QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 11 17, 11:44)
aciu. Iskilo klausimas kaip jas pritvirtinti prie zguto. Ar yra skilute praverti siului arba vielutei, ar jas reikia klijuoti?
Klijuoti reikia.
QUOTE(Alacka @ 2014 11 17, 16:52)
o kokiais klijais?
Aš su super klijuoju bet padarau tokius tvirtus galus iš siūlų, tai tuos siūlus prie metalo ir klijuoju, bo karoliai prie metalo tikrai nesilaikys , arba su e 6000, arba su kokiais dvikomponenčiais galima.
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 11 17, 19:04)
Aš su super klijuoju bet padarau tokius tvirtus galus iš siūlų, tai tuos siūlus prie metalo ir klijuoju, bo karoliai prie metalo tikrai nesilaikys , arba su e 6000, arba su kokiais dvikomponenčiais galima.
as kai neriau, tai yra galiukai tokie nunerti is siulu, o paskui jau eina karoliukai. Bandysiu klijuoti.
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 11 10, 23:37)
Aciu
Aš prie karoliukų klijuoju (su dvikomponenčiais). Kol kas dar negirdėjau kad nutrūktų ar pan
QUOTE(Edora @ 2014 11 29, 21:28)
Aš prie karoliukų klijuoju (su dvikomponenčiais). Kol kas dar negirdėjau kad nutrūktų ar pan
Su dvikomponenčiais laikosi. Su super karoliukai prie metalo nekimba. O siūlą prikibdo mirtinai. Eksperimentavau turiu dar vienus klijus gerus. Tik pavadinimo nepamenu. Prie progos pažiūrėsiu.
Graikiškas.
Sveikos, merginos,
nunėriau tokį poilgį žgutą (beveik lariatą) ir norėčiau jam padaryti tokią kilpelę, kuria jį susegti galima. Kaip ji daroma?
nunėriau tokį poilgį žgutą (beveik lariatą) ir norėčiau jam padaryti tokią kilpelę, kuria jį susegti galima. Kaip ji daroma?