Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai.IV tema

Sveikos. Gal galit įdėti youtube nuorodą, kaip gaminti kutus iš biserio suvertus ant valo, tuos kutus deda ant žgutų. Ačių smile.gif
Atsakyti
Jau radau wink.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal galit pasakyti kokiais siūlais nerti žgutus jums patogu? Ar medvilniniais ar polisterio. Nunėriau žgutą medvilniniaiss bet matos daug plonyčiu plonyčių siūliukų kyšančių iš jo. Na šiaip iš toli jie nesimato. Bet iš arti matos
Atsakyti
Jurgitita87, dabar aš tik už poliesterio siūlus: jokių pūkų, styrančių mikrosiūliukų, nudažytų pirštų darbo metu, varginančio karoliukų stumdymo ilgom distancijom...
Atsakyti
Man siūlai pirštų dar nedažė, o jei pasitaiko styrančių plaukelių pūkelių - imu žiebtuvėlį į rankas ir lengvu rankos judesiu jais atsikratau biggrin.gif
Atsakyti
Dirbant su Maxi juodais ir turkio spalvos- pirštai nusidažo nuo pastovaus siūlo įtempimo bei karoliukų stumdymo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2014 10 23, 13:48)
Man siūlai pirštų dar nedažė, o jei pasitaiko styrančių plaukelių pūkelių - imu žiebtuvėlį į rankas ir lengvu rankos judesiu jais atsikratau biggrin.gif

Žiebtuvėlį? O tai karoliukai neišsilydo? smile.gif
Atsakyti
Chmmmmm...aš už medvilninius....ir man niekas nedažo blush2.gif , o nuo polisterinių žgutas styro biggrin.gif ....reiktų pačiai pabandyti smile.gif
Atsakyti
O kokios firmos poliesteriniai? As ant maxi turkio neriau, tai lyg ok buvo?
Atsakyti
QUOTE(Vilmute35 @ 2014 10 23, 19:23)
Chmmmmm...aš už medvilninius....ir man niekas nedažo blush2.gif , o nuo polisterinių žgutas styro biggrin.gif ....reiktų pačiai pabandyti smile.gif

Žgutas, poliesteriniai siūlai, 11/0 karoliukai:
user posted image

Man dažo, nes vienu prisėdimu (dažniausiai prieš einant miegot) nuneriu 30-40 cm žguto ax.gif Pilnai sutinku, kad nuo 10 eilučių pirštai tikrai lieka švarūs...

MildukasK, naudoju Danesoj pirktus siūlus "Butterfly" skirtus odai.
Atsakyti
Sveikos, iskilo toks klausimas. Zgutas neriasi is 15 karoliuku ar galima nerti paprastai, kaip ir plonus zgutus? blush2.gif

rastas
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2014 10 25, 15:28)
Sveikos, iskilo toks klausimas. Zgutas neriasi is 15 karoliuku ar galima nerti paprastai, kaip ir plonus zgutus?  blush2.gif

rastas

Man atrodo, kad bus kietesnis.
Atsakyti