Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

QUOTE(Noa @ 2013 10 04, 20:59)
Man tai atrodo, kad gal ir išeitų, tik nebūtinai tokiais arkliniais kiekiais biggrin.gif Tie arkliniai kiekiai ružavos kažkaip įtartinai atrodo iš viso mastau.gif Va, marškinukus kokius ryškesnius, skarą ar auskarus - gerai, bet ***** megztinį mastau.gif

Aš pati turiu koralinės spalvos megztuką. Kašmyrinį, pavasarį per išpardavimą paroviau. Baisiai prašmatnus megztukas, spalva idealiai man, bet užsidėjus taip ir nebuvau lotuliukas.gif Man kažkaip trauma vaikščiot kaip rožių krūmui lotuliukas.gif Nu dar kokį 100 kg numesčiau, labai būčiau savo linijom patenkinta, tada gal, o dabar jausčiausi kaip paršiukas Čiukas lotuliukas.gif

Žo, gal kada po paltu lotuliukas.gif

Tai va, *****, mus abi traumuoja mūsų spalvinis tipas. Ar čia tik pavasaris yra toks traumuojantis, ar yra ir daugiau tipų, kuriais žmonės nenori būti?

Bet būtent tas megztinis kaip tik neryškus, išblukęs. Ir sugadina viską. Man reikia ryškių, bet jos nedera prie mano vidinės būsenos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 04 spalio 2013 - 21:08
Aš ir nenoriu būti soft autumn. Kaip kažkas sakė - nu lietinis. Va jei matau tokią nekokią moterytę, nu bliedną bliedną, tai aišku ji bus soft autumn. Važinėju dabar viešu trasportu, tai prisižiūriu visokių tipų, nu ir ką - pats beryšiausias - soft autumn. Ir vsii celebriciai, kurie kaip soft autumn pateikti, man baisū. Žodž - aš prie traumuotų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 04, 22:04)
Tai va, *****, mus abi traumuoja mūsų spalvinis tipas. Ar čia tik pavasaris yra toks traumuojantis, ar yra ir daugiau tipų, kuriais žmonės nenori būti?

lotuliukas.gif
Nu aš gal ir sutikčiau būti bright spring, bala nematė.

Bet man atrodo, čia yra mums tiesiog kultūrinis šokas. Galima ir savo tipą atsiderint. Nu pavyzdžiui tu - kokio bb ieškai tų murzinų spalvų? Visokių dulkėtų lašišų. Ar tu tokią valgytum? Ne. Nu tai ir ne tavo biggrin.gif

Bet va reikia įsikalti į makaulę, kad ne visos spalvos iš paletės tinka megztiniams, ne visos maudymukams ir ne visos bliūūūūūūūūzkoms! biggrin.gif

Yra spalvų, kurios gerai, kurios tinka, bet tik plotas neturi būt didelis.

Nu pavyzdžiui. Koks žieminis darbinis kostiumėlis. Taip, pavasarinės spalvos salotinės ir rūžavos, bet tai jopšichmatj, kur su salotiniu kostiumėliu žiemą eit??? Arba kokiu paltu rūžavu? Nugis nesąmonė, ir galvok, kaip sau nori. Ar iš paletės tas paltas, ar ne iš paletės biggrin.gif

Užtai reik imt protingą savo paletės spalvą, kokią ten taupe arba pilką arba tamsiai mėlyną, arba rūdžių bordavą, arba chaki, nu bent tamsiau žalią kokią, ir pirkt tokį kostiumėlį arba paltą.

O va kai reikia kokios kurortinės suknelės, arba maudymkės, tada jau gali imt tas akis braižančias, dar kokius karolius prie to, labai gerai bus, kurorte visi vaikšto kaip papūgos, su pilka ir taupe kurorte prie baseino atrodysi kaip durnius su durelėm biggrin.gif

O jei esi ne kurorte, bet nori ryškiai ir šviesiai - tada imk paletę, bet jau tik malonėk į maikes, marškinukus, apyrankes, šalikus...

Kiek atsimenu teoriją, tai taip. Gaila, kad neatsiminiau jos tada, kai tą megztinį pirkau biggrin.gif Pamačiau kainą, ir užmiršau visas teorijas. Blin, reikėjo verčiau teleloto už tą sumą nusipirkt, gal būčiau milijoną išlošus lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 04, 13:09)
Bato nosis dažniausiai visa bato esmė, ypač žemakulnių. Bet iš tiek, kiek parodyta, katosi, kad neaukštakulniai smile.gif
O man visai neblogai. Kaip tik, toks nerūpestingumo elementas atsiranda, lyg nedaderinta kažkiek. Baisiausia gi priešingai - kai perderinta, kažkas sėdėjo, derino, ir tai matosi! O čia pats tas, noriu rudų batų ir visko, kas tenai paveiksliuky biggrin.gif

visiškai pritariu
ir vėl pritariu biggrin.gif
QUOTE(Noa @ 2013 10 04, 21:17)
kaip durnius su durelėm biggrin.gif

iš kur tas pasakymas? tik vieną kartą esu girdėjus iš vieno žmogaus lotuliukas.gif

manęs tipas netraumuoja, mane traumuoja parduotuvių asortimentas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 04, 21:17)
Kiek atsimenu teoriją, tai taip. Gaila, kad neatsiminiau jos tada, kai tą megztinį pirkau biggrin.gif Pamačiau kainą, ir užmiršau visas teorijas. Blin, reikėjo verčiau teleloto už tą sumą nusipirkt, gal būčiau milijoną išlošus lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2013 10 04, 21:12)
Aš ir nenoriu būti soft autumn. Kaip kažkas sakė - nu lietinis. Va jei matau tokią nekokią moterytę, nu bliedną bliedną, tai aišku ji bus soft autumn. Važinėju dabar viešu trasportu, tai prisižiūriu visokių tipų, nu ir ką - pats beryšiausias - soft autumn. Ir vsii celebriciai, kurie kaip soft autumn pateikti, man baisū. Žodž - aš prie traumuotų  verysad.gif

Soft autumn - labai patogus tipas. Spalvos ramios, gali sau leisti ir šiltas, ir šaltas. Žaisti atspalviais, o ne "color blockais". Atrodyti ir subtiliai, ir kartu pritrenkiančiai (o clear tipui - pavasariui, žiemai - neįmanoma būti subtiliam ir tuo pačiu pritrenkiančiai gražiam). O baisumas ar grožis priklauso nuo bruožų, ne nuo tipo. Va, žiemos - kokios ryškios, o įsivaizduok kumpanosę kreivu snukiu...
Atsakyti
iškart Rossy de Palma akyse atsistojo biggrin.gif
bet negali sakyt jau ji iš kumpos nosies ir kreivo veido maksimum šarmo išgavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 10 04, 22:23)
iš kur tas pasakymas? tik vieną kartą esu girdėjus iš vieno žmogaus lotuliukas.gif

Čia liaudies išmintis smile.gif Posakis turi net kelias kilmes, tiksliau, dvi, ir naudojamas dviem skirtingom prasmėm:

1. Anekdotas: eina durnius per dykumą, nešasi dureles. Jo klausia - kam nešiesi? Jis atsako - o kai man bus karšta, atsidarysiu langą biggrin.gif
Tipo, ne į temą biggrin.gif

1. cit. iš interneto - "Tam, kuris prastai, ilgai dirba ką nors, sakoma - groji kaip durnius su durelėm".
Tipo, užsiciklinęs.

Lingvistiškai išaiškinau smartass.gif
Atsakyti

Vėl jūs čia linksminatės su tais tipais, traumuotos mat, idomu per kurią vietą lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš tai pradžioj buvau traumuota nuo ryškių spalvų ale pradedu gydyt tą traumą lotuliukas.gif ko pasekoje tos ryškios spalvos pradeda patikt, vat ryt eisiu pirkt raudonų lūpdažių, kurių gyvenime iki šiol nesu turėjus schmoll.gif lotuliukas.gif o va dabar užsimaniau nors tu ka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 04, 21:59)
Vėl jūs čia linksminatės su tais tipais, traumuotos mat, idomu per kurią vietą lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aš tai pradžioj buvau traumuota nuo ryškių spalvų  ale pradedu gydyt tą traumą lotuliukas.gif ko pasekoje tos ryškios spalvos pradeda patikt, vat ryt eisiu pirkt raudonų lūpdažių, kurių gyvenime iki šiol nesu turėjus schmoll.gif  lotuliukas.gif o va dabar užsimaniau nors tu ka lotuliukas.gif

Palauk, praeis irnesakyk.gif Aš irgi su džiaugsmu prisipirkau durnų spalvų, ypač oranžinių, bet po to suvokiau, kad jos, kad ir kaip tiktų man prie veido, yra ne mano. Vienintelė nauda iš tipo sužinojimo - jog pradėjau migruoti nebe į žiemos, o į rudens pusę. Nes jis labiau tinka prie warm spring. Būčiau clear spring - migruočiau garantuotai į žiemą, pavasaryje irgi nelikčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 10 04, 22:23)
manęs tipas netraumuoja, mane traumuoja parduotuvių asortimentas doh.gif

Faktas kaip blynas!

Man tik juodą va leistų, nes kartais jos baisingai užsinoriu, kai storai pasijaučiu, ir psio, aš su savo tipu galiu gyvent. Aišku, vasara gražiau, bet turi šarmo ir tas vištašū... Nu blankus light spring biggrin.gif

Bet jau kai pirmą kartą pamatai pavasario paletes, tai žagsi ilgai ir nuobodžiai lotuliukas.gif Kauno zoosodas, papūgų sekcija lotuliukas.gif

Paskui kur nors kamputį pastebi kažką panašaus į ruonį, dar kokio burunduko spalvą, dar camel, ištrauki į pirmą planą, tas rūžavas nugrūdi, megztinių neprisiperki, ir gerai biggrin.gif
Papildyta:

QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 04, 23:04)
Palauk, praeis  irnesakyk.gif Aš irgi su džiaugsmu prisipirkau durnų spalvų, ypač oranžinių, bet po to suvokiau, kad jos, kad ir kaip tiktų man prie veido, yra ne mano. Vienintelė nauda iš tipo sužinojimo - jog pradėjau migruoti nebe į žiemos, o į rudens pusę. Nes jis labiau tinka prie warm spring. Būčiau clear spring - migruočiau garantuotai į žiemą, pavasaryje irgi nelikčiau  schmoll.gif

Palauk, tu man dar paaiškink biggrin.gif Bright spring - tai warm ar clear?

Clear, ania? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 10 04, 22:09)

Palauk, tu man dar paaiškink biggrin.gif Bright spring - tai warm ar clear?

Clear, ania? biggrin.gif

Nu taip, taip. Kaip ir warm=true...
Atsakyti