Labas Nauja spalva mano garderobe. Ruduo ar žiema? Tinka ar ne?
QUOTE(LinaGustė @ 2013 10 06, 13:01)
man Jusu spalvinis tipas panasus i milos kunis
QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 03, 21:37)
Prašom kelti nuotraukas, pabursim visos kolektyviai
trumpam dedu http://www.part.lt/i...4b10e0ce155.JPG
WeGa, akį iš arčiau įdėkit
Man tai lyg ir pavasaris kažkatras tai...
Man tai lyg ir pavasaris kažkatras tai...
Jūs palaukit inteligentų, bet man tai akis šilta, ir aš sakyčiau, kad light spring Kaip Amanda Seyfried, pavyzdžiui.
O iš bėdos dar - true (warm) spring.
Kad light summer, abejoju dėl tos šiltos akies.
Kad soft summer... Kelmas žino, mano monitorius rodo šiltumo daugiau. Nors gal? Nu bet ne
Žiema ir ruduo atkrenta, nesąmonė, ni ni ni.
Bet šiaip man pačiai visada įtartinai atrodo, kai žmogus priskiria savo tipui, tam, kur ir pats priklauso, atrodo, kad jis kitų akyse nematęs Užtai dar tegu ekspertesni ekspertai ateina
Ei Akį įdėjot, o visą vaizdą išėmėt Ne, vien iš akies ekspertai nieko nepasakys
Papildyta:
Nu blyn, mergos Bijot vilko, neikit į girią Jei jau taip bijot save rodyt, tai neklauskit tada čia savo tipų Eikit pas kosultantus, mokėkit 300 Lt, tiksliai pasakys, suteiks garantijas, ir nereiks viešintis
Papildyta:
Atvirai pasakius, mačiau tave ir gražiau atrodant Baisu nėr, bet čia pagal tą principą - gražiam žmogui ir snarglys tinka. Akys kažkokios pilkos pasidarė
O iš bėdos dar - true (warm) spring.
Kad light summer, abejoju dėl tos šiltos akies.
Kad soft summer... Kelmas žino, mano monitorius rodo šiltumo daugiau. Nors gal? Nu bet ne
Žiema ir ruduo atkrenta, nesąmonė, ni ni ni.
Bet šiaip man pačiai visada įtartinai atrodo, kai žmogus priskiria savo tipui, tam, kur ir pats priklauso, atrodo, kad jis kitų akyse nematęs Užtai dar tegu ekspertesni ekspertai ateina
Ei Akį įdėjot, o visą vaizdą išėmėt Ne, vien iš akies ekspertai nieko nepasakys
Papildyta:
Nu blyn, mergos Bijot vilko, neikit į girią Jei jau taip bijot save rodyt, tai neklauskit tada čia savo tipų Eikit pas kosultantus, mokėkit 300 Lt, tiksliai pasakys, suteiks garantijas, ir nereiks viešintis
Papildyta:
QUOTE(LinaGustė @ 2013 10 06, 12:01)
Atvirai pasakius, mačiau tave ir gražiau atrodant Baisu nėr, bet čia pagal tą principą - gražiam žmogui ir snarglys tinka. Akys kažkokios pilkos pasidarė
na gerai http://www.part.lt/i...4b10e0ce259.JPG
plaukai dabar sviesesni dar, sruoguoti
plaukai dabar sviesesni dar, sruoguoti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 10 06, 12:01)
Neblogai, bet noretusi truputi duslesnes lyg ir Paziurejau, tai sita zydra tose smagiose Erszebeth paletese yra pas True winter ir labai artima pas Dark winter.
Dar manau kad tas melynas fonas uz nugaros truputi ne i nauda vertinant spalva. Beje toks duslumas kaip to fono atrodo lyg ir tinkamesnis, kaip kitos galvojat? Man jis kazkaip graziai atitinka akis, jos irgi tokios labiau link muted.
QUOTE(WeGa @ 2013 10 06, 14:48)
trumpam dedu
As irgi balsuociau uz light spring
QUOTE(Noa @ 2013 10 05, 00:12)
Amžiais man jie visi painiojasi
As tai va taip logiskai susideliojus:
Vasara ir ziema abu salti ane? Tai va tie kurie abu salti (cool) be niekieno is siltu tipu itakos yra tie tikrieji - true. Salta vasara maisyta su salta ziema arba salta ziema maisyta su salta vasara.
Lygiai taip ir pavasariai ir rudenys, true - tikrieji kurie yra grynai silti (warm).
O jau ten tie visi likusieji maisytieji tai sinonimu tvarka: Bright=Clear - svaru rysku. Dark=Deep - gilu tamsu.
QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 05, 11:55)
O sita derinuka as budama cool summer (jeigu is tiesu ja esu) manau sekmingai nesiociau , nes virsus navy.
QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 05, 13:33)
Va tokio modelio suknele kaip TSu (tiksliau cia gal sarafanas) kur gaut? Pageidautina kad butu tamsiai pilkas ir su vilna
Ir tokia kaip ta persikinio raso suknele noreciau turet, tik ne del spalvos, del modelio. Idomu kas gamintojas. Nenustebciau kad Doroty Perkins.
QUOTE(Noa @ 2013 10 06, 19:56)
Akys kažkokios pilkos pasidarė
Su tom akim ir spalvom as jau visai vilti praradau. Nesustatysiu as savo tipo tiksliai be normalaus fotiko Ta bliuzele is tiesu yra ne zydra, o tokia truputi su zalsvu, "teal" lyg ir ta spalva vadinasi. Ir realiai tikrai taip zydrai neatrodo, kaip toj foto O su akimis tai is viso pravalas Jos pas mane zalios, na jei tamsesne aplinka, tai gal ir tamsesnes buna, tokios alyvuogiu zalios, o jei sauleta, pries saule ziurint, tai ryskesnes, sviesesnes kazkiek. Ir kai fotkinuosi, paskui fotike nuotraukas pasiziuriu - nu zalios, lyg ir normalios, o i kompa nuotraukas susikeliu - rudos kazkokios, pilkos arba kaki
***** blemba, o jau taip norisi apsispresti, kas as per asoba tokia, rudens ar ziemos
QUOTE(LinaGustė @ 2013 10 07, 08:26)
Ir kai fotkinuosi, paskui fotike nuotraukas pasiziuriu - nu zalios, lyg ir normalios, o i kompa nuotraukas susikeliu - rudos kazkokios, pilkos arba kaki
***** blemba, o jau taip norisi apsispresti, kas as per asoba tokia, rudens ar ziemos
Nu žėk, apsisprendimui:
Papildyta:
Lūpdažis tau iš kurios gamos geriau tinka?
QUOTE(Noa @ 2013 10 07, 10:30)
Lūpdažis tau iš kurios gamos geriau tinka?
Jooooo, su lupdaziais sunkiau Mazai as ju esu turejusi O kiek turejusi, tai visi saltesni, is ziemos paletes sakyciau Cia dar ir del to, kad mano dantys nera idealiai balti Tai salti atspalviai tikrai geriau ziurisi.