Sveikos Aš tik dabar patrikau, kad tema baigėsi, tai skuodžiau ieškot. Užsiprenumeruoju ir vėl su jumis būsiu
Prisijuokiau vakar ir šiandien iš jūsų plepalų
O dabar tarkite žodį, kaip man juoda tinka?
O šitą foto atsistojusi tiesiai prieš langą dariau. Tai oda tokia pabalusi, bet akių spalva žalia, tokia reali
http://s20.photobuck.../...rt=3&page=1
O dabar tarkite žodį, kaip man juoda tinka?
O šitą foto atsistojusi tiesiai prieš langą dariau. Tai oda tokia pabalusi, bet akių spalva žalia, tokia reali
http://s20.photobuck.../...rt=3&page=1
po teisybei tai nežinau tinka ar ne juoda nors kai žiūriu į foto, tai žvilgnis į akis krypsta, ne š juodą spalva, tai gal tinka
Man tai atrodo, kad tinka, bet mano žodis irgi ne kažką - aš iš tų žmonių, kurie mano, kad visnokiu ar kitokiu būdu ji vis tiek visiems tinka
Bet va ar balta - juoda tinka, tai galvos nedėčiau. Man gražiau, kai tų dryžiukų nematau
Bet va ar balta - juoda tinka, tai galvos nedėčiau. Man gražiau, kai tų dryžiukų nematau
a tai ko tau tie dryžiukai netinka? juk pvz CS grynai juoda nelabai tinka, geriau kad pamarginta su juoda būtų
Nežinau. Tai gal gali būt pamarginta, bet ar būtinai su balta??? Gi juodas su balta tai turbūt tik vienai kažkuriai žiemai tinka, o geriausiai tai išvis niekam
iš kur ištraukei, kad juoda su balta tik vienai žiemai paletėse pas visas žiemas man atrodo tos spalvos yra. o čia gal iš tos serijos, kad jei tau negalima tai ir niekam netinka
QUOTE(Mute @ 2013 09 30, 21:37)
iš kur ištraukei, kad juoda su balta tik vienai žiemai paletėse pas visas žiemas man atrodo tos spalvos yra. o čia gal iš tos serijos, kad jei tau negalima tai ir niekam netinka
Aik tu, ot tundra
O tu žinok, man sakė tada, kai nustatinėjo mano tipą. Kadangi tada tai buvo naujovė, tai ten dar pravedė pasakojimą, kaip reikia savo spalvas žinoti, nu ten reklminę prakalbą, iš serijos. Ir ten kas man įsiminė. Tipo, jos sakė, kad vat laikoma, kad oficialus derinys yra juoda - balta, vos ne visiems tinkamas oficialia proga, turėk baltus marškinukus juodą sijonuką, ir būsi viskam pasiruošus. O iš tikro, sakė jos, balta ir juoda spalvos aplamai mažai kam tinka, o jau jų derinys - apskritai žudantis reikalas. Sakė, dar baltą su kažkuo arba juodą su kažkuo - daugiau tipų nešioti gali, bet vat tas konkretus derinys tik kažkuriai vienai žiemai, nepamenu kuriai.
sakė dar, kad su juoda aplamai deriniai turi būti labai apgalvoti, nes juoda labai sustiprina bet kokią spalvą. Kaip sako, kai žmogus pradeda keisti garderobą - pradėkite nuo skarelių, marškinių, tada jau švarkai paltai, tada jau kelnės sijonai. Bet, sakė, vat jei derini prie juodo - tai pradėt nuo pačių nekalčiausių, bliedniausių savo spalvų. Tarkim (pas mane ir tada buvo viskas juoda ), man raudona spalva tinka, bet jau derinys raudona - juoda - smertis, blogiau už vieną juodą. Raudona - tik su pilka, smėline, tamsiai mėlyna. O su juoda - na tai iš bėdos kreminė, smėlio, melsvos visokios, gelsvos, pastelės, žodžiu. Tik ne raudona, geltona ir jau apsaugok viešpatie ne balta, kurios pas mane paletėj nėra ir nienafig nereikia!
Ir dar sakė, kad balta apskritai irgi mažai kam tinka. Balta realiai turi būti ne šviesesnė, kaip dantys. Jei balta bus tamsesnė už dantis - dantys atrodys geltonesni, negu yra. Net, sako, jei tau atrodo, kad kitų paletėje yra balta, tai nieko nereiškia, nes ta balta tikrai baltai nelygi (pridėjo, akurat, su atspalviu).
Va, iš kur žinau
Papildyta:
Ai, dar kuo gerai tos BFAS paletės. Ten nėr taip, kad vat gavau spalvas, ir noriu - sagas, noriu - paltą tokios spalvos imu. Ten išskirstyta. Pavyzdžiui, man akcentuose tinka tokia markerinė žalia. Bet tik akcentuose, megztinis toksai - jau ne. Yra ten Basics, Accents, Lights ir Brights, ir paaiškinimai, kaip kurią spalvų grupę naudot ir ką su kuo derint. Pvz. darbiniai variantai - basics su light, ryškesni, vakarinesni - brights arba brights + basics, o jau accents - tik į kraštelius, aksesuarus, iš bėdos - į sportinę aprangą, bet ginkdie ne į kokią ten suknią iki žemės.
Kitaip tariant, jei daikc yra tavo paletėj tokioj va nesuskirstytoj, tai dar nereiškia, kad galima jį derinti su bet kuo iš tos paletės ir vis tiek gerai bus.
kažkur skaičiau apie juoda su balta, reiks pasiknist kur skaičiau. Nors kai aš testavaus spalvas, tai man juoda su baltu ir balta su juodu sakė tiko, vat o dabar ir juoda ir balta atskirai nėra blogai, o esu viena koja CS, o kita koja CW, neapsisprendžiau dar į kurią čia pusę pasinešt
QUOTE(Mute @ 2013 09 30, 22:27)
kažkur skaičiau apie juoda su balta, reiks pasiknist kur skaičiau. Nors kai aš testavaus spalvas, tai man juoda su baltu ir balta su juodu sakė tiko, vat o dabar ir juoda ir balta atskirai nėra blogai, o esu viena koja CS, o kita koja CW, neapsisprendžiau dar į kurią čia pusę pasinešt
A fig ten znajet, gal tiko, su kitais palyginus? Aš net visai nesu įsitikinus, kuri iš žiemų ten buvo, kuriai būtent tinka, ar tik ne CW ir bus?
Man tai tikrai nelabai
Kartais aš nusidedu ir prie kurortinio įvaizdžio baltą panaudoju... Bet ne su juoda, jau tokio blūdo tai nedarau
Man rodos Noa čia bais protingai supasakojo apie juodas baltas ir kt derinius pgl BFAS. Bet aš tai baisi nusidėjėlė (na dabar jau mažiau), bet nešiodavau balta + juoda, baltus marškinius iš vis mėgstu, vasarą tuo labiau. Nes nu kur gauti tuos "baltus", bet ne baltus.
QUOTE(Tynka @ 2013 10 01, 08:39)
Nes nu kur gauti tuos "baltus", bet ne baltus.
Neskalbk porą savaičių...