Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai.IV tema

SOS!
kai neriate storesnius zgutus ka dedate i viduri kad forma laikytusi ir kad lankstytusi ?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandva @ 2014 04 30, 12:51)
SOS!
kai neriate storesnius zgutus ka dedate i viduri kad forma laikytusi ir kad lankstytusi ?
4u.gif

Permeskite akimis šią temą, buvo kalbėta apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 04 30, 13:48)
Permeskite akimis šią temą, buvo kalbėta apie tai  mirksiukas.gif

skaiciau as kad deda sintepona, virves, slangutes... smile.gif
gal realiai galetu kas parodyti kokias slangutes? 4u.gif
Atsakyti
Draugė naudoja medicininius vamzdelius. Gal nuo lašelinių? Negaliu komentuoti, nes pati tokių nededu į vidų...
Atsakyti
As perku 'senukuose'.....bet sia tema jau patarinejome...gal reiktu tik pasiskaityti??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2014 04 28, 19:53)
Man bėda su žgutų pradžia  verysad.gif  ją neriu su mažesniu vašeliu, nei visą žgutą, bet vistiek ji man platesnė gaunasi nei pats žgutas  doh.gif 
O kaip jūs neriate ant kito žguto galiuko? Na kaip jį po to nuardyti? Vieną kartą bandžiau, tai gavosi vis tiek baisus galas, išsitampė.

Pasikartosiu su klausimu, gal kuri išduotumėte paslaptį, kaip ta pradžia gaunasi vienoda 4u.gif
Atsakyti
Nėra jokios paslapties. Neriu aš ir visas jis man vienodas. Nukirpkit tą galą, jei jis jums nepatinka, ir po bėdos bus.
Atsakyti
Verti:

NR360
Apyranke is cekisko biserio kaulo formos ( dydis universalus, reguliuojamas)
user posted image

user posted image

NR378
user posted image

NR401
user posted image
Atsakyti
Pirmasis mano žgutas smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2014 05 14, 18:52)
Pirmasis mano žgutas  smile.gif

Labai grazu. Kaip ledinukas wub.gif
Atsakyti
*Radvileee, liuks smile.gif o įspūdžiai kokie?
Atsakyti
IwonaBogd, Žvaigždėta*, ačiū 4u.gif 4u.gif Įspūdžiai geri, dar bandysiu smile.gif
Tik mano žgutukas gavosi nelankstus, gal perstipriai sunėriau, gal reikėtų laisviau g.gif

Atsakyti