Dar turiu klausimą: kai veriate didelius žgutus, spalvotus, kur pvz. raportas iš 200 karoliukų, kokiu būdu veriate kad būtų lengviau susigaudyt? Vakar bandžiau iš planšetės žiūrėt - ojojoj....
Sveikutės.....pagaliau iškankinau aš savo pitoniuką nuotrauka nekokia(fotografuoti man tik mokytis ir mokytis), bet...
Ant kaklo iš 30karoliukų, apyrankė iš 25 karoliukų(ačiū Rebekei ). Su klijais privargau , negalvojau , kad taip greit džiūna ir kad jie skaidrūs(nereikėjo valyti, ką aš dariau )...ech , pirmas blynas ir yra pirmas
Papildyta:
Ant kaklo iš 30karoliukų, apyrankė iš 25 karoliukų(ačiū Rebekei ). Su klijais privargau , negalvojau , kad taip greit džiūna ir kad jie skaidrūs(nereikėjo valyti, ką aš dariau )...ech , pirmas blynas ir yra pirmas
Papildyta:
Aš neriu su 11Nr. karoliukais, nors pradėjau su 10....šiaip norėčiau pabandyti ir su smulkesniais, bet jų pasirinkimas menkas
Papildyta:
Tai gi programėlė yra vėrimo
Papildyta:
QUOTE(libaja @ 2014 08 09, 16:17)
Dar turiu klausimą: kai veriate didelius žgutus, spalvotus, kur pvz. raportas iš 200 karoliukų, kokiu būdu veriate kad būtų lengviau susigaudyt? Vakar bandžiau iš planšetės žiūrėt - ojojoj....
Aš kaip tik prisipirkau 11nr., bet spalvu ten ne ypatingai daug, todėl perėjau prie 10nr.
Kokia programėlė??? Kaip ji veikia?
Kokia programėlė??? Kaip ji veikia?
QUOTE(Vilmute35 @ 2014 08 09, 18:43)
Kokia? QUOTE(Vilmute35 @ 2014 08 09, 19:34)
Aš veriu per Paint.NET, bet yra ir kitų...rusų žinau gera yra , bet tik pradedu savintis...tai kol neišsiaiškinau nieko apie ją ir negaliu konkrečiai pasakyti....o per paintą lengva, kur sustojai pasibrauki su pieštuku ir tiek...tik piešinio formatas turi būti jpg.
Na, čia gal ir vienas iš variantų...
QUOTE(Vilmute35 @ 2014 08 10, 19:06)
Na taip , tai pats paprasciausias budas.....bet gerai paieskojus ir su diktofonu galima atrasti
Su diktofonu???????? Ieškosiu!!!
Vis tiek nesuprantu, kaip programele palengvina verima
As paprasciausiai atsispausdinu visa schema, viena ranka braukiu per spalvu stulpeli, o kitoje rankoje su adata renku reikiamus karoliukus
Ar yra koks nors palengvinimas???
Diktofonas, manau, butu paletinimas, o gal ir ne?
As paprasciausiai atsispausdinu visa schema, viena ranka braukiu per spalvu stulpeli, o kitoje rankoje su adata renku reikiamus karoliukus
Ar yra koks nors palengvinimas???
Diktofonas, manau, butu paletinimas, o gal ir ne?
QUOTE(astute_k @ 2014 08 11, 16:46)
yra telefonams su android programa - diktuoja spalvas (tik rusiška) - CrochetBeadReader Nuoroda
Hm... bet ji mokama, ane? Ar aš ne tą susiradau?