SOS!
kai neriate storesnius zgutus ka dedate i viduri kad forma laikytusi ir kad lankstytusi ?
QUOTE(sandva @ 2014 04 30, 12:51)
SOS!
kai neriate storesnius zgutus ka dedate i viduri kad forma laikytusi ir kad lankstytusi ?
Permeskite akimis šią temą, buvo kalbėta apie tai
QUOTE(yerena @ 2014 04 30, 13:48)
Permeskite akimis šią temą, buvo kalbėta apie tai
skaiciau as kad deda sintepona, virves, slangutes...
gal realiai galetu kas parodyti kokias slangutes?
Draugė naudoja medicininius vamzdelius. Gal nuo lašelinių? Negaliu komentuoti, nes pati tokių nededu į vidų...
QUOTE(raganieška @ 2014 04 28, 19:53)
Man bėda su žgutų pradžia ją neriu su mažesniu vašeliu, nei visą žgutą, bet vistiek ji man platesnė gaunasi nei pats žgutas
O kaip jūs neriate ant kito žguto galiuko? Na kaip jį po to nuardyti? Vieną kartą bandžiau, tai gavosi vis tiek baisus galas, išsitampė.
O kaip jūs neriate ant kito žguto galiuko? Na kaip jį po to nuardyti? Vieną kartą bandžiau, tai gavosi vis tiek baisus galas, išsitampė.
Pasikartosiu su klausimu, gal kuri išduotumėte paslaptį, kaip ta pradžia gaunasi vienoda
Nėra jokios paslapties. Neriu aš ir visas jis man vienodas. Nukirpkit tą galą, jei jis jums nepatinka, ir po bėdos bus.
Verti:
NR360
Apyranke is cekisko biserio kaulo formos ( dydis universalus, reguliuojamas)
NR378
NR401
NR360
Apyranke is cekisko biserio kaulo formos ( dydis universalus, reguliuojamas)
NR378
NR401
Pirmasis mano žgutas
QUOTE(*Radvileee @ 2014 05 14, 18:52)
Pirmasis mano žgutas
Labai grazu. Kaip ledinukas
*Radvileee, liuks o įspūdžiai kokie?
IwonaBogd, Žvaigždėta*, ačiū Įspūdžiai geri, dar bandysiu
Tik mano žgutukas gavosi nelankstus, gal perstipriai sunėriau, gal reikėtų laisviau
Tik mano žgutukas gavosi nelankstus, gal perstipriai sunėriau, gal reikėtų laisviau