Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai.IV tema

QUOTE(yerena @ 2013 10 24, 23:10)
Jums reikės:
žguto, smeigtuko (plokščia galvute ar su kilpute), karoliuko (kuris tiktų pagal dydį į žguto vidų (spalva, faktūra nesvarbu)), kepurėlės, akmenuko/swarovski užbaigimui, įrankių:

jau ir siaip buvau vaizda susidariusi kaip ta padaryti, bet jusu vaizdine medziaga thumbup.gif
dar karta aciu.
beje, o tu biseriuku nr cia kokioj internetinej parduotuvej (kad susikalbetume)? nes esu pastebejusi, kad skirtingose parduotuvese skirtinga numeracija, arba kai kur isvis spalvos apibudinimas tik aprasomas be jokio nr.
ir Jus atrinkinejat taip sakant "is akies", nes kaip isivaizduoju kito budo nera... ?
Atsakyti
Akva0004, perku čia, gyvai. Man patinka, kad yra didelis spalvų bei dydžių pasirinkimas, galima pasitarti su maloniom ir paslaugiom pardavėjom. Kitose parduotuvėse (pvz. Karoliukai, Pilies g., Vilniuje) pardavėja tiesiog parodė pirštu kryptį, kur sukabinti maišeliai su karoliukais (nedaug jų ten buvo), o jau pati spręsk, koks tai dydis, ant pakelių tik kainos užklijuotos, paklausta dėl dydžių atrėžė kad pati rinkčiaus kas man tinka, "...nes niekuom negaliu padėti...".Apsisukau ir išėjau, daugiau ten neinu iš principo.
Beadshop.lt turi Preciosa karoliukų, bet ten skurdokas pasirinkimas, ypač kai reiktų raštuotam žgutui parinkti kokias 6 spalvas ir dar to paties dydžio doh.gif
Maloniose Smulkmenose buvau, bet ne karoliukų (akmenukų), gal ir jų turi...
CUP'e Daiwos Boutique irgi turi karoliukų, tiesa, mažai.
O dėl numeracijos ir dydžių man net nešovė į galvą tai palyginti ax.gif Preciosa yra Preciosa, numeracija turėtų būti vienoda. Bet numeracija gali būti skirtinga, jei atspalvis čiut čiut skyriasi. El. parduotuvėje, nuotraukoje gali atrodyti vienodai, o realybėje vieni gali būti tonu šviesesni/tamsesni. Gyvai parduotuvėje teko ne kartą tai pastebėti derinant spalvas mirksiukas.gif
Kaip aš parinkinėju karoliukus? Pirmą- susikuriu sau schemą su konkrečiomis spalvomis. Atspausdinu lapą ir ateinu į parduotuvę. Nukabinu maišelius, pridedu prie konkrečios spalvos ir žiūriu ar tinka atspalviai biggrin.gif
Iš užsienio spalvotų dalykų nesisiunčiu, nes įsitikinau, kad pateiktoje nuotraukoje spalva ne ta pati, kurią gaunu siuntinyje (nekalbu apie baltą ir juodą).

P.S. Jei derinu žgutą prie sijono, tunikos ar suknelės- atnešu į parduotuvę tuos rūbus arba jų medžiagos gabalėlį- tada raštas ir spalvos iš karto aiškios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yerena: 25 spalio 2013 - 13:44
Yerena, o ka siunciat is uzsienio? kokius e-shopus patarsit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo I.J.: 25 spalio 2013 - 13:31
Furnitūrą, satinines juosteles, liniuotes, kilimėlius, peilius, įrankius. Viską superku ebay ir geriausiai iš vieno pardavėjo cool.gif
Mažai užsienio el. parduotuvių, kurios siųstų į LT, o jei ir siunčia- kokios siuntimo išlaidos? Jei iš už EU ribų- dar gi ir muitinės apribojimai dėl prekių bendros kainos blink.gif
Atsakyti
[quote=yerena,2013 10 25,
perku gyvai. Man patinka, kad yra didelis spalvų bei dydžių pasirinkimas, galima pasitarti su maloniom ir paslaugiom pardavėjom.
[/quote]
taip kazkokdel ir pagalvojau, ir as cia perku ir Bead schop (siaip detales kokias ,ne biseri).

tiesa, baigiau uzsakyta zguteli, valu verta. gala uzbaigiau su karoliuku kaip pataret, super technika, o tai vargdavau valu prisiuvinedama kilpute kokia.

user posted image

nemoku normaliai nufotkint, kad priartinus vaizdas nesilietu... o gal ir fotikas lievas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akva0004: 25 spalio 2013 - 14:21
QUOTE(Akva0004 @ 2013 10 25, 15:19)
tiesa, baigiau uzsakyta zguteli, valu verta. gala uzbaigiau su karoliuku kaip pataret, super technika, o tai vargdavau valu prisiuvinedama kilpute kokia.
nemoku normaliai nufotkint, kad priartinus vaizdas nesilietu... o gal ir fotikas lievas...

Gražu žiurėti. Aš ją atradau, kai įstatytas smeigtukas (su kilpute) nutraukė žguto viduje siūlą, už kurio buvo užkabintas ir pradėjo laisvai judėti prailginant viso gaminio ilgį (užsegimo vietoje) styrančiu strypeliu, o karoliukai pabyro kaip iš gausybės rago.
Fotoaparate yra atskira Macro funkcija (gėlytė)- jos pagalba galima turėti vaizdus objekto, nutolusio keleto cm nuo objektyvo.
Atsakyti
SMĖLIO MELODIJOS

user posted image
Atsakyti
Labai grazu ,Aruna:super thumbup.gif thumbup.gif noriu paklausti...ar tai su adata blush2.gif
Atsakyti
Vilmute, sitas irgi nertas. Cia garbanotas zgutas biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif Aruna, gal gali trumpai paaiskinti kaip tu darai. Nes mano gauruociuku kilputes nestoja taip viena paskui kita verysad.gif o tai ir labai idomus variantas.....as rusu forume esu maciusi , bet be paaiskinimo....aciukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri nors yra užmačiusi tutorialą (pamoką) žguto storulio nėrimui? Geriausiai anglų kalba, bet tiks ir rusų ar kt. Iš anksto dėkinga už pasidalinta nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edora: 06 sausio 2014 - 10:57
Labutis, matau, kad jus cia viska taip gerai paaiskinate, tad paaiskinkite ir man kvailai,kaip nerti zguta stroruli, kai jis yra storejantis, na pvz.: pradedau nerti 15 karoliuku ratuka, o vidurijyje sustoreja iki 25 karoliukų ratukyje... internete maciau rusiu forumuose, jos kiekvienam pastorinimui pasidaro ir rastus skirtingus, niekaip nesuprantu, kada dadeti tu karoliuku, kad rasto nesugadinti... Taigi, gal ir nelabai aiškiai pasakiau ko nesuprantu, bet gal galite ir man padėti g.gif ????
Atsakyti