Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai.IV tema

Gal ir suveržei perdaug g.gif Šiaip ploni lankstūs labai.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Zvaigzdeta, juodai- baltas ziauriai grazus!!! Gal galima shemute?
Atsakyti
QUOTE(Sweetbeads @ 2014 05 15, 15:33)
Zvaigzdeta, juodai- baltas ziauriai grazus!!! Gal galima shemute?

Schema tai tokia vaikiška biggrin.gif Tik nerandu aš jos, neišsaugojau. O yra taip:
9J
1B
1J
1B
1J
1B
1J
9B
1J
1B
1J
1B
1J
1B
J juodi, B balti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 15 gegužės 2014 - 16:04
Iš 14.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 05 15, 17:02)
Schema tai tokia vaikiška biggrin.gif  Tik nerandu aš jos, neišsaugojau. O yra taip:
9J
1B
1J
1B
1J
1B
1J
9B
1J
1B
1J
1B
1J
1B
J juodi, B balti mirksiukas.gif

aciukas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweetbeads: 15 gegužės 2014 - 21:36
Sveikos, as su tokiu klausimu ax.gif noriu nusinerti storuliuka, nes su plonais jau susigyvenau ir ismokau. Pradejau verti rastuota, kuriame naudosiu ir juoda neskaidru Preciosa biseri, bet jis toks nelygus, kad puse metu lauk doh.gif naudoju Nr.10 biseriuka. Ka jus darote, naudojate koki TOHO juoda biseri Nr.11? Ar galima taip naudoti skirtingu firmu biseri? 4u.gif

mano pora darbeliu ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gold_fish: 05 birželio 2014 - 12:36
Metu ir aš lauk juodo gerą dalį doh.gif Su kitom spalvom tokių bėdų nepasitaiko, bet juodas doh.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 06 05, 14:48)
Metu ir aš lauk juodo gerą dalį doh.gif Su kitom spalvom tokių bėdų nepasitaiko, bet juodas doh.gif  doh.gif

aišku, žaisim toliau vadinasi doh.gif o kreminis parlamutrinis biseriukas tai toks plokščias doh.gif jei vienspalvį daryt turbūt būtų viska gerai, bet kai reik raštą daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2014 06 05, 14:52)
aišku, žaisim toliau vadinasi  doh.gif  o kreminis parlamutrinis biseriukas  tai toks plokščias  doh.gif  jei vienspalvį daryt turbūt būtų viska gerai, bet kai reik raštą daryt  doh.gif

Žinokit, pas mane ta pati bėda, astisėdu ir rankioju doh.gif O maišyti gal ir išeitis, gal nelabai skirsis. Aš taip nedarau dėl kitų priežasčių. Pas mus tokio prekyboj nėra, o aš mėgstu gyvai spalvą matyti ir apčiupinėti.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 06 05, 14:55)
Žinokit, pas mane ta pati bėda, astisėdu ir rankioju doh.gif  O maišyti gal ir išeitis, gal nelabai skirsis. Aš taip nedarau dėl kitų priežasčių. Pas mus tokio prekyboj nėra, o aš mėgstu gyvai spalvą matyti ir apčiupinėti.

šį kartą parankosiu doh.gif žiūrėsim koks rezultatas bus.
Atsakyti
QUOTE(gold_fish @ 2014 06 05, 14:58)
šį kartą parankosiu  doh.gif  žiūrėsim koks rezultatas bus.

Sąžiningai rankiojant bus neblogas biggrin.gif
Atsakyti
Man taipogi plonučiai žgutai jau aiškūs, išbandžiau ilgus ir trumpus, raštuotus bei su iškilusiais karoliukais. Manau atėjo metas imtis storuliuko, galvoju, kad reikėtų pabandyti nunerti tokį, kaip Žvaigždėtos juodai baltą. Imčiau 11nr. Preciosa, ar jau reikia jį prikimšti kuo nors? Ar galima nerti tokiu pat būdu kaip plonutį, ar kaip storuliuką su žemu stulpeliu?
Krūvelė darbukų:
user posted image
Atsakyti