QUOTE(Vilmute35 @ 2014 07 22, 21:51)
...kur galeciau nusipirkti sias kepureles....Lietuvos padangej nerandu...tai gal kur toliau
Ebay paieškokite, yra trijų spalvų- sidabro, aukso ir vario. Tik dydį patikslinkite
Tokias šiandien nusipirkau....bet jos klijuojamos nesu dar bandžiusi šitaip užtaisyti žgutą....prašau konsultacijos(kaip pas gydytoją ),
ar slangelės(jei dedate ) ilgį matuojate tik per žgutą , ar uždedate ir per kepurėlės ilgį....viliuosi , jog tinkamai paklausiau
kokiais klijais klijuojate
gal turite kokį pradžiamoklsį...esmę lyg ir suprantu, bet ...........
ir ar tikrai tvirtai laiko
ačiū ačiū už atsakymus
ar slangelės(jei dedate ) ilgį matuojate tik per žgutą , ar uždedate ir per kepurėlės ilgį....viliuosi , jog tinkamai paklausiau
kokiais klijais klijuojate
gal turite kokį pradžiamoklsį...esmę lyg ir suprantu, bet ...........
ir ar tikrai tvirtai laiko
ačiū ačiū už atsakymus
Vilmute35, nelabai supratau klausimo... Na užbaigi žgutą. Tada ištepu kepurėlės vidų ir įkišu žguto galiuką iki galo... Klijuoju su E6000 klijais. Ir reikia palaukt tik kol išdžius, nenaudoti.
Deja, tokios kepurėlės be skylučių.
Deja, tokios kepurėlės be skylučių.
Aš nunėriau žgutą iš 30 karoliukų rate ir į vidų įkišau šlangelę...kad butų storas, galus visada pramezgu vien tik siūlų ir man iškilo klausimas, ar šlangele pratęsti iki to pramezgimo...nes galvoju jog tada pramegzta vieta geriau kibs prie kepurėlės..ar jūs tą kepurėlę maunate tiesiai ant karoliukų
Na kadangi aš šlangelės nekišu, ir užbaigiu kitaip, tai patart nieko daugiau negaliu.
Kaip ir rašiau, užbaigiu gražiai su siūlu nerdama, nedarau ten jokių didelių pamezgimų. Ir užmaunu. Nežinau kaip daugiau paaiškint. Žguto viduj sintefonas.
Ant karoliukų, negailėdama klijų. Kol kas dar nesiskundė niekas. Tpfu, tpfu, tpfu...