Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai.IV tema

QUOTE(Rasaka @ 2014 06 05, 15:13)
Man taipogi plonučiai žgutai jau aiškūs, išbandžiau ilgus ir trumpus, raštuotus bei su iškilusiais karoliukais. Manau atėjo metas imtis storuliuko, galvoju, kad reikėtų pabandyti nunerti tokį, kaip Žvaigždėtos juodai baltą. Imčiau 11nr. Preciosa, ar jau reikia jį prikimšti kuo nors? Ar galima nerti tokiu pat būdu kaip plonutį, ar kaip storuliuką su žemu stulpeliu?
Krūvelė darbukų:
user posted image

Aš nėriau kaip storą. Storų nekemšu, jie man kieti gaunasi, norėdamas nesuplosi.
Atsakyti
Dar vienas mano pabandymas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2014 06 09, 09:33)
Dar vienas mano pabandymas  ax.gif

puikus bandymas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 09 birželio 2014 - 21:40
Akmuo koks wub.gif
Atsakyti
gold_fish, Žvaigždėta*, ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turi schema kaip suristi taip zguta?

user posted image
Atsakyti
paziurekit cia
https://www.google.r...
Atsakyti
Sveikos, aš rodos daug kur peržiūrėjau, bet na niekur nerandu tokio tipo kepurėlių:
QUOTE(Prakseda @ 2014 02 02, 19:30)

user posted image

Man jos taip dailiai ant žgutų atrodo, lyg įrėmina galus ax.gif Gal galit pasidalinti, kokiose internetinėse parduotuvėse randate tokių?
Atsakyti
Paieškojau daugiau ir jau susiradau vienoj parduotuvėj viską, ko reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna Li @ 2014 06 22, 01:35)
Sveikos, aš rodos daug kur peržiūrėjau, bet na niekur nerandu tokio tipo kepurėlių:

Man jos taip dailiai ant žgutų atrodo, lyg įrėmina galus  ax.gif  Gal galit pasidalinti, kokiose internetinėse parduotuvėse randate tokių?

As tokias kepureles perku gyvai Vilniuje siaures miestelyje smile.gif
Atsakyti
Sveikos, seniau visada nerdavau su šiek tiek didesniais karoliukais, o dabar turiu Preciosa 10 dydžio ir dalis susiveria tvarkingai, o kitur dauguma tiesiog nelenda pro adatos skylutę doh.gif gal susidūrėt su tuo ir turit kokį pasiūlymą, nors nelabai įsivaizduoju ką čia bepadaryt, adata ploniausia kokią tik radau ir siūlas įtilpo.. labai erzina kia tiek karoliukų "nusirašo" vien dėl to, kad nepratelpa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna Li @ 2014 06 29, 23:40)
...o dabar turiu Preciosa 10 dydžio ir dalis susiveria tvarkingai, o kitur dauguma tiesiog nelenda pro adatos skylutę  doh.gif gal susidūrėt su tuo ir turit kokį pasiūlymą, ...adata ploniausia kokią tik radau ir siūlas įtilpo..

O kokią adatą naudojate? Įtariu siuvimui g.gif
Preciosa 13 jau stringa, o pro 10 prakišu dvi biserines adatas laisvai...
Atsakyti