Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

trečias labiau clear spring tiktų nes yra fuksijos spalva, o pas warm spring nėra tokios paletėj, bet kitos spalvos tinka WS. Antras man atrodo toks alyvinės ar panasios spalvos g.gif o pirmas gal labiau panašesnės spalvos į WS
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 10 03, 20:27)
suknelė man deep autumn, megztukas pavasario biggrin.gif

Marškinukai ten, šitie. Vėlgi - rinkausi tarp pirmų ir antrų, teoriškai galvojau, kad turi tikti pirmi, o praktiškai gražiau atrodė antri, veidas ryškesnis. Bet gal jie nebūtinai autumn? Pavasaris turi visokių tamsiai rudų, šokoladinių spalvų - ta fono juoda pusiau persišviečia ir į rudumą atrodo, o marginimas tai kaip ir išvis pavasario spalvų paletė...

QUOTE(WeGa @ 2013 10 03, 20:30)
Sveikos,

gal atsirastu eksperte,kuri padetu man nustatyt savo spalvini tipa? buciau dekinga  4u.gif

Prašom kelti nuotraukas, pabursim visos kolektyviai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 10 03, 21:27)
neturėjus tokios spalvos batų gyvenime, ką prie jų derint neturiu supratimo.
Dabar prie mano taupe bačiokų tai pilkos pėdkelnės atitaikytos (vietoj juodų), džinsai belenkas puikiai eina. O čia kas per kaka spalva tai nesuprantu doh.gif

Man vieną kartą buvo situacija, kai aš pamačiau batus, užsimaniau kaip šikt ir nusipirkau. Berazūmiškai brangius, gražius, patogius... violetinės spalvos biggrin.gif
Ir dar tokios keistos, kažkokios dulkėtos levandinės, kad nė norėdamas neatitaikysi. Su kremava maišytos lotuliukas.gif

Ir tu žinok, aš juos sunešiojau, prie nieko nederindama, ir labai stiliovai jaučiausi lotuliukas.gif

Nu tu įsivaizduok. Nusiperki tokius batus... Ir dar tokios spalvos nagų laką. Ir viskas, daugiau nieko nereikia, nešiok prie ko nori. Pilkų, rusvų, tamsiai mėlynų, chaki. Nors raudonų.
Batai taigi labai gražūs!

O jei dar skarelę su tokios spalvos gėlytėm atradus!
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 03, 17:59)
Tiktų vasarai  thumbup.gif

Dar pamiklinkit akį. Kuri šio megztuko spalva turėtų geriausiai tikti warm spring?

aš už trečią

QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 03, 18:17)
Trečias ir tinka. Nors aš galvojau, kad jis turėtų labiau tikti clear spring, o warm - antrasis. Bet, pasirodo, ne, arba aš visai ne warm...

O čia pažiūrėkit, į rudenį numigravus ar savo tipe?

user posted image

man link rudens g.gif

Dilukai, labai graži batų spalva. Man tiktų prie visko. Na prie ko gi jie gali netikti? Nesugalvoju...
Atsakyti
Noa iš bato nosies matai, kad batai gražūs bigsmile.gif biggrin.gif
va tokie jie
http://images.asos-m...55/image3xl.jpg
o čia juodieji man labai gražūs konkurentai biggrin.gif
http://images.asos-m...ck/image1xl.jpg

na ką žinau niekad rudų batų nenešiojus, taupe spalva man buvo lūžis, o tokios rudos tai niekada niekada neįsivaizdavau. Prie mėlynų džinsų tai bet kokie tinka, o jeigu suknelė, tai kokios pėdkelnės (nelabai mėgstu spalvotas) tai ir nesumislinu
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2013 09 30, 18:42)
O dabar tarkite žodį, kaip man juoda tinka?  4u.gif

Neblogai juoda jums 4u.gif Nors nesu tikra ar labai tamsiai ruda arba tamsiai pilka neatrodytu geriau...
Taciau netinka ta balta dryzuota maikute, jums geriau ziuretusi ramesnis derinys pvz. chaki su juoda, sis gaunasi per daug kontrastingas. g.gif Ir rastai man atrodo jums tiktu sudetingesni, man atrodo turetu graziai ziuretis tie turkiski agurkai, paisley vadinami.

QUOTE(Mute @ 2013 10 01, 15:23)
radau pvz apie juoda ir balta smile.gif

Aciu 4u.gif Nustebino kad soft summer pilka tamsesne uz cool summer ir lyg saltesne. g.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 03, 20:59)
Dar pamiklinkit akį. Kuri šio megztuko spalva turėtų geriausiai tikti warm spring?

Paskutine 4u.gif
QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 03, 21:17)
http://i4.photobucke...zps5d26a6c6.jpg

Megstukas pagal mane soft autumn. g.gif Marskinukai lyg ir true-dark autumn bet gali but kad ir warm spring tinkami, man panasiai buvo su viena palaidinuke irgi permatoma , ji labai tamsiai melyna, atrodytu ziemos, taciau ant kuno kai persvieciama tai igauna tokio minkstumo spalva, pasvieseja, todel ant manes labai gerai ziurisi. smile.gif

QUOTE(Noa @ 2013 10 03, 21:38)
Man vieną kartą buvo situacija, kai aš pamačiau batus, užsimaniau kaip šikt ir nusipirkau. Berazūmiškai brangius, gražius, patogius... violetinės spalvos biggrin.gif
Ir dar tokios keistos, kažkokios dulkėtos levandinės, kad nė norėdamas neatitaikysi. Su kremava maišytos lotuliukas.gif

Ir tu žinok, aš juos sunešiojau, prie nieko nederindama, ir labai stiliovai jaučiausi lotuliukas.gif

Tikrai buna taip drinks_cheers.gif Galima tada startuot nuo batu, ypac kai garderobas dar toks nesuformuotas. Nusipirkus mylimus batus prie ju ieskot palto, striukes, rankines (as labai atsakingai ja renkuosi nes rasti patinkancia rankine man vienas sudetingiausiu uzdaviniu), o palaidinukes ir sijonai, kelnes jau legviau prisiderina kazkaip.

QUOTE(Dilukai @ 2013 10 04, 09:47)
va tokie jie
http://images.asos-m...55/image3xl.jpg
o čia juodieji man labai gražūs konkurentai biggrin.gif
http://images.asos-m...ck/image1xl.jpg

na ką žinau niekad rudų batų nenešiojus, taupe spalva man buvo lūžis, o tokios rudos tai niekada niekada neįsivaizdavau. Prie mėlynų džinsų tai bet kokie tinka, o jeigu suknelė, tai kokios pėdkelnės (nelabai mėgstu spalvotas) tai ir nesumislinu

Rudi batai tai man atrodo rudens ruda. g.gif Tokia vysnia sokolade.
Galima rinktis ir tokius rudus, tik prie ju jau nesiderint tos tipines vasaru spalvos, jeigu rinksites tokias daugmaz neutralias tada galima suderint. Nes tos paletes taip jau sugalvotos kad visos is paletes spalvos tarpusavyje idealiai derinasi, o jau kai imam is kitu paleciu tada ir prasideda "kuryba". biggrin.gif Pati turiu sodriai ryzus batus ir rankine su ryzom rankenom, nors man kaip vasarai nepriklauso, bet kad jau senokai pirkau ir labai myliu tai nesiosiu kol turiu. smile.gif Tai viska derinu kompromisiniu budu su neutralesnem spalvom, tamsiai melyna, neutraliai pilka. Nesiziuri nei murzina taupe, nei pilkos i rausvuma ar rusvos i rausvuma, nei mauve, niekas kas grynai vasarisko. O pedkelnes tinka tamsiai melynos, saltos tamsiai zalios, vyno spalvos, neutraliai pilkos, off white, beje labai graziai su ryza derinasi sidabriskai melsva. O su tokiais kaip jusu rudais tiktu ir vyno, ir sviesesne neutrali pilka, ne per tamsi melyna, ir sokoladiniai atspalviai, balintos kavos, balintos kakavos gal. g.gif
Vieni graziausiu deriniu oxblood su salta metaline pilka:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 04 spalio 2013 - 10:52
vasariskesne ruda:

user posted image

user posted image

user posted image

Man labai grazus akiai spalvinis derinys su tamsiai ruda, prislopinta smaragdine zalia (ar pusies zalia, nezinau kaip ja pavadint?) ir tokia off white:

user posted image

Papildyta:

Dar vienas su ruda sokoladine ir teal , bet sitas pagal mane jau true autumn
user posted image
Papildyta:

Kaip jums tokia navy su sokoladine? g.gif Man kazkaip atrodo kad jos truputi konkuriuoja, kazkuri is ju gal turetu buti sviesesne. g.gif

user posted image

su baltais zirneliais jau geriau, ir ruda cia raudonesne, kontrastingesne, graziau su melyna susiderina
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 04 spalio 2013 - 11:29
o ačiū kiek pavyzdžių bigsmile.gif
tamsiai raudonų kelnių ieškau, noriu su melsva, pieno, taupe spalvom dėvėt wub.gif
pilka beabejo mano nešiojama, mėlyna irgi, va tik su žalia sunkesni santykiai

va dar kartą pasidedu po nosim light summer paletę ir žiūriu kur čia batai:
imant tamsiausias neutralias tai yra: taupe, pilka, ruda kažkokia violetiniai šokoladine? ir tamsiai mėlyna dar g.gif
nueini į parduotuvę ir matai juodus ir ryžus batus, o jeigu jau būtų kokia netipinė tau tinkanti spalva tai klouniškas modelis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilukai: 04 spalio 2013 - 12:15
QUOTE(Dilukai @ 2013 10 04, 09:47)
Noa iš bato nosies matai, kad batai gražūs bigsmile.gif  biggrin.gif

Bato nosis dažniausiai visa bato esmė, ypač žemakulnių. Bet iš tiek, kiek parodyta, katosi, kad neaukštakulniai smile.gif

QUOTE(Hiver @ 2013 10 04, 12:24)
Kaip jums tokia navy su sokoladine? g.gif  Man kazkaip atrodo kad jos truputi konkuriuoja, kazkuri is ju gal turetu buti sviesesne. g.gif

O man visai neblogai. Kaip tik, toks nerūpestingumo elementas atsiranda, lyg nedaderinta kažkiek. Baisiausia gi priešingai - kai perderinta, kažkas sėdėjo, derino, ir tai matosi! O čia pats tas, noriu rudų batų ir visko, kas tenai paveiksliuky biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 03, 21:17)

Žinok, atvirai pasakius, aš tą nuotrauką trečią kartą žiūriu, ir man ten kažkas nepatinka, ir nežinau kas. Gal ta mėsos spalva tokiam dideliam plote - būtų jos mažiau, man atrodo, būtų geriau.

Kažkaip veido spalvai nieko gero nepriduoda, ir nežinau, lyg ir derinta, bet kažkas nesigavo mastau.gif Man murzinokas tas megztinis... Kažkokia neutralesnė spalva tokiam plote būtų geriau. tamsiai mėlyna ar kažkokia taupe, ar chaki.

Ir tos gėlytės nežinau kaip Nežinau, kas mano jose kliūva, bet ***** kliūva.

Beje, tie trys įdėti megztukai irgi murzinoki kaip pavasariui, rudeniniai. Mano monitoriuj...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 spalio 2013 - 13:17
QUOTE(Hiver @ 2013 10 04, 10:48)
Megstukas pagal mane soft autumn. g.gif  Marskinukai lyg ir true-dark autumn bet gali but kad ir warm spring tinkami, man panasiai buvo su viena palaidinuke irgi permatoma , ji labai tamsiai melyna, atrodytu ziemos, taciau ant kuno kai persvieciama tai igauna tokio minkstumo spalva, pasvieseja, todel ant manes labai gerai ziurisi. smile.gif   

drinks_cheers.gif
O kažin, negalima savo tipui teoriškai netinkamą spalvą prijaukinti per sąveiką su kita spalva? Ar ne tu rašei, kad kai šalia yra dvi spalvos, sudėtyje turinčios kažkokią tą pačią, tuomet abi atrodo turinčios mažiau tos spalvos? Bet sunku įsivaizduoti, kaip praktiškai tai gali atrodyti.

QUOTE(Hiver @ 2013 10 04, 11:24)
Dar vienas su ruda sokoladine ir teal , bet sitas pagal mane jau true autumn

Ir man tokie tinka, bet aš prie šokoladinės ir teal dar kokią geltoną įsimesčiau, bent akcentus.

Navy su šokoladine, jeigu tik jos abi, be tos smėlinės, tai niūru, bet nesakau, kad negražu. Asociacija - sovietinių laikų mokyklinėmis uniformomis aprengti ir sustatyti berniukai ir mergaitės biggrin.gif

Oxblood man labai rudeninė spalva - įdėta batų nosis mano kompe atrodė pilkesnė, kažkoks taupe variantas g.gif Beje, šita spalva man kaip išeitis vietoj šaltesnių bordinių ir vyšninių, kurių nelabai galiu nešioti, nes veidas tampa baltai rožinio atspalvio. Oxblood šiltesnė, į rudumą. Nors ir ne pavasario. Vis vien noriu į rudenį, nors tu ką.

QUOTE(Noa @ 2013 10 04, 13:09)
Žinok, atvirai pasakius, aš tą nuotrauką trečią kartą žiūriu, ir man ten kažkas nepatinka, ir nežinau kas. Gal ta mėsos spalva tokiam dideliam plote - būtų jos mažiau, man atrodo, būtų geriau.

Kažkaip veido spalvai nieko gero nepriduoda, ir nežinau, lyg ir derinta, bet kažkas nesigavo mastau.gif Man murzinokas tas megztinis... Kažkokia neutralesnė spalva tokiam plote būtų geriau. tamsiai mėlyna ar kažkokia taupe, ar chaki.

Ir tos gėlytės nežinau kaip Nežinau, kas mano jose kliūva, bet ***** kliūva.

Beje, tie trys įdėti megztukai irgi murzinoki kaip pavasariui, rudeniniai. Mano monitoriuj...

Tai, jaučiu, gadina tas megztukas murzinai lašišinis. Būtų skaisčiau lašišinė - tada gal būtų gerai. Išvis mane keisčiausiai veikia soft autumn spalvos, ypač pilkai melsva ir šviesios melsvos į gelsvumą, bet ne žalumą (turkį). Neatrodo, kad ligonė, kaip su vasaros spalvom, pvz. pelenų rožine, bet oda kažkokį keistą negyvą atspalvį įgauna. Vadinasi, neišeina man rudens spalvomis rengtis? WS "giminaitis" true autumn tokią murziną šaltokai lašišinę lyg ir turi, bet man ji nė pro kur? Marškinius, jeigu foną traktuosim kaip šokoladinį, gal galima laikyti ir WS palete g.gif
Atsakyti
Navy su šokoladine ir su smėline man niūru, kažkaip man abi nelabai schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 04, 19:51)
Vadinasi, neišeina man rudens spalvomis rengtis?

Man tai atrodo, kad gal ir išeitų, tik nebūtinai tokiais arkliniais kiekiais biggrin.gif Tie arkliniai kiekiai ružavos kažkaip įtartinai atrodo iš viso mastau.gif Va, marškinukus kokius ryškesnius, skarą ar auskarus - gerai, bet ***** megztinį mastau.gif

Aš pati turiu koralinės spalvos megztuką. Kašmyrinį, pavasarį per išpardavimą paroviau. Baisiai prašmatnus megztukas, spalva idealiai man, bet užsidėjus taip ir nebuvau lotuliukas.gif Man kažkaip trauma vaikščiot kaip rožių krūmui lotuliukas.gif Nu dar kokį 100 kg numesčiau, labai būčiau savo linijom patenkinta, tada gal, o dabar jausčiausi kaip paršiukas Čiukas lotuliukas.gif

Žo, gal kada po paltu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 spalio 2013 - 21:00