QUOTE(Noa @ 2013 10 04, 20:59)
Man tai atrodo, kad gal ir išeitų, tik nebūtinai tokiais arkliniais kiekiais Tie arkliniai kiekiai ružavos kažkaip įtartinai atrodo iš viso Va, marškinukus kokius ryškesnius, skarą ar auskarus - gerai, bet ***** megztinį
Aš pati turiu koralinės spalvos megztuką. Kašmyrinį, pavasarį per išpardavimą paroviau. Baisiai prašmatnus megztukas, spalva idealiai man, bet užsidėjus taip ir nebuvau Man kažkaip trauma vaikščiot kaip rožių krūmui Nu dar kokį 100 kg numesčiau, labai būčiau savo linijom patenkinta, tada gal, o dabar jausčiausi kaip paršiukas Čiukas
Žo, gal kada po paltu
Aš pati turiu koralinės spalvos megztuką. Kašmyrinį, pavasarį per išpardavimą paroviau. Baisiai prašmatnus megztukas, spalva idealiai man, bet užsidėjus taip ir nebuvau Man kažkaip trauma vaikščiot kaip rožių krūmui Nu dar kokį 100 kg numesčiau, labai būčiau savo linijom patenkinta, tada gal, o dabar jausčiausi kaip paršiukas Čiukas
Žo, gal kada po paltu
Tai va, *****, mus abi traumuoja mūsų spalvinis tipas. Ar čia tik pavasaris yra toks traumuojantis, ar yra ir daugiau tipų, kuriais žmonės nenori būti?
Bet būtent tas megztinis kaip tik neryškus, išblukęs. Ir sugadina viską. Man reikia ryškių, bet jos nedera prie mano vidinės būsenos