meskutejolanta, kai pažiūriu, net galva sukasi ... Nuo ko ten pradėt reikėtų, kaip jį daryti šitokį Kantrybė tavo begalinė o darbai grandioziniai
Rebeke, Gabimik gražu Ir darbo nekukliai įdėta. Šaunuolės
Mano naujas kolje gal labiau
Žvaigždėta, super!!! Labai elegantiska
Žvaigždėta nepaprastai gražus koljė!!!
Ačiu už gera žodį...
Ačiu už gera žodį...
Užsikrėčiau ir aš šita manija. Parodysiu vieną panašensį į žgutą, tik šiandien baigtas. Aišku iki tobulumo kaip pėsčiam iki Amerikos. Tad laukiu pastabų ir patarimų
hm kažko tikra spalva nesimato....
va tikra spalva matyt
hm kažko tikra spalva nesimato....
va tikra spalva matyt
Tai kad viskas jam gerai, tam žgutui Šaunus gavosi
O įgūdžiai su laiku atsiras. Tada vienas malonumas nerti Ir žgutai gaunasi tobuli.
O įgūdžiai su laiku atsiras. Tada vienas malonumas nerti Ir žgutai gaunasi tobuli.
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 04 15, 17:24)
Tai kad viskas jam gerai, tam žgutui Šaunus gavosi
oj ačiū, Jūsų darbai man siekiamybė ir įkvėpimas
Sveikos, neseniai atradau zguto nerima... Nerealus groziai cia visu...
perskaiciau visa foruma, bet i man iskilusius klausimus atsakymo neradau arba praleidau kazka...tai va keletas klausimu, kuriuos tikiuosi jus atsakysit:
1. karoliuku numeriai 8, 10, 11 ir t.t. ar kuo mazesnis skaicius tuo karoliukas mazesnis?
2. kiek gramu sunaudojama vidutinio ilgio zgutui (t.y. aplink kakla, neilgas), o gal yra kokia formule, kad apskaiciuoti pvz. 1 cm - x gr
3. kur internete perkate didesnius karoliuku kiekius, nes kur dauguma ziurejau parduoda po 10gr
Aciu uz atsakymus
perskaiciau visa foruma, bet i man iskilusius klausimus atsakymo neradau arba praleidau kazka...tai va keletas klausimu, kuriuos tikiuosi jus atsakysit:
1. karoliuku numeriai 8, 10, 11 ir t.t. ar kuo mazesnis skaicius tuo karoliukas mazesnis?
2. kiek gramu sunaudojama vidutinio ilgio zgutui (t.y. aplink kakla, neilgas), o gal yra kokia formule, kad apskaiciuoti pvz. 1 cm - x gr
3. kur internete perkate didesnius karoliuku kiekius, nes kur dauguma ziurejau parduoda po 10gr
Aciu uz atsakymus
zhemaituke, sveika prisijungusi
1. kuo didesnis nr- tuo smulkesni karoliukai
2. reikia žinoti kiek bus gaminyje eilių, kiek vienoje eilutėje karoliukų ir tų karoliukų kiekį grame. Tada paskaičiuojamas +- bendras karoliukų poreikis vienam vėriniui.
3. neperku internetu, negaliu padėti...
1. kuo didesnis nr- tuo smulkesni karoliukai
2. reikia žinoti kiek bus gaminyje eilių, kiek vienoje eilutėje karoliukų ir tų karoliukų kiekį grame. Tada paskaičiuojamas +- bendras karoliukų poreikis vienam vėriniui.
3. neperku internetu, negaliu padėti...
QUOTE(zhemaituke @ 2014 04 20, 17:27)
Aciu uz atsakymus
veriame.lt
Sveikos,
nezinau ar cia kreipiuosi,bet jei nesunku gal kuri ir atrasysit.
Niekaip man nesiseka pradet nert to zguto,as ir mazus ir didesnius karoliukus imu ir niekaip.Veriu 6,pirma eile pavyksta sujungiu i ratuka,na o poto man taip susimakaluoja viskas kad as nebezinau kaip tuos karoliukus benert ir kokia eile besigauna.Gal jus ka galit patart ar sistema kokia turit,kad nesimaisytu tie karoliukai. Nert be karoliuku labai gerai neriu :)Norisi ir zgutus ismokt...O gal zinot kokius kursus kur moko kaip ta daryt...?
nezinau ar cia kreipiuosi,bet jei nesunku gal kuri ir atrasysit.
Niekaip man nesiseka pradet nert to zguto,as ir mazus ir didesnius karoliukus imu ir niekaip.Veriu 6,pirma eile pavyksta sujungiu i ratuka,na o poto man taip susimakaluoja viskas kad as nebezinau kaip tuos karoliukus benert ir kokia eile besigauna.Gal jus ka galit patart ar sistema kokia turit,kad nesimaisytu tie karoliukai. Nert be karoliuku labai gerai neriu :)Norisi ir zgutus ismokt...O gal zinot kokius kursus kur moko kaip ta daryt...?