Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai.IV tema

QUOTE(yerena @ 2015 04 20, 18:26)

Nors aš ir 30 k. rate iš 15/0 neriu plonų žgutų technika

as irgi neriu bet kokio storio plonu zgutu technika blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweetbeads @ 2015 04 20, 20:06)
as irgi neriu bet kokio storio  plonu zgutu technika blush2.gif  blush2.gif

thumbup.gif nes lengviau, greičiau, patogiau: nereikia sekti tų dviejų kasos kilpučių, o ką jau kalbėti apie nerimą už viršutinę...
Atsakyti
Gal galima būtų pažiūrėti kaip jie atrodo.
Kažkada bandžiau storą nerti plono žguto būdu, tai biseriukai lindo į žguto vidų. :/

.............................................................................................
Mano darbus galit pamatyti
http://www.supermama...;#entry68774843
Atsakyti
Prašau, visi 30 k. rate:
user posted image

user posted image user posted image
Papildyta:
gude, jei atsiranda įdubimai, karoliukai įkrenta vadinas siūlas per plonas.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2015 04 20, 19:23)
thumbup.gif nes lengviau, greičiau, patogiau: nereikia sekti tų dviejų kasos kilpučių, o ką jau kalbėti apie nerimą už viršutinę...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sutinku
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2015 04 20, 19:26)
Karalaite28, nieko nesupratau apie tuos stulpelius  ax.gif Pirma išsiaiškiname kokį žgutą norėsite nerti- ploną (neriamas vienaip) ar storuliuką (neriamas kitu būdu)?
Nors aš ir 30 k. rate iš 15/0 neriu plonų žgutų technika

Kadangi as pradziamoksle dar,tai nelabai as zinau skirtumo tarp plono ir storo zguto nerimo.
Pabandysiu paaiskinti kaip as neriu: neriau is 6k. ratuka, tai kai pristumiu karoliuka,uzkabinu uz kilpeles,siula isneriu ne iskart,o kaip zema stulpeli per 2 kartus, del ko gal matosi labaiu siulas.Tai va idmonu ar yra didelis skirtumas kaip istraukti ta siula...
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2015 04 20, 20:23)

O man tada storuliukas gaunasi labai kietas. sad.gif Tai neriu kaip ir reikia nerti storuliukus.
Atsakyti
Karalaite28, kad būtų paprasčiau- kaip Jūsų neriamu būdu atsigula karoliukai- horizontaliai ar atsistoja kampu?

Beje, už kurios/kieno kilpelės užkabinate?

Alacka, gal siūlas per storas? 10/0 ir 11/0 puikiai tinka maxi siūlai. Jei siūlai tinka, tai gal per stipriai įtempiate jį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yerena: 21 balandžio 2015 - 22:25
QUOTE(yerena @ 2015 04 20, 20:46)
Prašau, visi 30 k. rate:
user posted image

user posted image user posted image
Papildyta:
gude, jei atsiranda įdubimai, karoliukai įkrenta vadinas siūlas per plonas.

NU GERAS !!! Ir turbūt raštas kitaip sukasi nei neriant storo žguto būdu ????
Atsakyti
As tai storuliukus prisitaikiau nerti su 0.50 vaseliu, darau biski laisvesnes kilputes, ir apimu visa kilpute su vaseliu ties karoliuku, ir su uzmetimu:)

mano naujoji:

Green metalic
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2015 04 22, 10:40)
NU GERAS !!!  Ir turbūt raštas kitaip sukasi nei neriant storo žguto būdu ????

Taip, rastas dazniau kartojas plonu zgutu variante. Nors as visada koreguoju rasta, kad galutiniame vaizde butu taip, kaip man reikia.
Pvz. aguonos. Juodam zgute norejau kad rastas apsisuktu lygiai du kartus, t.y. per viduri butu pilnai matoma aguona, o galuose, kad jos pasisleptu i vidu (butu "ant sprando"), prie uzsegimo. Baltame zgute tas pats piesinys, tik kad rastas pakeistas taip, kad aguonos butu tik vienoje zguto puseje (arba visos is karto matomos, arba matoma tik ju zaluma).

Visus zgutus neriu su vieninteliu turimu vaseliu- 0.5.

Atsiprasau uz lietuvisku raidziu neturejima blush2.gif
Atsakyti
dar viena rozine svajone:) blush2.gif
(zadeitas, stikliniai perlai)
http://i2.biser.info...-1429718939.jpg
Atsakyti