Ta prasme, kaip apnerti kamuoiuką o ne apverti? Turiu oadarius tokę pamokėlę https://www.facebook...9...9876&type=3
QUOTE(gude @ 2015 05 03, 17:35)
Ta prasme, kaip apnerti kamuoiuką o ne apverti? Turiu oadarius tokę pamokėlę https://www.facebook...9...9876&type=3
Gude aciu uz pamokele!!!labai aiski!!
jau kelis kart bandziau visaip, visokiai budais, nepavykdavo, pasirodo kad nieko baisaus, jei siulas matosi apacioj:)
As norejau israsti buda kad maziau siulo matytusi, ir nepavyko man:D
Taigis darysiu paprasciau:)
Aciu
Sos. Bandau nerti zguta is 12 karoliuku rato. Neiseina . matosi siulas. Bandziau nerti plono zguto budu. Lenda karoliukai i vidu. Nesuprantu. Neiseina. Ploni zgutai kuo puikiausiai iseina. Padekit man prasau.
Mano naujasis augintinis
Man irgi lisdavo karoliukai i vidu, kol nepradejau nerti kitaip - visa kilpute imu su vaseliu, o ne tik kilputes virsunele, ir kad labai kites nebutu neriu laisviau:)
Man irgi lisdavo karoliukai i vidu, kol nepradejau nerti kitaip - visa kilpute imu su vaseliu, o ne tik kilputes virsunele, ir kad labai kites nebutu neriu laisviau:)
QUOTE(*saulyte* @ 2015 05 06, 12:00)
Mano naujasis augintinis
Nelabai supratau O kokiu budu neret? plono zguto ar storo zguto budu.
Papildyta:
Gal mano siulas per plonas. parasyta 16. 50gr. 385m.
as neriu storojo zguto budu, kitaip rusiskuoju, prisitraukiu karoliukiuka, isneriu ir su uzmetimu...
A neriu su maloniose smulkmenose pirktu siulu siuvimui skirtu saba 30:)jie siuso siulsu irgi naudoja:)
A neriu su maloniose smulkmenose pirktu siulu siuvimui skirtu saba 30:)jie siuso siulsu irgi naudoja:)
Sveikos,
as dar noriu patarimo,ka darau ne taip,jei ne visi karoliukai gula tvarkingai?Gal per silpnai neriu,o gal siulas per plonas ?
as dar noriu patarimo,ka darau ne taip,jei ne visi karoliukai gula tvarkingai?Gal per silpnai neriu,o gal siulas per plonas ?
Karosini, nerkit storojo žguto nėrimo būdu.
Karalaite 28, gal biseriukai ne kokybiški?
QUOTE(gude @ 2015 05 07, 08:33)
Karosini, nerkit storojo žguto nėrimo būdu.
As perku cekiska biseri ir pastebejau kad tikrai nera visi vienodi O kokius naudojate jus?
Bandziau nerti 8 nr.biseriu,tai koki imti siula?
QUOTE(Karalaite28 @ 2015 05 07, 08:38)
As perku cekiska biseri ir pastebejau kad tikrai nera visi vienodi O kokius naudojate jus?
nu 8nr labai stambus
as neriu is cekisko, biski tenka atrinkti- bet nieko baisaus
Cekisko biserio 10 nr naudoju, o dailiau atodo 11 nr, bet pasitreniruoti patariu su 10
Tinka 10 nr siulai siuvimui:)man sitie geriausi
QUOTE(Sweetbeads @ 2015 05 07, 11:20)
QUOTE(*saulyte* @ 2015 05 07, 11:53)
Cekisko biserio 10 nr naudoju, o dailiau atodo 11 nr, bet pasitreniruoti patariu su 10
Na man grazu kai stambesnis karoliukas,neriau ir su 10 nr. dekui uz konsultacijas,bandysiu