Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvinis tipas

Nieko nežinau, bet labai įdomu.
Pas mane pačią akiniai bordavi ir visai ne iš mano paletės.
Bet kad aš su jais einu tik iki tualeto iki lovos, tai nieko tokio - namiškių nervai stiprūs, o pašaliniai toj atkarpoj nesivalkioja biggrin.gif
Atsakyti
na tokie gal light'ams turėtų tikti?
o kiek matavausi į baltos spalvos pusę akinių - keistai kažkaip jie žiūrisi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 10 02, 20:54)
na tokie gal light'ams turėtų tikti?
o kiek matavausi į baltos spalvos pusę akinių - keistai kažkaip jie žiūrisi
user posted image

Nuo visos lightų giminės siunčiu šituos akinius k čiortovoj babuškie, čia nežinau kokio grožio reikia būt, kad su tokiais žmoniškai atrodyt biggrin.gif nebent tamsius stiklus susidėt, prie balto maudomo priderint ir kokioj Nicoj prie baseino su jais voliotis. Ir tai netinka, reiktų - kad su svarovskiais... lotuliukas.gif
Papildyta:
Dar kokius tokius kas lightams pasiūlytų - tai dar bala nematė... Aišku, forma kaip Chromčenko, ale spalvos gerai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif net pamiršau ką rašyt norėjau besijuokdama lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Noa tik jau nereikia, niekad negali žinot kokia durna forma akinių ims ir tiks prie veido biggrin.gif
Atsakyti
pamiklinkit akį ar vasarai geriau tokios spalvos batai ar vistik juodi biggrin.gif
vadina tai oxblood, bet man rudai violetinė kažkokia
nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 10 03, 20:48)
pamiklinkit akį ar vasarai geriau tokios spalvos batai ar vistik juodi biggrin.gif
nuoroda

Man tai atrodo, kad tokie. Nežinau apie juodus, aš už juodus, bet šitie tai kaip vasarai sugalvoti. Jei monitorius nemeluoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilukai @ 2013 10 03, 19:48)
nuoroda

Tiktų vasarai thumbup.gif

Dar pamiklinkit akį. Kuri šio megztuko spalva turėtų geriausiai tikti warm spring?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2013 10 03, 21:59)
Tiktų vasarai  thumbup.gif

Dar pamiklinkit akį. Kuri šio megztuko spalva turėtų geriausiai tikti warm spring?

gal trečias g.gif nu dar pirmas gal g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 10 03, 20:07)
gal trečias g.gif  nu dar pirmas gal g.gif

Trečias ir tinka. Nors aš galvojau, kad jis turėtų labiau tikti clear spring, o warm - antrasis. Bet, pasirodo, ne, arba aš visai ne warm...

O čia pažiūrėkit, į rudenį numigravus ar savo tipe?

user posted image

Atsakyti
suknelė man deep autumn, megztukas pavasario biggrin.gif

neturėjus tokios spalvos batų gyvenime, ką prie jų derint neturiu supratimo.
Dabar prie mano taupe bačiokų tai pilkos pėdkelnės atitaikytos (vietoj juodų), džinsai belenkas puikiai eina. O čia kas per kaka spalva tai nesuprantu doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal atsirastu eksperte,kuri padetu man nustatyt savo spalvini tipa? buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti