Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 04, 23:15)
Nu taip, taip. Kaip ir warm=true...

Amžiais man jie visi painiojasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 05, 00:04)
Palauk, praeis  irnesakyk.gif Aš irgi su džiaugsmu prisipirkau durnų spalvų, ypač oranžinių, bet po to suvokiau, kad jos, kad ir kaip tiktų man prie veido, yra ne mano. Vienintelė nauda iš tipo sužinojimo - jog pradėjau migruoti nebe į žiemos, o į rudens pusę. Nes jis labiau tinka prie warm spring. Būčiau clear spring - migruočiau garantuotai į žiemą, pavasaryje irgi nelikčiau  schmoll.gif

nu vat galvoju kad gal nepraeis g.gif nes kazkaip pasamonėje pradėjo lysti kai kurios spalvos, kurias nešiojau jaunystėj, kai dar buvau natur biggrin.gif ir man jos tiko pasirodo, kai rimčiau pamasčiau. bet itariu kad dėl gyvenime ivykusios kitos traumos man reikėjo kažkaip save gydyt, tai nusigydžiau į rudenį, nes pritaikiau sau vaistus "man patinka šios spalvos" biggrin.gif vat dabar lyginu tas "patinkančias spalvas" su tinkančiom spalvom, nu ir pradeda nebepatik tos "tinkančios spalvos" biggrin.gif ir viskas dėl naujos plaukų spalvos biggrin.gif įsimylėjau , kaip sakant esu kaip su rožiniais akiniais lotuliukas.gif o kadangi esu lyg CS tai laisvai galiu migruot i CW, tik dar čiumadanai iki galo dar nesusikrauti, nes vizos dar sau neisdaviau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 04, 19:43)
Soft autumn - labai patogus tipas. Spalvos ramios, gali sau leisti ir šiltas, ir šaltas. Žaisti atspalviais, o ne "color blockais". Atrodyti ir subtiliai, ir kartu pritrenkiančiai (o clear tipui - pavasariui, žiemai - neįmanoma būti subtiliam ir tuo pačiu pritrenkiančiai gražiam). O baisumas ar grožis priklauso nuo bruožų, ne nuo tipo. Va, žiemos - kokios ryškios, o įsivaizduok kumpanosę kreivu snukiu...

tai turbūt, kad galima. Bet žinia, mes va vis nepatenkintos tai savo tipais, atrodo, kad kt geri, o vat nuosavas, tai jau be ryyyšio tongue.gif O gal kur užmatei dailiai atrodančių soft autumn, labai gerai būtų koks pvz. Nes nu man nuoširdžiai jos tokios visos "volosom rus" papuola.
Atsakyti
Aha, ir jei kas kur matė gražų light spring, tai griebkit ir neškit čia. Aš nieko nedarysiu, tik pasižiūrėsiu ir paimsiu pavyzdį biggrin.gif

Rūžavai, salotiškai ir beveik baltai apsirengusių neneškit, spirkit jiems į uodegą ir lai eina kur ėję dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 10 05, 07:51)
tai turbūt, kad galima. Bet žinia, mes va vis nepatenkintos tai savo tipais, atrodo, kad kt geri, o vat nuosavas, tai jau be ryyyšio  tongue.gif O gal kur užmatei dailiai atrodančių soft autumn, labai gerai būtų koks pvz. Nes nu man nuoširdžiai jos tokios visos "volosom rus" papuola.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Man labai gražu... O su light spring sudėtinga rasti ką gražaus. Kaip ir praktiškai su visais spring.
Papildyta:
Iš siūlomų light spring derinių gal tokie per beige derinimai neblogai atrodo:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Va kokį grožį light spring siūlo, čia gal ir man būtų galima pasinaudoti:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 05 spalio 2013 - 10:39
Ką ir reikėjo įrodyti, viskas su rūžavy arba šviesu dry.gif

O ta pati pirma motera graži, ir galėtų būti light spring, ir aš turiu tokius karolius biggrin.gif Bet va su rūžavu ir basta dry.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 05, 11:55)
Va kokį grožį light spring siūlo, čia gal ir man būtų galima pasinaudoti:

Imk į sveikatą, man salotinių, rūžavų ir beveik baltų nesiūlyti dry.gif
Atsakyti
Noa, žėk, ką radau - tai siūloma light spring. Tavo juoda reabilituota bigsmile.gif

user posted image

Dar nežūžavas:

user posted image
Atsakyti
Mas jamam šituos nerūžavus! Mes seivinamės juos! biggrin.gif

Rūžavus atiduodam vargstantiems biggrin.gif
Atsakyti
Na va, kai kitiems tipams, tai dar įmanoma rasti, o savo... Bandau ieškoti warm (true) spring padorių variantų, kad būtų ne tos riebios guašinės spalvos blokais sudėtos, kur būtų pažaista atspalviais, dominuotų tamsios spalvos - nifiga verysad.gif

Įkvėpimui su auksinėmis

user posted image

Tarkim, čia pusė bėdos, nors ir "spalvų blokai"

user posted image

Bet iš esmės nieko gero...
Papildyta:
Koks Kalėdų senelis pas jus ateis pagal jūsų spalvinį tipą? lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Noriu būti Light Summer! Dėl senelio biggrin.gif
Atsakyti
Paltukai kiekvienam tipui:

user posted image

Žiedai pagal tipą:

user posted image

Trandalietai hihihi.gif

user posted image

Suknelės:

user posted image

Šuniukai:

user posted image

Namukai:

user posted image

Sportbačiai:

user posted image

biggrin.gif
Atsakyti

ir iš kur tuos pvz trauki?? smile.gif nu bet sunys ir masinu spalva nei BW nei BS netinka schmoll.gif eina peklon su tokios spalvos masina vazinet doh.gif biggrin.gif
Atsakyti