Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai.IV tema

Matau tik vieną mažą nuotraukytę, Vilmute unsure.gif

Ai tai kad nėr ten ką mokėti su tais koliažais irnesakyk.gif Googlą rausiu ir tiek smile.gif

Alacka, kaip pirmi tikrai neblogi good.gif Tik Pirmo galuose kažko norisi. bent jau man g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti

thumbup.gif

O tie knypsiai gerai laiko? Mano storuliai tokie kieti, kad ko gero nepergnybčiau jų taip g.gif
Atsakyti
Žvaigždėta*, kad ten karoliukai nesuspaudžiami, tiesiog žguto pradžia ir galas nerti keliomis, tuščiomis, eilėmis daugiau.
Atsakyti
Žvaikždėta, ar apie laikrodį klausi? Ten kaip ir sakė yerena , tiesiog nuneriu tris tuščias eiles ir jas suspaudžiu....tą laikrodį dariausi sau ir nešioju kasdien, niekas nenutrūksta.... bigsmile.gif
Papildyta:
Žvaigždėta, atsiprašau už vardelio kraipymą 4u.gif
Atsakyti
Jo, apie laikrodį klausiau. Ten toks plokščias žgutas. Man jie nesusiploja. Paskutinį - tokį stagarą nunėriau, kad į apyrankę nesuriečiu, apie išilgai net kalbėt nėra ką biggrin.gif
Atsakyti
Aš kai suploju , tai dar pakišu po kuo nors...pvz: po knygom ar kompu...tiesiog siūlas pasilaužia ir užsifiksuoja.....esu užlaužus ir tokį kietą kaip tu sakai, tiesiog reikia pakišti po svoriu ir palaikyti biggrin.gif
Papildyta:
Ir apyrankė ši iš 30 karoliukų rate ,tai susiplojo paprastai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmute35 @ 2014 11 11, 21:17)
Aš kai suploju , tai dar pakišu po kuo nors...pvz: po knygom ar kompu...tiesiog siūlas pasilaužia ir užsifiksuoja.....esu užlaužus ir tokį kietą kaip tu sakai, tiesiog reikia pakišti po svoriu ir palaikyti biggrin.gif
Papildyta:
Ir apyrankė  ši iš 30 karoliukų rate ,tai susiplojo paprastai mirksiukas.gif

o kaip tokia apyranke nunerti? irgi su vaseliu, kaip ir zgutus? blush2.gif
Atsakyti
Tai čia tas pats žgutas , tik suplotas....aš ploju jau nuo 15 karoliukų rate, bet geriau jei bent 18 būtų, vaizdas geresnis bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tokios apyrankės vidų "įdarau" plastikine plokštele, tinkančia pagal apyrankės plotį/žguto storį. Jokių suspausimų tarp sunkių daiktų nenaudoju. Žgutas pasiduoda iš karto.
Atsakyti
Gal ir geras budas,bet as nieko nededu......laikosi...kaip tos ploksteles atrodo...idomu pamatyti, nes neteko girdet
Atsakyti
O kur jus perkat storuliukams kepureles? Neriau is 15 karoliuku, dabar niekur nerandu tokios kepureles, visos mazos. verysad.gif
Atsakyti