Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai.IV tema

Dar turiu klausimą: kai veriate didelius žgutus, spalvotus, kur pvz. raportas iš 200 karoliukų, kokiu būdu veriate kad būtų lengviau susigaudyt? Vakar bandžiau iš planšetės žiūrėt - ojojoj....
Atsakyti
Sveikutės.....pagaliau iškankinau aš savo pitoniuką tongue.gif nuotrauka nekokia(fotografuoti man tik mokytis ir mokytis), bet...
user posted image
Ant kaklo iš 30karoliukų, apyrankė iš 25 karoliukų(ačiū Rebekei 4u.gif ). Su klijais privargau , negalvojau , kad taip greit džiūna ir kad jie skaidrūs(nereikėjo valyti, ką aš dariau doh.gif )...ech , pirmas blynas ir yra pirmas blush2.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Vilmute35, nuostabi gyvate! bigsmile.gif Man dar reikia "paaugti" iki tokios smile.gif
Klausimelis - ar 30-ties storuliams naudojate 11nr. karoliukus, ar dar mazesnius?

Man (po trečio "blyno") pavyko užbaigti storulę apyrankę

user posted image
Atsakyti
Aš neriu su 11Nr. karoliukais, nors pradėjau su 10....šiaip norėčiau pabandyti ir su smulkesniais, bet jų pasirinkimas menkas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(libaja @ 2014 08 09, 16:17)
Dar turiu klausimą: kai veriate didelius žgutus, spalvotus, kur pvz. raportas iš 200 karoliukų, kokiu būdu veriate kad būtų lengviau susigaudyt? Vakar bandžiau iš planšetės žiūrėt - ojojoj....

Tai gi programėlė yra vėrimo smile.gif
Atsakyti
Aš kaip tik prisipirkau 11nr., bet spalvu ten ne ypatingai daug, todėl perėjau prie 10nr.

Kokia programėlė??? Kaip ji veikia?
Atsakyti
Aš veriu per Paint.NET, bet yra ir kitų...rusų žinau gera yra , bet tik pradedu savintis...tai kol neišsiaiškinau nieko apie ją ir negaliu konkrečiai pasakyti....o per paintą lengva, kur sustojai pasibrauki su pieštuku ir tiek...tik piešinio formatas turi būti jpg.
Atsakyti
QUOTE(Vilmute35 @ 2014 08 09, 18:43)
Tai gi programėlė yra vėrimo smile.gif
Kokia?

QUOTE(Vilmute35 @ 2014 08 09, 19:34)
Aš veriu per  Paint.NET, bet yra ir kitų...rusų žinau gera yra , bet tik pradedu savintis...tai kol neišsiaiškinau nieko apie ją ir negaliu konkrečiai pasakyti....o per paintą lengva, kur sustojai pasibrauki su  pieštuku ir tiek...tik piešinio formatas turi būti jpg.

Na, čia gal ir vienas iš variantų...
Atsakyti
Na taip , tai pats paprasciausias budas.....bet gerai paieskojus ir su diktofonu galima atrasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmute35 @ 2014 08 10, 19:06)
Na taip , tai pats paprasciausias budas.....bet gerai paieskojus ir su diktofonu galima atrasti smile.gif

Su diktofonu???????? Ieškosiu!!!
Atsakyti
Vis tiek nesuprantu, kaip programele palengvina verima doh.gif

As paprasciausiai atsispausdinu visa schema, viena ranka braukiu per spalvu stulpeli, o kitoje rankoje su adata renku reikiamus karoliukus

Ar yra koks nors palengvinimas???

Diktofonas, manau, butu paletinimas, o gal ir ne?
Atsakyti
yra telefonams su android programa - diktuoja spalvas (tik rusiška) - CrochetBeadReader Nuoroda

Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2014 08 11, 16:46)
yra telefonams su android programa - diktuoja spalvas (tik rusiška) - CrochetBeadReader Nuoroda

Hm... bet ji mokama, ane? Ar aš ne tą susiradau?
Atsakyti