Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Labas 4u.gif Nauja spalva mano garderobe. Ruduo ar žiema? Tinka ar ne? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 10 06, 13:01)
Labas  4u.gif  Nauja spalva mano garderobe. Ruduo ar žiema? Tinka ar ne?  g.gif

man Jusu spalvinis tipas panasus i milos kunis
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 03, 21:37)
Prašom kelti nuotraukas, pabursim visos kolektyviai  ax.gif

trumpam dedu http://www.part.lt/i...4b10e0ce155.JPG smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WeGa: 06 spalio 2013 - 13:48
WeGa, akį iš arčiau įdėkit smile.gif
Man tai lyg ir pavasaris kažkatras tai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 06 spalio 2013 - 14:19
dabar http://www.part.lt/i...b426a4fc998.jpg smile.gif
Atsakyti
Jūs palaukit inteligentų, bet man tai akis šilta, ir aš sakyčiau, kad light spring biggrin.gif Kaip Amanda Seyfried, pavyzdžiui.

O iš bėdos dar - true (warm) spring.
Kad light summer, abejoju dėl tos šiltos akies.
Kad soft summer... Kelmas žino, mano monitorius rodo šiltumo daugiau. Nors gal? mastau.gif Nu bet ne mastau.gif

Žiema ir ruduo atkrenta, nesąmonė, ni ni ni.

Bet šiaip man pačiai visada įtartinai atrodo, kai žmogus priskiria savo tipui, tam, kur ir pats priklauso, atrodo, kad jis kitų akyse nematęs biggrin.gif Užtai dar tegu ekspertesni ekspertai ateina biggrin.gif

Ei biggrin.gif Akį įdėjot, o visą vaizdą išėmėt biggrin.gif Ne, vien iš akies ekspertai nieko nepasakys biggrin.gif
Papildyta:

Nu blyn, mergos biggrin.gif Bijot vilko, neikit į girią biggrin.gif Jei jau taip bijot save rodyt, tai neklauskit tada čia savo tipų biggrin.gif Eikit pas kosultantus, mokėkit 300 Lt, tiksliai pasakys, suteiks garantijas, ir nereiks viešintis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LinaGustė @ 2013 10 06, 12:01)

Atvirai pasakius, mačiau tave ir gražiau atrodant mastau.gif Baisu nėr, bet čia pagal tą principą - gražiam žmogui ir snarglys tinka. Akys kažkokios pilkos pasidarė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 06 spalio 2013 - 18:54
na gerai biggrin.gif http://www.part.lt/i...4b10e0ce259.JPG
plaukai dabar sviesesni dar, sruoguoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 10 06, 12:01)

Neblogai, bet noretusi truputi duslesnes lyg ir g.gif Paziurejau, tai sita zydra tose smagiose Erszebeth paletese yra pas True winter ir labai artima pas Dark winter.
Dar manau kad tas melynas fonas uz nugaros truputi ne i nauda vertinant spalva. blush2.gif Beje toks duslumas kaip to fono atrodo lyg ir tinkamesnis, kaip kitos galvojat? g.gif Man jis kazkaip graziai atitinka akis, jos irgi tokios labiau link muted.

QUOTE(WeGa @ 2013 10 06, 14:48)
trumpam dedu

As irgi balsuociau uz light spring 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 06 spalio 2013 - 21:48
QUOTE(Noa @ 2013 10 05, 00:12)
Amžiais man jie visi painiojasi biggrin.gif

biggrin.gif
As tai va taip logiskai susideliojus:
Vasara ir ziema abu salti ane? Tai va tie kurie abu salti (cool) be niekieno is siltu tipu itakos yra tie tikrieji - true. Salta vasara maisyta su salta ziema arba salta ziema maisyta su salta vasara.
Lygiai taip ir pavasariai ir rudenys, true - tikrieji kurie yra grynai silti (warm). smile.gif
O jau ten tie visi likusieji maisytieji tai sinonimu tvarka: Bright=Clear - svaru rysku. Dark=Deep - gilu tamsu.

QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 05, 11:55)

O sita derinuka as budama cool summer (jeigu is tiesu ja esu) manau sekmingai nesiociau , nes virsus navy. ax.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 05, 13:33)
Suknelės:
user posted image
user posted image

Va tokio modelio suknele kaip TSu (tiksliau cia gal sarafanas) kur gaut? rolleyes.gif Pageidautina kad butu tamsiai pilkas ir su vilna nail.gif
Ir tokia kaip ta persikinio raso suknele noreciau turet, tik ne del spalvos, del modelio. wub.gif Idomu kas gamintojas. Nenustebciau kad Doroty Perkins.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 06, 19:56)
Akys kažkokios pilkos pasidarė unsure.gif

Su tom akim ir spalvom as jau visai vilti praradau. Nesustatysiu as savo tipo tiksliai be normalaus fotiko schmoll.gif Ta bliuzele is tiesu yra ne zydra, o tokia truputi su zalsvu, "teal" lyg ir ta spalva vadinasi. Ir realiai tikrai taip zydrai neatrodo, kaip toj foto doh.gif O su akimis tai is viso pravalas doh.gif Jos pas mane zalios, na jei tamsesne aplinka, tai gal ir tamsesnes buna, tokios alyvuogiu zalios, o jei sauleta, pries saule ziurint, tai ryskesnes, sviesesnes kazkiek. Ir kai fotkinuosi, paskui fotike nuotraukas pasiziuriu - nu zalios, lyg ir normalios, o i kompa nuotraukas susikeliu - rudos kazkokios, pilkos arba kaki doh.gif
***** blemba, o jau taip norisi apsispresti, kas as per asoba tokia, rudens ar ziemos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 10 07, 08:26)
Ir kai fotkinuosi, paskui fotike nuotraukas pasiziuriu - nu zalios, lyg ir normalios, o i kompa nuotraukas susikeliu - rudos kazkokios, pilkos arba kaki  doh.gif
***** blemba, o jau taip norisi apsispresti, kas as per asoba tokia, rudens ar ziemos  doh.gif

Nu žėk, apsisprendimui:

user posted image

Papildyta:
Lūpdažis tau iš kurios gamos geriau tinka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 07 spalio 2013 - 09:29
QUOTE(Noa @ 2013 10 07, 10:30)
Lūpdažis tau iš kurios gamos geriau tinka?

Jooooo, su lupdaziais sunkiau biggrin.gif Mazai as ju esu turejusi biggrin.gif O kiek turejusi, tai visi saltesni, is ziemos paletes sakyciau g.gif Cia dar ir del to, kad mano dantys nera idealiai balti blush2.gif Tai salti atspalviai tikrai geriau ziurisi.
Atsakyti