Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai.IV tema

user posted image
Sveikos merginos.....pasiskolinau foto is rebeke (tikiuosi nesupyks)....prasau jos ir jusu pagalbos...kur galeciau nusipirkti sias kepureles....Lietuvos padangej nerandu...tai gal kur toliau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmute35 @ 2014 07 22, 21:51)
...kur galeciau nusipirkti sias kepureles....Lietuvos padangej nerandu...tai gal kur toliau blink.gif

Ebay paieškokite, yra trijų spalvų- sidabro, aukso ir vario. Tik dydį patikslinkite mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar ne šios? http://www.veriniams.../...e=3&sort=2a

http://www.gemland.l...category=61&p=4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveideee: 23 liepos 2014 - 13:32
Tokias šiandien nusipirkau....bet jos klijuojamos blink.gif nesu dar bandžiusi šitaip užtaisyti žgutą....prašau konsultacijos(kaip pas gydytoją biggrin.gif ),
ar slangelės(jei dedate ) ilgį matuojate tik per žgutą , ar uždedate ir per kepurėlės ilgį....viliuosi , jog tinkamai paklausiau
kokiais klijais klijuojate
gal turite kokį pradžiamoklsį...esmę lyg ir suprantu, bet ...........
ir ar tikrai tvirtai laiko unsure.gif
ačiū ačiū 4u.gif wub.gif už atsakymus
Atsakyti
Vilmute35, nelabai supratau klausimo... Na užbaigi žgutą. Tada ištepu kepurėlės vidų ir įkišu žguto galiuką iki galo... Klijuoju su E6000 klijais. Ir reikia palaukt tik kol išdžius, nenaudoti.

Deja, tokios kepurėlės be skylučių.
Atsakyti
Aš nunėriau žgutą iš 30 karoliukų rate ir į vidų įkišau šlangelę...kad butų storas, galus visada pramezgu vien tik siūlų ir man iškilo klausimas, ar šlangele pratęsti iki to pramezgimo...nes galvoju jog tada pramegzta vieta geriau kibs prie kepurėlės..ar jūs tą kepurėlę maunate tiesiai ant karoliukų blush2.gif
Atsakyti
Na kadangi aš šlangelės nekišu, ir užbaigiu kitaip, tai patart nieko daugiau negaliu.
Atsakyti
Kad ir aš kartais kitaip darau, bet pildau pageidavima .....
Rugiaveideee, o kaip kitaip, gal gali patarti savaip?
Atsakyti
Kaip ir rašiau, užbaigiu gražiai su siūlu nerdama, nedarau ten jokių didelių pamezgimų. Ir užmaunu. Nežinau kaip daugiau paaiškint. Žguto viduj sintefonas.
Atsakyti
Daug ir aš neneriu, bet kepurėlę užmaunate ir ant karoliukų? ar tik ant siūlo?

Papildyta:
Aš taip pat šlangelių nebekišu, bet čia būtent buvo pageidavimas šlangelės, kad žgutas būtų kietas kietas, o jei iš 30 ir dar šlangelė , tai jis storulis ne tas žodis verysad.gif
Atsakyti
Ant karoliukų, negailėdama klijų. Kol kas dar nesiskundė niekas. Tpfu, tpfu, tpfu... biggrin.gif
Atsakyti
Tai ką daryti !!!!!!!!!:oh Klaipėdoje nėra tokio dydžio kepurėlų...........ir kiek staigiai akimis permečiau, nėra ir Letuvos internetinėse parduotuvėse verysad.gif verysad.gif
Atsakyti