Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai.IV tema

Pirmas eiles spalvotas darykit biggrin.gif pvz.: Pirma balta, antra žalia, trečia raudona. Nesimaišys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 24 balandžio 2014 - 12:57
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 04 24, 13:57)
Pirmas eiles spalvotas darykit biggrin.gif pvz.: Pirma balta, antra žalia, trečia raudona. Nesimaišys.

Dekui,reikes pasibandyt :)Nes nu taip norisi ismokti,o poto jau nersis normaliai?
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2014 04 24, 15:09)
Dekui,reikes pasibandyt :)Nes nu taip norisi ismokti,o poto jau nersis normaliai?

Jo, jie tik pradžioj makaluosi. Ir dar vienas svarbus dalykas. Nuo pat antros eilės, kai perkišat vąšelį per kilputę ir karoliuką guldot dešinėn, siūlas turi mestis per viršų. Jis nori apačioj likt. Jei taip paliksit, susivels viskas.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 04 24, 15:13)
Jo, jie tik pradžioj makaluosi. Ir dar vienas svarbus dalykas. Nuo pat antros eilės, kai perkišat vąšelį per kilputę ir karoliuką guldot dešinėn, siūlas turi mestis per viršų. Jis nori apačioj likt. Jei taip paliksit, susivels viskas.

Tai as suprantu taip,kad karoliuka pristumiu,tada per kilpute kisu vaseli ir siula is virsaus pertraukiu?Na bandysiu ir kreipsiuos jei ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2014 04 24, 15:24)
Tai as suprantu taip,kad karoliuka pristumiu,tada per kilpute kisu vaseli ir siula is virsaus pertraukiu?Na bandysiu ir kreipsiuos jei ka smile.gif

va, turėjau omeny, kad reikia atkreipt dėmesį į dešimtą pav.. siūlą per viršų mesti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 04 24, 16:04)
va, turėjau omeny, kad reikia atkreipt dėmesį į dešimtą pav.. siūlą per viršų mesti.
user posted image

Aciu,bandysiu.
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į pradedančiųjų būrį. Nunėriau pirmąjį žgutą, dabar noriu jį užbaigti, kokio dydžio reikėtų kepurėlės? Žgutą nėriau iš 7 karoliukų Preciosa Nr.10.
Atsakyti
Aš visada matuoju. Arba prie turimų žgutą taikau.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 03 12, 10:44)
Naujas.
user posted image
Papildyta:
user posted image

labai labai grazus papuosalas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Darbeliai jusu nerealus. O sakykit, tie nerimo vaseliai, ar jie tokie patys kaip nerti siulams, ar yra specialus karoliukams? As gyvenu JAV, ieskojau skyriuj, ten kur parduoda karoliukus, bet nieko neradau... O labia norisi pabandyti ir man kazka nunerti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nilė62 @ 2014 04 27, 20:30)
labai labai grazus papuosalas thumbup.gif  4u.gif

Ačiū smile.gif

QUOTE(lasvegiete @ 2014 04 28, 17:33)
Darbeliai jusu nerealus. O sakykit, tie nerimo vaseliai, ar jie tokie patys kaip nerti siulams, ar yra specialus karoliukams? As gyvenu JAV, ieskojau skyriuj, ten kur parduoda karoliukus, bet nieko neradau... O labia norisi pabandyti ir man kazka nunerti  blush2.gif

Paprasti vąšeliai. Tokie patys, kaip ir siūlams smile.gif
Atsakyti
Man bėda su žgutų pradžia verysad.gif ją neriu su mažesniu vašeliu, nei visą žgutą, bet vistiek ji man platesnė gaunasi nei pats žgutas doh.gif
O kaip jūs neriate ant kito žguto galiuko? Na kaip jį po to nuardyti? Vieną kartą bandžiau, tai gavosi vis tiek baisus galas, išsitampė.
Atsakyti