Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai.IV tema

Ok, ryt pabandysiu su 10/0 karoliukais (15 vnt rate) ant siūlo, skirto odai.

O kodėl pasirinkote II būdą?
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 09 11, 21:50)
Ok, ryt pabandysiu su 10/0 karoliukais (15 vnt rate) ant siūlo, skirto odai.

O kodėl pasirinkote II būdą?

Gal ir keista, bet I budo rusaičių pamokoje man nerodo (foto ištrintos), o pagal aprašymą nelabai suprantu. Bandžiau nerti plonų žgutų raštu, tai žiauriai kietas gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(pupenelis @ 2014 09 11, 21:52)
Gal ir keista, bet I budo rusaičių pamokoje man nerodo (foto ištrintos),  o pagal aprašymą nelabai suprantu. Bandžiau nerti plonų žgutų raštu, tai žiauriai kietas gaunasi.

Skirtumas TIK tame, kad neriant I būdu karoliukas pirma yra pristumiamas, tada pratraukiamas siūlas (2 kilpos ant vąšelio) ir vėl praneriama per abidvi.

10/0 ir kietas, ir storokas bus lyginant su šiuo būdu neriamu žgutu...
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 09 11, 21:59)
Skirtumas TIK tame, kad neriant I būdu karoliukas pirma yra pristumiamas, tada pratraukiamas siūlas (2 kilpos ant vąšelio) ir vėl praneriama per abidvi.

10/0 ir kietas, ir storokas bus lyginant su šiuo būdu neriamu žgutu...

AČIŪ yerena už kantrybę aiškinantis mano rebusus. 4u.gif
Atsakyti
Svarbu, kad padėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupenelis @ 2014 09 11, 19:52)
Gal ir keista, bet I budo rusaičių pamokoje man nerodo (foto ištrintos),  o pagal aprašymą nelabai suprantu. Bandžiau nerti plonų žgutų raštu, tai žiauriai kietas gaunasi.

Pupeneli, Jus kartais ne Chrome narsykle naudojates? Man su Chrome nerodo 1 budo nuotrauku taip pat, todel bandziau 2 budu nerti ir karoliukai buvo pasvire ant sono, tik kad mano siulas per storas. O pirmuoju budu nuotraukas man pasirodo rodo atsidarius su Firefox narsykle nuoroda. Pabandykit ir Jus su kita narsykle atsidaryti nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, su Chrome, Firefox neturiu, bandžiau su Explorer, bet ir su šia neatidaro.
Atsakyti
QUOTE(pupenelis @ 2014 09 12, 09:18)
Taip, su Chrome, Firefox neturiu, bandžiau su Explorer,  bet ir su šia neatidaro.

Man taip pat ir su Explorer nerodo. Parsisiuskit Firefox
Atsakyti
sveikos mamytes, esu pradziamoksle zgutu nerime, is pirmo karto pavyko puikiai nerti vienspalvi zgutuka.. tai labai noriu pasigaminti pora savo groziu apakinusiu apyrankiu, bet nerandu schemuciu, o ir savininkes ju nelabai duoda, gal kas pagebetu? gal kuri uzslepusi turi wub.gif buciau labai dekinga..
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2014 09 26, 18:40)
sveikos mamytes, esu pradziamoksle zgutu nerime, is pirmo karto pavyko puikiai nerti vienspalvi zgutuka.. tai labai noriu pasigaminti pora savo groziu apakinusiu apyrankiu, bet nerandu schemuciu, o ir savininkes ju nelabai duoda, gal kas pagebetu? gal kuri uzslepusi turi  wub.gif buciau labai dekinga..
user posted image
user posted image

Pažiūrėk ši puslapį, jame labai daug zgutuku su schemomis, gal atrasi tai ko ieskai.
http://biser.info/node/240485
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupenelis: 28 rugsėjo 2014 - 15:45
sveikos merginos smile.gif temos pradzioj info neradau, o visko dar neperskaiciau, bet gal kuri patartu, kaip pradet ir uzbaigt zguta? turiu visa jau nunerus, dabar reik pritaisyt uzsegima, tik dar neissiaiskinau, kaip?? blush2.gif
Atsakyti
MildukasK, temoj pradžioje (iki 10 psl.) įdėjau aprašymą su nuotraukomis kaip tą padaryti 4u.gif
Atsakyti