Žvaikždėta, ar apie laikrodį klausi? Ten kaip ir sakė yerena , tiesiog nuneriu tris tuščias eiles ir jas suspaudžiu....tą laikrodį dariausi sau ir nešioju kasdien, niekas nenutrūksta.... Papildyta: Žvaigždėta, atsiprašau už vardelio kraipymą
Jo, apie laikrodį klausiau. Ten toks plokščias žgutas. Man jie nesusiploja. Paskutinį - tokį stagarą nunėriau, kad į apyrankę nesuriečiu, apie išilgai net kalbėt nėra ką
Aš kai suploju , tai dar pakišu po kuo nors...pvz: po knygom ar kompu...tiesiog siūlas pasilaužia ir užsifiksuoja.....esu užlaužus ir tokį kietą kaip tu sakai, tiesiog reikia pakišti po svoriu ir palaikyti Papildyta: Ir apyrankė ši iš 30 karoliukų rate ,tai susiplojo paprastai
Aš kai suploju , tai dar pakišu po kuo nors...pvz: po knygom ar kompu...tiesiog siūlas pasilaužia ir užsifiksuoja.....esu užlaužus ir tokį kietą kaip tu sakai, tiesiog reikia pakišti po svoriu ir palaikyti Papildyta:
Ir apyrankė ši iš 30 karoliukų rate ,tai susiplojo paprastai
Aš tokios apyrankės vidų "įdarau" plastikine plokštele, tinkančia pagal apyrankės plotį/žguto storį. Jokių suspausimų tarp sunkių daiktų nenaudoju. Žgutas pasiduoda iš karto.