Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai.IV tema

QUOTE(Alacka @ 2014 10 25, 15:28)
Sveikos, iskilo toks klausimas. Zgutas neriasi is 15 karoliuku ar galima nerti paprastai, kaip ir plonus zgutus?  blush2.gif

Galima, tik kad žgutas bus storesnis lyginant su tuo, kurį sunersite storųjų metodų. Raštas greičiau keisis (jo aukštis bus mažesnis) ir daugiau bus kartojimų. Aš ir iš 30 k. ratuke nėriau plonų žgutų būdu.
Man asmeniškai įtaką daro noras turėti pvz. gražų apskritimą, o ne ovalą vietoj jo, ar kokią kitą taisyklingą figūrą, o ne jos projekcijas. Be to, neriant plonų žgutų metodu karoliukų sunaudojimas yra didesnis negu tą patį raštą naudojant storuliams (priimant, kad abiejų ilgis vienodas).
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 10 25, 23:52)
Galima, tik kad žgutas bus storesnis lyginant su tuo, kurį sunersite storųjų metodų. Raštas greičiau keisis (jo aukštis bus mažesnis) ir daugiau bus kartojimų. Aš ir iš 30 k. ratuke nėriau plonų žgutų būdu.
Man asmeniškai įtaką daro noras turėti pvz. gražų apskritimą, o ne ovalą vietoj jo, ar kokią kitą taisyklingą figūrą, o ne jos projekcijas. Be to, neriant plonų žgutų metodu karoliukų sunaudojimas yra didesnis negu tą patį raštą naudojant storuliams (priimant, kad abiejų ilgis vienodas).

aciu, pradejau nerti savo storuliuka storuju zgutu budu. 4u.gif
Atsakyti
turiu klausimeli...
pirma kart neriau zguta is 10 karoliuku su rasteliu (cekiskas nr10) ir nesuprantu- karts nuo karto pabega rastas (tiksliau vienas karoliukas perbega i kita vieta)??? ar per laisvai neriu ar per suverstai??? kai zguta sustumiu i kruva, vel rastelis isistato i vieta?? o gal cia tokiam zgutui vielutes viduje reikia (kad neissitampytu?)

p.s. gal kas zinote Siauliuose daugiau kokiu karoliuku parduotuviu
be "Bead shop" (Akropolyje), "Sateroje" ir "Perlitos" (dvaro turguje)...
Papildyta:
QUOTE(Alacka @ 2014 10 26, 10:26)
aciu, pradejau nerti savo storuliuka storuju zgutu budu.  4u.gif

gal galeciau nuoroda gauti kaip tas storuliuku zgutu nerimo budas atrodo??? taip pat noriu pabandyti nerti storuliuka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 31 spalio 2014 - 11:10
QUOTE(vikosiuks @ 2014 10 31, 12:12)
turiu klausimeli...
pirma kart neriau zguta is 10 karoliuku su rasteliu (cekiskas nr10) ir nesuprantu- karts nuo karto pabega rastas (tiksliau vienas karoliukas perbega i kita vieta)???

gal galeciau nuoroda gauti kaip tas storuliuku zgutu nerimo budas atrodo??? taip pat noriu pabandyti nerti storuliuka...

Įdėkite nuotrauką kaip tas atrodo, gal kuri patars. Spėju, kad per laisvai neriate arba karoliukai rinkti su klaidelėmis g.gif

Jei skaitote rusiškai, žiūrėkite #403 žinutę.
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2014 10 31, 12:12)
turiu klausimeli...
pirma kart neriau zguta is 10 karoliuku su rasteliu (cekiskas nr10) ir nesuprantu- karts nuo karto pabega rastas (tiksliau vienas karoliukas perbega i kita vieta)??? ar per laisvai neriu ar per suverstai??? kai zguta sustumiu i kruva, vel rastelis isistato i vieta?? o gal cia tokiam zgutui vielutes viduje reikia (kad neissitampytu?)

p.s. gal kas zinote Siauliuose daugiau kokiu karoliuku parduotuviu
be "Bead shop" (Akropolyje), "Sateroje" ir "Perlitos" (dvaro turguje)...
Papildyta:

pamokele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 31 spalio 2014 - 21:39
QUOTE(yerena @ 2014 10 31, 21:11)
Įdėkite nuotrauką kaip tas atrodo, gal kuri patars. Spėju, kad per laisvai neriate arba karoliukai rinkti su klaidelėmis g.gif

Jei skaitote rusiškai, žiūrėkite #403 žinutę.

aciu yerena- labai geros ir issamios nuorodos
http://natalies-perl....com/36395.html
http://natalies-perl....com/61132.html

o cia mano zgutukas (desinej pusej matosi 4 sidabriniai karoliukai- man jie vis pabega) klaidos nera, nes buvau isardziusi perskaicavus karoliukus ir perneriau is naujo - bet man visa pradzia kazkaip pabega, sakau gal labiau pradzioj itempt reikia siula ar kazka???
bet jei sustumiu viena gala su kitu (ta prasme istiesta apyranke stumiu is abieju galu i viduri- visi karoliukai atsistato i vietas..) tai man dabar bet kokiu atveju reikes vielute i vidu kisti, kad ta spaudima palaikyti? o kaip ja iverti, ji nelabai lenda...
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Alacka @ 2014 10 31, 22:36)

super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 01 lapkričio 2014 - 08:30
vikosiuks, bent jau man atrodo, kad tie sidabriniai karoliukai yra didesni negu visi aplinkui (pažiūrėkite į juodus vienetus) ar man tik taip atrodo g.gif Arba pernelyg paleidžiate siūlą, kad tie karoliukai neatsistoja vienoje eilutėje, išsibarsto. Bet toliau matau reikalai susitvarko. Tad tokiu atveju išardyčiau tas pradines, kreivas, eiles, o žgutą prailginčiau tom keliom eilėmis, kurios išnyks.

P.S. O kokį biserį naudojate? Žgutas nėra lygus... pažiūrėkite dešinėje į rožinius karoliukas žguto viršuje, toje vietoje gaminys lyg įdubęs..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yerena: 01 lapkričio 2014 - 12:13
QUOTE(yerena @ 2014 11 01, 13:07)
vikosiuks, bent jau man atrodo, kad tie sidabriniai karoliukai yra didesni negu visi aplinkui (pažiūrėkite į juodus vienetus) ar man tik taip atrodo  g.gif  Arba pernelyg paleidžiate siūlą, kad tie karoliukai neatsistoja vienoje eilutėje, išsibarsto. Bet toliau matau reikalai susitvarko. Tad tokiu atveju išardyčiau tas pradines, kreivas, eiles, o žgutą prailginčiau tom keliom eilėmis, kurios išnyks.

P.S. O kokį biserį naudojate? Žgutas nėra lygus... pažiūrėkite dešinėje į rožinius karoliukas žguto viršuje, toje vietoje gaminys lyg įdubęs..

naudoju preciosa karoliukus... na o del dydzio tai man regis kad jie net pakuotese visis skirtingi buna (rankiok nerankiojes- vistiek skiriasi)
o del nelygumo, tai man jis toks minkstokas kazkoks gaunasi..
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2014 11 03, 10:03)
na o del dydzio tai man regis kad jie net pakuotese visis skirtingi buna (rankiok nerankiojes- vistiek skiriasi)

Pradžiai pabandykite visus plokštesnius, kreivus, platesnius, aukštesnius negu visi likę karoliukus tiesiog atrinkti, bent jau nešokinės karoliukai. Taip, yra spalvos, kurių karoliukai praktiškai identiški, o yra atspalvių, su kuriais dirbti tiesiog trūksta kantrybės gun_bandana.gif
Atsakyti
Kažko nuotraukų mažoka, paskutiniu metu, tai šį bei tą parodysiu.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Rodau ir as savo pirmus darbelius. blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 10 lapkričio 2014 - 18:43
Gražu, Žvaigždėta, thumbup.gif thumbup.gif koliažas iš vis viską sustato į vietas....aš taip nemoku g.gif
Naujas laikrodžio gyvenimas:
user posted image
Pokeris kitaip
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti