.gif
Ar čia man vienai ne į temą atrodo, o kitiems viskas labai gerai? unsure.gif

Arba ziema su rudens itaka g.gif

Gal ta babce clear tipas? smile.gif Buna ir realiam gyvenime panasiu tipazu baltais plaukais, tona "idegio" ant veido ir saltais lupdaziais. ax.gif

Radau panasia tik rudaplauke biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 11 spalio 2013 - 22:10
Nu vo vo vo, esmė perteikta...

Tai vis viena ta ana babencija, su šviesiom akim ir baltais į gelsvumą plaukais, nebus gi žiema.

O kita vertus... Paėmus vasarą... Atbalinus plaukus... Prigrimavus, šiltai apšvietus...

Kita vertus, vis viena gatvėj bus per ryšku jai. Nebent čia specialiai. na, ji manekenė, jai viskas galima, bet užsidėtų kokia tokių spalvų nemanekenė... biggrin.gif
Papildyta:
O vat kai pacūkė buvau, tai maždaug taip nešiojau visai ramiai biggrin.gif

user posted image

Ai nu kelmas žino. Jei pati babcė graži...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2013 10 12, 00:08)
Arba ziema su rudens itaka g.gif

Gal ta babce clear tipas? smile.gif  Buna ir realiam gyvenime panasiu tipazu baltais plaukais, tona "idegio" ant veido ir saltais lupdaziais. ax.gif

Radau panasia tik rudaplauke biggrin.gif
user posted image

Na Beyonce priskiriama clear spring, todel jai tie lupdaziai nera baisiai
user posted image
nors man atrodo kad tokia spalva labiau tinka tamsiaplaukem, ne rudaplaukem. nors jos atveju gali buti del odos spalvos, kad tamsesne
Atsakyti
Man atrodo, tie konkretūs Beyoncės ir tos Dioro manekenės lūpdažiai yra elementoriškai per šalti. Jei Hot Pink, tai gerai, bet kad ten mano monitoriaus parodymais joks ne hot, o koks tai fuksija...

user posted image
Atsakyti

pas clear winter taip pat yra tokia fuksija, kaip pas deep winter, bent jau mano monitorius taip rodo. Pagal teorijas CS gali naudot kai kurias CW spalvas, bet gal iš tikro jai Hot Pink labiau tiktu nei fuksija, vat idomu butu palygint g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 12, 12:40)
pas clear winter taip pat yra tokia fuksija, kaip pas deep winter, bent jau mano monitorius taip rodo. Pagal teorijas  CS gali naudot kai kurias CW spalvas, bet gal iš tikro  jai Hot Pink labiau tiktu nei fuksija, vat idomu butu palygint g.gif

O kaip tu ją, zarazą, palyginsi, kad ji, jaučiu, tą vieną ryškų lūpdažį turi ir tik su juo valkiojasi, o šitos temos neskaito aktyviai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Davai apie Dioro špaklių pasakyk biggrin.gif Beyoncė tai ką, kaip nori, taip dažosi, kas jai neleis? Nu bet Dioras tai ***** ne koksai ten!
Atsakyti
nu žinok turi ir dar vieną lūpdažį biggrin.gif nu ne hot pink, kažkas panašaus į flame spalvą iš CS. taip kad galim palygint . Šitas man atrodo šiltas ir labiau jai tinka g.gif
user posted image

o tas Dioro, nu ka žinau g.gif nu mano galva šviesiaplaukėms tokios spalvos lūpdažis tai nelabai, ypač tom dviem paskutinėm, Man žiūrint į jas visas veidas dingsta, lieka tik lūpos.. a tai kur akys ir plaukai g.gif biggrin.gif biggrin.gif
Va žiūrėk, šitokia splava labiau tinka šviesiaplaukėms, jei jau nori kažko rūžavo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mute: 12 spalio 2013 - 12:07
man regis tas dioro lupdazis derintas prie akiu, ir tik prie akiu tas lupdazis ir derinasi. ir siaip ta nuotrauka tai meno kurinys neperkeliamas i realybe. pastatytu kas ta pridazyta manekene gatveje prie normaliu moteru, butu klaunas is siaubo filmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 12 spalio 2013 - 17:37
QUOTE(rytojryta @ 2013 10 12, 18:34)
man regis tas dioro lupdazis derintas prie akiu, ir tik prie akiu tas lupdazis ir derinasi. ir siaip ta nuotrauka tai meno kurinys neperkeliamas i realybe. pastatytu kas ta pridazyta manekene gatveje prie normaliu moteru, butu klaunas is siaubo filmo.

Nu va. Bet kodėl tas Dioras taip padarė? Jis gi grandas, legenda, tai manekenių pas jį visų atspalvių marios... Sakytum, pasirinkimo nebūtų!

Gi va kaip jo paties kitos špakliaus kolekcijos atrodo? Be jokių tokių. Va, 2013 ruduo:
user posted image

Arba šių metų vasara:
user posted image

2013 pavasaris:
user posted image

Visur viskas daugiau mažiau idealiai... O su ta žiema ko jie taip? unsure.gif
Atsakyti
gal skirtingom rinkom ir skoniam tos reklamos kurtos. nes ruses ar arabes kokias delikaciais atspalviais kazin ar susizaves lotuliukas.gif o pinigu jos turi, ko gi nepaimti lotuliukas.gif todel madu namai joms prikuria salotiniu tasiu, ciklameniniu lupdaziu ir tt
o musuose tokios spalvos neina. tokiu ryskiu nenaturaliu spalvu niekad neisperka, o kai koks neblogas atspalviukas, amzinai to nr lupdazio nebuna.

kaip reklamos tai man visos grazios. na kaip kokie paveikslai, ne kaip spaklinimosi pvz.
o kai pradedi ziureti detales:
kaledinej spalvos sizofos, rudens spalvos labai grazios, bet tie sparnai ant akiu nilabai, vasarines mergaites lupos perpustos atrodo kaip zuvis ar ateivis, pavasario spalvos l grazios, tik roziniai vokai dideliam plote nevisai.
Atsakyti