Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Mute @ 2013 10 05, 16:13)
ir iš kur tuos pvz  trauki?? smile.gif    nu bet sunys ir masinu spalva nei BW nei BS netinka schmoll.gif  eina peklon su tokios spalvos masina vazinet  doh.gif biggrin.gif

čia biggrin.gif
Atsakyti
Light summer tai žydra viskas, o kalėdų senis su išprotėjusiom spalvom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 05, 08:55)
...

A le rimtai gražu g.gif Bet gal aš ne soft autumn, nes mano suopračiu labai bliednai su tokiom spalvom atrodyčiau. Reiks pabandyti
O va šita, tai mano :
user posted image
Atsakyti
Oi ***** lotuliukas.gif Bright winter ant tiek žiaurūs žmonės, kad jiems gyvas šuo nepriklauso, įmetė žaislinį, kai kitiems tai gyvus laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilukai @ 2013 10 05, 17:51)
Light summer tai žydra viskas, o kalėdų senis su išprotėjusiom spalvom lotuliukas.gif

Tai lag mano nori, mano viskas rūžava lotuliukas.gif
Tik paltas kažkodėl žydras, nori, bent paltais keičiamės? biggrin.gif

QUOTE(Tynka @ 2013 10 05, 20:39)
A le rimtai gražu  g.gif  Bet gal aš ne soft autumn, nes mano suopračiu labai bliednai su tokiom spalvom atrodyčiau.

Man tai atrodo, kad ten vis tiek MANO, light spring spalvos biggrin.gif Motyvuoju - šiltos ir jau bliedniau nėra kur. Tai tada kas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 spalio 2013 - 20:07
QUOTE(Noa @ 2013 10 05, 20:06)
Man tai atrodo, kad ten vis tiek MANO, light spring spalvos biggrin.gif Motyvuoju - šiltos ir jau bliedniau nėra kur. Tai tada kas? biggrin.gif

Soft autum spalvos, be to, kad bliednos ir šiltos, dar ir murzinos. O tavo nuskalbtos, vat.
Atsakyti
neeaa paltą nebent soft summer pilką paimčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 05, 21:14)
Soft autum spalvos, be to, kad bliednos ir šiltos, dar ir murzinos. O tavo nuskalbtos, vat.

Tai kad ten nemurzinos biggrin.gif Rūžava labai jau švari biggrin.gif O smėliava spalva yra smėliava, jinai negali būti murzinesnė ir švaresnė biggrin.gif Nešvarumai yra tos spalvos! biggrin.gif
Atsakyti
light spring
user posted image
user posted image
tas šiltos žalios megztukas, tai mano draugė tikrai true/light spring, tai jau n metų praėjo, o aš atsimenu tokį jos megztuką, kuris jau taip idealiai jai tiko, jis būtent tokios spalvos buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 05 spalio 2013 - 20:24
QUOTE(Tynka @ 2013 10 05, 08:51)
tai turbūt, kad galima. Bet žinia, mes va vis nepatenkintos tai savo tipais, atrodo, kad kt geri, o vat nuosavas, tai jau be ryyyšio  tongue.gif O gal kur užmatei dailiai atrodančių soft autumn, labai gerai būtų koks pvz. Nes nu man nuoširdžiai jos tokios visos "volosom rus" papuola.

Užmačiau!

Gisele Bundchen

Olsen dvynės

Drew Barrymore
Papildyta:
QUOTE(Dilukai @ 2013 10 05, 21:23)
tas šiltos žalios megztukas, tai mano draugė tikrai true/light spring, tai jau n metų praėjo, o aš atsimenu tokį jos megztuką, kuris jau taip idealiai jai tiko, jis būtent tokios spalvos buvo biggrin.gif

lotuliukas.gif
Nelabai didelio grožio spalva biggrin.gif
Papildyta:
Ar tik čia nebus soft autumn?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ką?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 05, 20:17)
Tai kad ten nemurzinos biggrin.gif Rūžava labai jau švari biggrin.gif O smėliava spalva yra smėliava, jinai negali būti murzinesnė ir švaresnė biggrin.gif Nešvarumai yra tos spalvos! biggrin.gif

Vadinasi, galit dalintis kai kuriais rūbais, viena išmurzina, kita išskalbia. Šiaip SA turi gana pavasariškai atrodančių spalvų...

user posted image

Palyginimui light spring:

user posted image

Bent jau didelę dalį rausvų ir žydrai žalsvų galit dalintis.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2013 10 05, 20:49)

Ar tik čia nebus soft autumn?

Gal greičiau true autumn, tokios sodrios spalvos.
Atsakyti
user posted image

user posted image

Ir netgi toks kažkodėl mastau.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 05, 21:54)
Gal greičiau true autumn, tokios sodrios spalvos.

O tu po vieną spalvą pažiūrėk. Gi ir pas warm autumn sočiai tų spalvų sodrių.

Visi daro taip - kai reikia kokiam tipui pasiūlyt outfitą, tai siūlo ne iš jo paletės, bet iš jo paletės parinkę tai, ko kitose paletėse nėra, kuo tas tipas išsiskiria.

Bet realiai paimi gi kokią neutralią spalvą, kokią rusvą, pridedi aqua skarą - ir gaunasi visiems tipams tinkama apranga biggrin.gif

Ir aš irgi matau daug savo ir warm autumn bendrumų biggrin.gif

Aš ėmiau šitą paletę:
http://www.thechicfa...a.com/soft.html
ten apačioj. O po ja yra spalvų pavadinimai..

Ir dar pridėčiau, kad šitos paletės nėr visai pilnos. Pvz. mano asmeninėj tikrai buvo tokia plytos raudona. Prie neutrals. O čia visos plytinės permestos tik rudeniui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 spalio 2013 - 21:03
user posted image

Atsakyti