Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai.IV tema

QUOTE(libaja @ 2014 08 12, 09:11)
Hm... bet ji mokama, ane? Ar aš ne tą susiradau?

Nu kad ne... g.gif
Atsakyti
Ji nemokama....ten tik yra nuoroda , jei norite paremti...bet neb8tinai blush2.gif
Atsakyti
Kokio Nr. adatą naudojat, jei veriat 11 nr. ar dar mažesnius karoliukus? Juk labai maža karoliuko skylutė, kad pralįstų. Iir kaip į tokią adatą įverti siūlą?
Atsakyti
Yra specialios verimo adatos (biserines)..ju galvute siaura
Atsakyti
Taip, turiu tokių adatų, bet į tą siaurą skylutę labai sunku įverti siūlą. Sakau, gal yra kokia gudrybė, ko aš nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Cinita @ 2014 08 14, 08:15)
Taip, turiu tokių adatų, bet į tą siaurą skylutę labai sunku įverti siūlą. Sakau, gal yra kokia gudrybė, ko aš nežinau.

Kai riešinėm ant vilnonio siūlo veriu tai tą siūlą reik "padraskyt" nagais, tarsi suplonint galiuką. Su šitais siūlais galima taip pat pasidaryt.
Jau neriu storuliuką, pasisodinau dukras - sudiktavo motyvus smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Galvoju pabandyti nerti žgutą. Tik va kyla klausimėlių... Tarkim šita schemutė
http://f-picture.net...4d64d4112e94d80 , jei gerai suprantu, susiveriant karoliukus nuo kairiojo stulpelio iš viršaus į apačią atitinkamai pagal nurodytą karoliukų skaičių, paskui sekantys stulpeliai; kaip žinoti, kokio ilgio gausis nurodytas fragmentas? Susivėrus nurodytus karoliukus toliau vėl iš naujo vertis? Kaip suprantu, šitas nerasi iš 10 karoliukų?
Atsakyti
QUOTE(Dzerse @ 2014 08 25, 16:09)
Sveiki. Galvoju pabandyti nerti žgutą. Tik va kyla klausimėlių... Tarkim šita schemutė
http://f-picture.net...4d64d4112e94d80 , jei gerai suprantu, susiveriant karoliukus nuo kairiojo stulpelio iš viršaus į apačią atitinkamai pagal nurodytą karoliukų skaičių, paskui sekantys stulpeliai; kaip žinoti, kokio ilgio gausis nurodytas fragmentas? Susivėrus nurodytus karoliukus toliau vėl iš naujo vertis? Kaip suprantu, šitas nerasi iš 10 karoliukų?

Kokio ilgio bus nurodytas frangmentas tiksliai sužinosi tik pabandžiusi nerti. Taigi pabandymui ir susiverk tik tą dalį karoliukų. O tada aš išsiardydavau, susiverdavau visą reikiamą fregmentų kiekį ir nerdavau iš naujo visą
Atsakyti
Aš tai raštą veriu iš kelių kartų.....daug paprasčiau....siūla paskui tik pririšu su naujai suvertu raštu ir tiek. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, registruojuosi pas jus su naujausiais savo tvariniais smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Čia tokie rimtesni, pirmųjų nerodysiu smile.gif
Atsakyti
Atėjau pas jus su klausimu: gal kas turi schemutę žguto su žvaigždutėm. Bandau pati pasidaryti per programėlę, bet kažkaip nesigauna. Gal kas padėsit? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Dar klausimelis ax.gif ... Trečio stulpelio gale vienetukas tuščias, be spalvinės žymės, tai "tuščia" akis, įeinanti į pirmąjį 12 karoliukų eilę ar kaip?
user posted image
Atsakyti