Akva0004, perku
čia, gyvai. Man patinka, kad yra didelis spalvų bei dydžių pasirinkimas, galima pasitarti su maloniom ir paslaugiom pardavėjom. Kitose parduotuvėse (pvz. Karoliukai, Pilies g., Vilniuje) pardavėja tiesiog parodė pirštu kryptį, kur sukabinti maišeliai su karoliukais (nedaug jų ten buvo), o jau pati spręsk, koks tai dydis, ant pakelių tik kainos užklijuotos, paklausta dėl dydžių atrėžė kad pati rinkčiaus kas man tinka, "...nes niekuom negaliu padėti...".Apsisukau ir išėjau, daugiau ten neinu iš principo.
Beadshop.lt turi Preciosa karoliukų, bet ten skurdokas pasirinkimas, ypač kai reiktų raštuotam žgutui parinkti kokias 6 spalvas ir dar to paties dydžio
Maloniose Smulkmenose buvau, bet ne karoliukų (akmenukų), gal ir jų turi...
CUP'e Daiwos Boutique irgi turi karoliukų, tiesa, mažai.
O dėl numeracijos ir dydžių man net nešovė į galvą tai palyginti
Preciosa yra Preciosa, numeracija turėtų būti vienoda. Bet numeracija gali būti skirtinga, jei atspalvis čiut čiut skyriasi. El. parduotuvėje, nuotraukoje gali atrodyti vienodai, o realybėje vieni gali būti tonu šviesesni/tamsesni. Gyvai parduotuvėje teko ne kartą tai pastebėti derinant spalvas
Kaip aš parinkinėju karoliukus? Pirmą- susikuriu sau schemą su konkrečiomis spalvomis. Atspausdinu lapą ir ateinu į parduotuvę. Nukabinu maišelius, pridedu prie konkrečios spalvos ir žiūriu ar tinka atspalviai
Iš užsienio spalvotų dalykų nesisiunčiu, nes įsitikinau, kad pateiktoje nuotraukoje spalva ne ta pati, kurią gaunu siuntinyje (nekalbu apie baltą ir juodą).
P.S. Jei derinu žgutą prie sijono, tunikos ar suknelės- atnešu į parduotuvę tuos rūbus arba jų medžiagos gabalėlį- tada raštas ir spalvos iš karto aiškios.