Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai.IV tema

pupenelis, kokių žvaigždučių norite?

Dzerse, viskas ten gerai, pažiūrėkite į schemą, paskutinis langelis yra baltas, jis reikalingas.
Atsakyti
http://www.pinterest...36460162074207/

Va kažko panašaus reikia:)
Atsakyti
pupenelis, štai, turėtų gerai atrodyti neriant plonų žgutų būdu:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 08 27, 19:52)
pupenelis, štai, turėtų gerai atrodyti neriant plonų žgutų būdu:

user posted image

Gaila,bet nematau paveiksliuko verysad.gif
Atsakyti
Aš ir pirmąjį matau. Kartoju:
user posted image
Atsakyti
Ačiū,dabar jau abu matau
Atsakyti
Pirmasis nerto žguto darbelis

user posted image
Atsakyti
Dzerse, labai dailus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Labai vykęs pirmas good.gif
Atsakyti
Iškilo klausimelis: ar nerti burberry zguta reikia taip pat kaip ir kitus? Nes man kažkaip karoliukai ne taip gulasi ir nesuprantu ką ne taip darau. Va paveikslėlis: matosi, kad burberry zguto karoliukai kitaip gula? Kodėl?http://vfl.ru/fotos/92cbeff1123354.html
Atsakyti
Burberry reikia nerti storuju zgutu metodu
Atsakyti
Sveikos. Noreciau prisijungti i zgutu nereju gretas 4u.gif Pries kelis metus lankiausi cia, grozejausi Jusu darbeliais, bet pati taip ir neprisiruosiau pameginti juos nerti. Uzsukau nesenai vel cia pasidairyti ir uzkabino mane Jusu groziai. Tad greitai, kol noras nepraejo paciai pabandyti nerti, susipirkau reikalingas priemones ir stai mano rezultatai (apyrankes dar nebaigtos, laukiu papildomu priemoniu biggrin.gif ):

user posted image

Prisipazinsiu vaseli paskutini karta rankose laikiau pries gerus 15metu doh.gif Su visais kitais rankdarbiais taip pat nesu susijusi smile.gif Kaip pirmos apyrankes, tai isejo neblogai. Vienspalvei apyrankei dar turiu priekaistu lotuliukas.gif Bet antroji marga isejo kur kas geriau smile.gif Nerta 0,75 vaseliu ir Miyuki 11/0 biseriukas.

Beje, merginos,turiu toki klausimuka... Neriant storaji zguta tarpai tarp karoliuku didoki gaunasi. Neriu antruoju budu storasis zgutas. Speju mano siulas gali buti per storas???
Atsakyti