Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Mute @ 2013 10 07, 20:17)
nu tas tavo monitorius, tai ans apdulkejes, dabar jau šiltas lotuliukas.gif gal ne ten šildymą pajungei lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

blink.gif Tai dabar dar pasakyk, kad ir internetas pabrangs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 07, 21:35)
blink.gif Tai dabar dar pasakyk, kad ir internetas pabrangs lotuliukas.gif

o tai ne manai, aišku brangiau, neišsisuksi lotuliukas.gif man atrodo kad LinaGuste bus viena koja darkautumn, kita darkwinter, bet gal daugiau winter, kad jai ir rudens spalvos kai kurios tinka g.gif
Atsakyti
Aš iš patirties pasakysiu, kad čia jau su foto nė velnio neišsisuksi. Ant savęs žinau. Pati esu toks gana neutralus tipas tarp pavasario ir vasaros. Tai kol pati nesupratau, tol niekas ir neatspėjo - fotoaparatas ribotas, apšvietimai skiriasi, vat įmesiu nušaltėjusią foto ir pareikšiu, kad aš light summer - ir patikėsit biggrin.gif

O va natūroj sakiau - spalvas dėlioji ir į veidrodį žiūri. kadangi aš light, man "stiprios" spalvos aplamai netinka, ar tai būtų terakota, ar fuksija, man abi per ryškios ir baisios smile.gif O visokios blidnos - visos daugiau ar mažiau tinka, ir sužiūrėk ten, kad gudrus, daugiau ar mažiau netinka, kai iš esmės vis viena tinka biggrin.gif

Bet vat dedi, dedi, ir staiga pamatai, kad akivaizdžiai šilta spalva netinka ne taip labai, kaip akivaizdžiai šalta spalva! Akys atsiveria...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 07, 21:00)
Bet vat dedi, dedi, ir staiga pamatai, kad akivaizdžiai šilta spalva netinka ne taip labai, kaip akivaizdžiai šalta spalva!  Akys atsiveria...

Nu bet ka daryyyyt... Neturiu as va tokio matymo ir suoprocio, kad va tas tai jau man tinka, o anas tikrai netinka doh.gif doh.gif As tik pasiziuriu, kad akys zvairos nebutu, paakiai nepajuode, nosis ne per didele, figura normaliai atrodo ir man jau grazu biggrin.gif O ten spalvos visokios...... Daznu atveju net nesuprantu, silta spalva ar salta doh.gif Nu bet lyg ir nesu daltonike g.gif biggrin.gif
Atsakyti
man tas lūpdažis irgi per vidurį, nei labai šiltas nei labai šaltas
labai panašų turiu, bet jis man pačiai kiek per ryškus ir kiek per šiltas turbūt
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 10 08, 08:24)
Nu bet ka daryyyyt... Neturiu as va tokio matymo ir suoprocio, kad va tas tai jau man tinka, o anas tikrai netinka  doh.gif  doh.gif  As tik pasiziuriu, kad akys zvairos nebutu, paakiai nepajuode, nosis ne per didele, figura normaliai atrodo ir man jau grazu biggrin.gif O ten spalvos visokios...... Daznu atveju net nesuprantu, silta spalva ar salta  doh.gif  Nu bet lyg ir nesu daltonike  g.gif  biggrin.gif

Tai ir man tas pats buvo, nes aš irgi, kaip ir tu, pakankamai neutralus tipas - ant ribos. Tik aš tarp pavasario ir vasaros, o tu tarp rudens ir žiemos...

Man irgi kartais sunku suprasti, kas turima omeny "šiltas - šaltas". Nes taip iš esmės visos geltonos yra šltos, o visos mėlynos - šaltos biggrin.gif O kad ten mėlyna šalta kaip mėlyna ar šiltesnė kaip mėlyna, tai man pievos biggrin.gif Su grameliu žalios - šiltesnė, su grameliu raudonos - irgi ta mėlyna finale nušiltėja, žo, vargo vakarienė.

Užtai ir sakau, ką daryk. Dėliok, kol suprasi, kuris baisiau netinka - šiltas ar šaltas. Aiškias spalvas dėliok, neabejotinai šiltas ir šaltas. Aš pati kaip šiltą naudojau oranžinį "Norfos" maišiuką biggrin.gif Žiūrėk labiau į kaklą, kaklo spalva aiškesnė... Aš irgi ne per labiausiai ten supratau. Bet dėliojau, dėliojau ir staiga daėjo...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 08, 12:11)
Žiūrėk labiau į kaklą, kaklo spalva aiškesnė... Aš irgi ne per labiausiai ten supratau. Bet dėliojau, dėliojau ir staiga daėjo...

Va va, sita reik atsimint wink.gif Ir dar su krempudrom pasibandyt ant kaklo.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 07, 19:27)

o man (rudeniui) nr 1 saltas isrodo. aisku dar gali buti monitoriaus paklaida. man tikrai netiktu, net nebandyciau. aisku sitoj kolekcijoj yra ir dar saltesniu.
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 10 07, 15:13)
Šis lūpdažis šaltas ar šiltas?
user posted image
user posted image

Šiltas
QUOTE(Noa @ 2013 10 07, 16:27)

Nr.1 - man atrodo vėsokas g.gif Ar čia ta pati spalva?
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 10 08, 13:15)
Šiltas

Nr.1 - man atrodo vėsokas  g.gif  Ar čia ta pati spalva?

Na pagal google vaizdus tai tas pats lupdazis turetu buti doh.gif
Bet siaip toje foto, kur as savo idejau, tai spalva salta, ane? Na tokia labiau rozine, nei koraline. Ir lyg man tinka g.gif
Atsakyti

mano spalva va tokia nr 63, realiai šiek tirk šviesesnė bet manau kad ji šalta
http://www.goldenros...n-rose-lipstick
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 10 08, 10:42)
Na pagal google vaizdus tai tas pats lupdazis turetu buti  doh.gif
Bet siaip toje foto, kur as savo idejau, tai spalva salta, ane? Na tokia labiau rozine, nei koraline. Ir lyg man tinka  g.gif

man "ant jūsų" tas lūpdažis atrodo šiltas. Labiau koralinė negu rožinė. Ir atrodo, kad tinka

Mute, jūsų nuorodoje Nr.63 tikrai šaltas
Atsakyti