Įkraunama...
Įkraunama...

Žgutai.IV tema

QUOTE(Isia @ 2014 02 18, 19:13)
o, koks grožis  blink.gif  4u.gif
o iš kur tokių kepurėlių perkat???  ax.gif

Dėkui, ale gi paprastas vienspalvis biggrin.gif

Oi nebepamenu jau, kur aš jas pirkau g.gif Pamąstysiu. Aš kai tik užmatau kur padoresnių, taip ir perku, nes vargas su jom.
Atsakyti
na,gerai,gerai, paprastas biggrin.gif:D:D o grožis visa kas aplinkui smile.gif labai daug ką reiškia foto pateikimas,nufotografavimas. Aš gi taip nemoku ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi nemokėjau biggrin.gif Viskas su patirtim ateina. O dabar tai taip padėlioju, tai anaip, ir gaunasi šis bei tas, nors ne visada mane tenkina rezultatas.

Peržiūrėjau tas kepurėles ir nerandu. Bet berods remigijusko.lt pirkau g.gif Gal baigėsi tik. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 02 18, 22:20)
Peržiūrėjau tas kepurėles ir nerandu. Bet berods remigijusko.lt pirkau g.gif Gal baigėsi tik. g.gif

Tokio tipo (ir kelių spalvų bei dydžių) mačiau Beadshop'e.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 02 18, 23:21)
Tokio tipo (ir kelių spalvų bei dydžių) mačiau Beadshop'e.

Gal, bet aš tikrai ne ten pirkau.
Pas remigijų, tikrai, tiesiog išpirko. Tik sidabro spalvos likusios. http://www.veriame.l...onh95205hdijh14
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 02 18, 23:26)
Gal, bet aš tikrai ne ten pirkau.
Pas remigijų, tikrai, tiesiog išpirko...

Gali būti, bet pati 7 k. žgutui idealiai tinkančius, tokius pat metalo spalvos pirkaus Beadshop'e mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 02 18, 23:48)
Gali būti, bet pati 7 k. žgutui idealiai tinkančius, tokius pat metalo spalvos pirkaus Beadshop'e  mirksiukas.gif

Mano šitas 10 ar 12 rate 10 nr.

Ryt patikslinsiu, jei įdomu. Vargas su atmintim paskutiniu metu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 02 18, 23:55)
Mano šitas 10 ar 12 rate 10 nr.
Ryt patikslinsiu, jei įdomu. Vargas su atmintim paskutiniu metu unsure.gif

Anie tokių kepurėlių turi 3 dydžių, manajam 10/0 7 k. reikėjo vidurinio (buvo dar kur kas mažesnis ir kur kas didesnis).
Atsakyti
pasidairinejau ebay.com.... tai kainos patrauklios, bet va, kad ten pvz tokios kepureles pvz po 100vnt, 200vnt, tai kada as tiek sunaudosiu? galbut niekad... ka jus darot, kai parsisiuntinejat, ar as nemoku ieskot vienetais ?ar bent kiekiais mazesniais
Atsakyti
Kas liečia mane, man patinka didelį pasirinkimą turėt kepurėlių. Todėl šimtais neperku. Visokių po 30-40 turiu ir užtenka. O va vinučių galima ir šimtais turėti. Susinaudoja jos. Jei ilgos - nukerpi ir viskas. Kepurėlių taip lengvai nepaderinsi biggrin.gif o gerai būtų ax.gif
Atsakyti
kažkada aš klausiau Žvaigždėtos kur perka kepurėles, tai ji man užrodė sokameja.lt puslapiuką, ten ir pirkau tokias, bet dabar žiūriu ir nerandu jų g.gif
Atsakyti
Sokamėjoj mažesnes pirkau. Aš kai pamatau ką tinkamo, šluoju negalvodama, nes dingsta paskui blush2.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti