Žinok, jei dantys ne vampyro, tai šiltesnių atspalvių lūpdažis kaip tik geriau geltonumą maskuoja.
Nu tai fig čia galvot, jei lūpdažiai gražiau šaltesni - reiškia žiema Sveikinam apsisprendus
QUOTE(Noa @ 2013 10 07, 13:50)
Žinok, jei dantys ne vampyro, tai šiltesnių atspalvių lūpdažis kaip tik geriau geltonumą maskuoja.
Nu tai fig čia galvot, jei lūpdažiai gražiau šaltesni - reiškia žiema Sveikinam apsisprendus
Nu kazkaip as vis tiek nesu isitikinusi
Reikes eit prasitestuot su lupdaziais ir su krempudrom
Šis lūpdažis šaltas ar šiltas?
nu man gražu, ir pagal mane čia šaltas, nes aš panašų turiu - rožinį ir prie tamsiu plaukų dabar visai gerai atrodo. Jei būtum ruduo, tai tokia spalva netiktų manau. O tu fuksijos (rožinės) spalvos rūbų nesitestavai? nes ta spalva žiemos yra
Mano monitoriuj tai tas lūpdažis šiltas. Kokia čia spalva, pagooglint kad?
Kuri?
Tada man ji kažkokia neutrali
Bet galėtų dar kas nors užeit Su kitu monitorium
va būtų antra ar ketvirta ar penkta - sakyčiau, aiškiai šalta. Kokia 11 - aiškiai šilta, sau tokią imčiau
O dabar
Man net tavo fuksija kažkokia šilta, gal mano minitorius šiltas?
va būtų antra ar ketvirta ar penkta - sakyčiau, aiškiai šalta. Kokia 11 - aiškiai šilta, sau tokią imčiau
O dabar
QUOTE(Noa @ 2013 10 07, 20:35)
Tada man ji kažkokia neutrali
O dabar
O dabar
nu tas tavo monitorius, tai ans apdulkejes, dabar jau šiltas gal ne ten šildymą pajungei