QUOTE(pupenelis @ 2014 09 08, 16:41)
Iškilo klausimelis: ar nerti burberry zguta reikia taip pat kaip ir kitus? Nes man kažkaip karoliukai ne taip gulasi ir nesuprantu ką ne taip darau.
Yra du nėrimo būdai: kai karoliukai gulasi horizontaliai (nuotraukoje visi keturi likę) ir atsistoja kampu (Burberry variantas). Paskaitykite čia. Vienu atveju karoliukai pasvyra dešinėn, kitu- kairėn. Dažniausiai visos naudoja pirmąjį metodą, kai karoliukai svyra dešinėn.
Bet nieko nenutiks (raštas bus geras), jei nersite iki šiol atidirbtu būdu. Skirtumai: žgutas bus storesnis bei raštas dažniau kartosis.
QUOTE(*Hazell @ 2014 09 08, 18:22)
Sveikos. Noreciau prisijungti i zgutu nereju gretas
Beje, merginos,turiu toki klausimuka... Neriant storaji zguta tarpai tarp karoliuku didoki gaunasi. Neriu antruoju budu storasis zgutas. Speju mano siulas gali buti per storas???
Beje, merginos,turiu toki klausimuka... Neriant storaji zguta tarpai tarp karoliuku didoki gaunasi. Neriu antruoju budu storasis zgutas. Speju mano siulas gali buti per storas???
Graži spalva ir labai vykęs spalvų derinys
Dėl tarpų- neišlaikytas siūlo storio-karoliuko dydžio santykis. Tarpų VISAI nesimato, kai siūlas Nr. 50, karoliukai Nr. 10-11. Kuo stambesnis vąšelis, tuo storesnis žgutas (nors ir karoliuku rate tiek pat).